Now that’s Fantastic #4

0 0 0 10 comments

Tijd voor een overzicht van alles wat wij Fantastic vonden. Welke blogs zorgden ervoor dat wij huilend van het lachen cappuccino in elkaars gezicht spuugden? Waar gingen onze hartjes sneller van kloppen en wat mag jij niet missen…? Maar daar blijft het niet bij, want wat vond jij nou eigenlijk Fantastic? Welk artikelen van ons werden het beste gelezen en wat was de fijnste comment? Je vindt het allemaal hier!

 

FANTASTIC TO READ

Jessica kocht de Ouders van NU en daar zat een enorm leuk Nijntje Doe boek bij! Vind ik heel leuk, en Juul nog meer. Ik hou van cadeautjes bij tijdschriften en ben een sucker voor de commercie die daar achter zit. Want ik koop het dus sneller…

IMG_1686

 

Op Moeders.nu lazen we een geinig artikel over de leeftijd van je kind waarop hij/zij het leukste is. Ik zou zeggen zo rond z’n 18e (hahahaha…) maar uit onderzoek blijkt dat dit rond het vijfde levensjaar ligt. Kun jij je daarin vinden?

Woensdag stelden we je al voor aan Noraly van More Please. Haar artikel over haar issues vond ik zo herkenbaar. Ik twijfel namelijk enorm om mijn lange lokken af te knippen! He Noraly, zullen we samen met dat plaatje van Kiera Knightley naar de kapper 😉

 

FANTASTIC TO GET

Lief! Lifestyle kennen we natuurlijk allemaal. De dames kregen allemaal een nieuwe pyjama van Lief! Lifestyle uit de nieuwe collectie. Heerlijk zachte materialen en toffe kleurtjes. De fantastic dochters zijn fan!
IMG_1355

Wij zeggen maar een ding…….. Pyjamadag!!!

IMG_1421

 

lief1

Of nog beter… Slumberparty….! Je vindt de Lief! Lifestyle nightwear nu in de onlineshop

lief2

 

WE WRITE, YOU LIKE:

Door Jessica’s ‘brief aan de mama met een minnaar‘ ging de site letterlijk plat 🙂 Logisch ook want hoe kun je het niet met haar eens zijn!

Je bent gestoord, raar wijf.

Martine’s blog over het alleen thuis laten van je kinderen zorgde voor de nodige reacties en de meningen waren verdeeld…

 

FANTASTIC TO WATCH:

Ik ben niet zo’n filmkijker, ik bingewatch veel liever een serie. Maar er zijn uitzonderingen. Ik las het boek ‘The Longest Ride’ van Nicholas Sparks ( je weet wel, de schrijver van ‘The Notebook’ en ‘Dear John’) en ik vond alle 1000 pagina’s te gek! Wat een prachtige lovestory. De film moest ik dus zien, al blijft dat risky als je het boek al gelezen hebt. Maar ook de film vond ik mooi, een echte must see! En net even anders dan het boek.

imdb.com

moviemeter.nl

FANTASTIC TO SAY:

Tot slot een klein woordje tot jullie lieve moms want wat is het TE gek om te merken dat jullie ons allemaal weer gevonden hebben na de zomermaanden. De site loopt als een trein en daar kunnen we alleen jullie maar voor danken! Zonder jullie toffe reacties, mails en enthousiasme geen fantasticmoms.nl. Dus bij deze… YOU ROCK!

applaus

Written by

  • Diana
  • september 26, 2015
  Beantwoorden

  Vind jullie te gek hahaha…. Hier een trouwe fan… Maar m’n kleine dame is pas leuk vanaf 5…. Oké dan heb ik nog meer leuks in t vooruitzicht…! (Heb gelukkig ook nog m’n 4 bonuskids dus kan zeggen dat het van 0 tot bijna 15 jaar allemaal leuk is met uitdagingen en de 2 oudste pubers wonen bij ons dus variatie genoeg….)

   • Martine
   • september 27, 2015
   Beantwoorden

   Zodra de puberteit hier inslaat (brrr….) klop ik zeker even bij je aan voor advies!

 1. Beantwoorden

  Nou, jullie rocken ook! *jubelt mee* Leuke rubriek dit en wat een leuke pyjama’s van Lief!

   • Martine
   • september 27, 2015
   Beantwoorden

   Thansk babe! Kus!

    • Martine
    • september 27, 2015
    Beantwoorden

    Thansk.. Da’s Deens voor dank je 😉

  • Suus
  • september 25, 2015
  Beantwoorden

  Lekker overzicht dames! Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb. Dank voor de toffe content tot nu toe 🙂

   • Martine
   • september 27, 2015
   Beantwoorden

   Ahhhh wat TOF om te horen! And welcome… you’re one of us now hehehe!

 2. Beantwoorden

  Ja graag, gezellig samen! Doet u maar 2 Keira’s please!

Leave a Comment