Now That’s Fantastic #59

0 0 0 No comments

Joehoe het is weer tijd voor Now That’s Fantastic! We speurden het www weer af voor de leukste dingen. Daarnaast gingen we aan de slag met de Play-Doh Touch, moesten we heel hard lachen om de Starbucks Jumpsuit en yes hoe gaaf is de knikkerbaan van Lidl?

FANTASTIC TO GIVE

Tof in onze mail deze week; Melon Day! Melon Day is een hele leuke webwinkel met bijzondere stationery, accessoires en cadeaus voor feestelijke aangelegenheden. Wij zijn vooral fan van de kraamcadeaus! Zeker de moeite waard om even te bekijken als je nog op zoek bent naar een leuk en origineel cadeau. Want HAHA, hoe cool is deze jumpsuit?

FANTASTIC TO PLAY

Eerder vroeg ik jullie hulp voor cadeau voor mijn bijna vierjarige. Een van de dingen die genoemd werd; een knikkerbaan. Mijn peuter knikkert wat af in de tuin dus dit leek mij inderdaad een geweldig cadeau. Tot ik de prijs zag van de originele knikkerbaan…. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het echt niet erg om eens per jaar geld uit te geven aan een goed en degelijk cadeau. Maar dan wil ik wel 100% zeker weten dat ze er ook daadwerkelijk mee gaat spelen. Ik besloot dus toch maar op zoek te gaan naar iets anders. Tot ik op de site van Lidl ineens een knikkerbaan spotte! Ook van hout, iets minder uitgebreid en misschien een andere kwaliteit. Maar deze 35 delige knikkerbaan kost 12,99 en dat vind ik een perfecte prijs om eens te zien of ze het inderdaad geweldig gaat vinden! De andere knikkerbaan is ook super, maar die is helaas al uitverkocht. Ik hoop dat de knikkerbaan op tijd binnen is voor haar verjaardag!

knikkerbaan lidl 35

Mijn peuter is dol op klei! Groot was dan ook de pret toen de Play-Doh Touch hier werd afgeleverd. Dit is old skool klei op een nieuwe manier. Met de Play-Doh Touch breng je namelijk jouw creaties tot leven! De Play-Doh Touch is verkrijgbaar vanaf 32,99. Naast de Play-Doh Touch heb je een tablet of smartphone nodig.

play doh

Je legt je gekleide monster, poppie of beestje op het bijgeleverde witte vlak. Wij noemen het hier overigens ‘het podium’. Met de Play-Doh Touch app scan je vervolgens de klei en woohoo jouw figuur verschijnt in de app! Je kan jouw figuur van alles laten doen; springen, dansen, met vriendjes spelen.

play doh

Er worden allerlei attributen meegeleverd zodat je de mooiste figuurtjes kan maken. Mijn peuter is bijna 4 en vindt het heel erg leuk om met de Play-Doh Touch te spelen. Ik moet haar nog wel helpen met scannen, dat lukt haar nog niet alleen. Geeft niks, ik vind het ook leuk om mee te spelen ;). play doh

FANTASTIC HAIR

Superleuk dat lange haar van mijn diva’s maar hier in huis vallen speldjes in dezelfde categorie als sokken. Ze verdwijnen binnen no time. Echt, ik denk dat als ik de kamers van mijn meiden compleet zou ontruimen je zo’n 546282948 speldjes en elastiekjes tegenkomt. Dit is overigens een voorzichtige schattig. Gelukkig is daar altijd weer Zenner die ons verblijdt met de nieuwe Tropics collectie. En tropisch is het zeker want we zien toekans, fleurige bloemen en ananassen!

zenner2

zenner

Laat maar beginnen die zomer, onze hoofden zijn er klaar voor. De rest overigens ook en mocht je het nog niet gedaan hebben… Check eens gauw het weerbericht voor dit weekend en have a good one!!

Written by

Leave a Comment