Now That’s Fantastic #6

0 0 0 5 comments

Tijd voor een overzicht van alles wat wij Fantastic vonden. Welke blogs zorgden ervoor dat wij huilend van het lachen cappuccino in elkaars gezicht spuugden? Waar gingen onze hartjes sneller van kloppen en wat mag jij niet missen…? Maar daar blijft het niet bij, want wat vond jij nou eigenlijk Fantastic? Welk artikelen van ons werden het beste gelezen en wat was de fijnste comment? Je vindt het allemaal hier!

FANTASTIC TO READ:

Hebben jullie Jessica met haar bitchface afgelopen week in Viva gespot? Ze werd geïnterviewd als een van de ‘booskijkers’ inclusief een fotoshoot!

 

WE WRITE, YOU LIKE:

De blog van Martine over de ‘wiegendoodmaffia‘ ging als een speer! We hopen dat niemand dit drama ooit hoeft mee te maken, maar we hopen wel dat verkoopsters het voortaan uit hun hoofd laten om het als verkooptruc te gebruiken!

Jessica schreef over de voordelen van peuters. Natuurlijk zijn er zware momenten in het leven met een peuter, maar het is ook hartstikke leuk. En dat mag ook wel eens belicht worden toch?

FANTASTIC TOT WATCH:

Michel Huisman.. Wat een heerlijke kerel om naar te kijken. Jessica werd verrast met deze hemelse aanblik in het vliegtuig, maar ook Martine keek afgelopen week naar The Age of Adeline. Met Michel Huisman en Blake Lively (die we uiteraard kennen van Gossip Girl). Adeline krijgt als jonge moeder een vreemd ongeluk dat er voor zorgt dat ze niet meer ouder wordt. Ze blijft jong en prachtig. Dat klinkt als de hemel maar zorgt voor veel problemen, dus besluit ze het diep geheim te houden. Zo is haar dochter voor de buitenwereld inmiddels haar oma en verhuisd ze iedere paar jaar naar een andere staat. Tot ze die prachtige Michiel tegenkomt……

FANTASTIC TO GET:

Juul werd zomaar door Zenner verrast met een lief pakketje vol nieuwe haarspullen. Dit komt uit de nieuwe collectie Studio Pets en uiteraard is de peuter dol op de lieve honden en poezenplaatjes! De klik klak speltjes blijven overigens echt top zitten!

ZENNER

 

FANTASTIC DATE:

We konden het niet zomaar voorbij laten gaan natuurlijk. Deze maand is onze blogverjaardag! De precieze datum zijn we een beetje kwijt, de eerste blog staat op 1 oktober 2013 maar het archief is al eens op de schop geweest. We houden dus maar gewoon oktober aan :). En wat ontvingen we ontzettend veel felicitaties en toffe reacties, dank jullie wel!

COMMENT LOVE:

Snel klaar in de ochtend? Wij kunnen nog wat leren van Bespaarzuinig die gaat pas als een speer… En mogen wij ook zo’n engeltje die alles zelf doet pleaseeeeee?

Ik beleg de boterhammen van zoon gelijk voor een hele week en mik ze in de vriezer.
Dan ‘s avonds trommeltje vullen en sap / fruit klaarleggen en klaar ben ik ‘s morgens.

Hier geen tv ‘s morgens. Zoonlief (5) zoekt zelf z’n kleren uit, wast zichzelf en kleed zich aan. Helpt met het ontbijt klaarmaken (yoghurt met allerlei dingen erbij) en geeft soms de katten eten.

Het lukt dus allemaal prima.
Het is alleen te vroeg allemaal…

 

En zoals gezegd, wat een lieve, toffe reacties op ons jubileum (twee jaar mensen!) zoals deze van Marjolein. Hier worden we zooo blij van!

Hoera, gefeliciteerd! De passie spat van het scherm af, wat leuk! En zo leuk als je dit dagelijks met elkaar kunt doen. Ga vooral lekker door!

Written by

 1. Beantwoorden

  Bedankt voor de filmtip, we waren nog op zoek voor vanavond!

  • Diana
  • oktober 10, 2015
  Beantwoorden

  Ik heb Jessica haar boos kijk moment gemist…!!!! Verder alles mee gekregen ☺️

  En die nieuwe speldjes wil ik ook… Ga me nu op een bratz pop make up hoofd storten (met dank aan Sterre haar puberzussen ☺️…) om de betere vlecht technieken onder de knie te krijgen… De staartjes worden nu wel boring….

 2. Beantwoorden

  Gefeliciteerd met jullie blog verjaardag! Ik lees graag jullie artikelen, ze bevatten zoveel humor! Ik zit altijd met een grote glimlach achter de computer 😀

 3. Ik kom zo vaak op jullie blog dat ik alle artikelen die genoemd zijn al had gelezen haha!

 4. Beantwoorden

  Haha verder wel een engeltje met een grote B ervoor hoor 🙂

  Gefeliciteerd met jullie blog- verjaardagsmaand

Leave a Comment