Now That’s Fantastic #36 

0 0 0 5 comments

Elke week weer verbazen we ons over al het leuks dat we tegenkomen. Tijdens een uurtje lanterfanten online, door toffe mails in onze inbox of gewoon old skool gespot in de stad! Daarom zetten we speciaal voor jou eens per week onze pareltjes op een rijtje, gewoon omdat je het waard bent 😉 Zit je klaar…?

FANTASTIC TO READ:

Soms moeten wij moeders weer eventjes door elkaar geschud worden omdat we een beetje doorslaan in alle verplichtingen. Dus gauw dit artikel lezen en aan dat jurkje en die hakken. Have fun!

Heb je als vrouw net een beetje verwerkt dat je de dertig gepasseerd bent, ligt er ook nog eens een brief voor zo’n gezellig onderzoekje op de mat. Ik kan leukere dingen bedenken, maar natuurlijk hartstikke belangrijk om te doen. Maar dat kan dus binnenkort ook gewoon thuis, goed idee of dikke onzin?

FANTASTIC TO SEE:

Ik schreef al eerder over de serie 30 Degrees in february maar sinds het tweede seizoen ook op Netflix staat ben ik nog meer in de ban van deze serie. Ze mooi gemaakt, zulke indringende verhaallijnen. De rillingen lopen me regelmatig over mijn rug… Echt een van de tofste dingen die ik de afgelopen jaren heb gezien! Ben jij al begonnen?

degrees

FANTASTIC MESSAGE:

Barbie is wat ons betreft lekker bezig! Het oppervlakkige poppetje van weleer heeft plaats gemaakt voor een geemancipeerde power chick die een krachtige boodschap uitstraalt naar haar kleine fans! Dikke vette like!

barbie

Speciaal voor die aller kleinste fans introduceert Barbie, een magische belevingswereld om de fantasie van kinderen te prikkelen. Elk kind kan Barbie Dreamtopia op zijn eigen manier ontdekken bijvoorbeeld via (online) verhalen, het Barbie magazine, games op barbie.nl of via de Barbie Utopia film die in september op Nickelodeon wordt uitgezonden.

WE WRITE, YOU LIKE:

Natuurlijk was er deze week een artikel dat onze webhost even van zijn stoel liet vallen van schrik en jullie weten vast welke ik bedoel. De toffe aankondiging van JESSICA’S ZWANGERSCHAP natuurlijk (ja sorry, dat moest in hoofdletters!)

COMMENT LOVE:

We wensen Marielle alvast veel succes voor de toekomstige driftbuien 😉

Wat ben ik blij dat de peuter nog niet kan lezen! Dit zou veel te veel goede inspiratie zijn…..

 

En hetzelfde geldt voor Carolien…

Mijn schatjes veranderen van super lieve kinderen in enorme draken zodra ze de drempel van de supermarkt over stappen…. echt alsof er daar een magische grens tussen sproookjesland en drakenland is of zo…

 

En thanks liefjes voor alle felicitaties voor mijn tienjarige huwelijks jubileum (zeg je dat zo..?!) En Miranda.. Lijkt me een top plan..!

Van harte! Ik voel een thema feestje aankomen?

Written by

 1. Beantwoorden

  En na het plaatsen van de reactie is de advertentie gelukkig weg. Het woordje oen moest dus ‘oeh’ zijn, excuses. Kon mijn eigen tekst niet zien door die advertentie…

   • Martine
   • mei 24, 2016
   Beantwoorden

   Hoi, vervelend dat je de blog niet kon lezen! We hebben het doorgegeven aan de partij die voor de advertisement zorgt.

 2. Beantwoorden

  Oen deze blog is onleesbaar… Senseo advertentie neemt bijna het hele schrm van mijn ipad in beslag 🙁 kan hem noet wegkillkkenen dus ook. Iet lezen of er tikfouten in mijn reactie zitten

 3. Beantwoorden

  Leuk van Barbie. Ik kwam bij het opruimenijn oude barbies deze week tegen, nostalgie!

   • Martine
   • mei 24, 2016
   Beantwoorden

   Wat een zaligheid he.. Ik word er bij vlagen helemaal zen van dat Barbie en Pony haar kammen 😉

Leave a Comment