Now That’s Fantastic #45

0 0 0 No comments

Goodmorning ladies! Het is weer zaterdagochtend dus ik hoop dat jullie er klaar voor zitten. In het ideale geval met een cappuccino en een knapperige croissant, maar vooruit een bakje musli mag ook 😉 De lome vakantiemaanden hebben we definitief achter ons gelaten want er kwam weer veel leuks voorbij. In de mailbox, op de deurmat of gewoon gespot. Kijk je mee?

FANTASTIC TO READ:

Jessica schreef weer een blog voor Mama & Family over de dingen die je zelf nooit tegen je kinderen zou zeggen. Zeg nooit nooit…..

En nope, het is niet dat we het nog nooit voorbij hebben zien komen maar pasgeboren baby’s die gekke bekken trekken doen het altijd bij mij voor een portie instant happiness!

FANTASTIC TO DO:

Was er vorig jaar al het toffe boek ‘Memory Konijn’ waar mijn meiden urenlang mee hebben zitten spelen. Nu is er weer zoiets leuks in de vorm van ‘Tangram Kat’ Een fijn verhaal gecombineerd met het oeroude Tangram spel. De dames snappen in eerste instantie geen bal van die gekke puzzel. Geduld is echter een schone zaak en als het kwartje gevallen is gaan ze los. Doordat er veel voorbeelden in het boek staan geillustreerd is ook dit boek een schot in de roos! Tenminste als ik mijn Tangram fans moet geloven 😉

tangram2

Tangram Kat is uitgegeven door Lemniscaat en is zowel online als in de boekhandel verkrijgbaar voor €16,95.

tangram

FANTASTIC SHIRT:

Zoals jullie wellicht wisten is Jessica op dit moment lekker op vakantie. Op de camping ja! Ik denk dat ik dit shirt even richting Frankrijk moet sturen want hoe grappig is dit camping shirt van Edet !

edet

FANTASTIC TO GET:

Zwitsal heeft sinds kort een aantal producten voorzien van de helden uit Frozen en Starwars en ter ere daarvan ontvingen we dit toffe perspakketje. Thanks Zwitsal, je hebt hier een paar meisjes ontzettend blij gemaakt en handen wassen was nog nooit zo leuk als met Olaf!

zwitsal

FANTASTIC EHBO:

Mijn driejarige is al een paar maanden dol op de hondjes van ‘Paw Patrol’. Ze kent ze allemaal bij naam en grote favoriet is Sky (want een roze helikopter). En met de blote benen weken was ik dus maar wat blij dat Dermocare pleisters op de markt heeft gebracht met deze stoere puppy’s. Geen klus te groot, geen pup te klein! Tranen zijn hier direct droog bij het tevoorschijn toveren van zo’n vrolijke pleister (en een kusje van mama). Ik kocht ze gewoon bij Kruidvat!

PR4Kids_DermoCare_PawPatrol_249__pleisterdoosje.png

FANTASTIC TO WEAR

Ken jij IKKS al? Dit fantastische label lanceerde vorige week de nieuwe najaarscollectie 2016. Opvallende kleuren gecombineerd met zachtere tinten, veelal met een retro uitstraling. I like! Het volledige lookbook bekijk je hier. Check trouwens ook gelijk even voor jezelf ;). W16_Ikks_LookKid-003_HD

W16_Ikks_LookKid-008_HD

W16_Ikks_LookKid-010_HD

W16_Ikks_LookKid-025_HD

Fijn weekend moms!!

Written by

Leave a Comment