Now That’s Fantastic #61

0 0 0 No comments

De eerste Now That’s Fantastic na de zomer! Ook deze keer een compilatie van allerlei toffe dingen die we zijn tegengekomen en hebben getest! Waaronder thee voor borstvoedende dames, een te gekke planner, lieve rugzakjes (met geweldige kortingscode!!!) en meer! Lees je mee?

Purpuz planner

Het plannen van je doelen is hotter dan hot. Praktisch iedereen om me heen is in de ban van de passion planner en ik heb de aankoop ervan meerdere keren overwogen. Toch bleef ik twijfelen want was het niet een tikkeltje te zweverig allemaal? En al dat gefrutsel met washi-tape en kleurtjes is ook al he-le-maal niets voor mij. Wat ik wel zoek? Een grote! agenda waarin ik mijn dagelijkse werkzaamheden op een overzichtelijke manier kan bijhouden. En daarnaast graag nog wat tools om orde te scheppen in de chaos die zich regelmatig in mijn hoofd afspeelt. En mensen, ik geloof dat ik mijn match made in heaven heb gevonden in de Purpuz Planner!

3-4 - kopie

Ik geef het toe, hij doet een tikkeltje zakelijk aan maar zoals ik al zei houd ik daar juist van als het op mijn agenda aankomt. De indeling is voor mij perfect. Je week is verspreidt over twee pagina’s, en er is meer dan voldoende ruimte voor mijn dagelijkse afspraken en to do’s. Leuke extraatjes zijn de checks die je wekelijks tegenkomt en die bedoelt zijn om je doelen niet uit het oog te verliezen. Love it, want dat is nu precies waar ik in tijden van drukte toe geneigd ben.

3-5 - kopie

Naast de weken heb je een maandoverzicht dat ik specifiek gebruik voor mijn doelen. Heel fijn om hier af en toe even bij stil te staan en voor mezelf te checken of ik nog ‘on track’ zit! Ook vind je elke maand een pagina met vragen aan jezelf. Die wilde ik in eerste instantie links laten liggen maar ik ben blij dat ik dat niet gedaan heb. Er komen namelijk verrassende en verfrissende inzichten uit voort. Zo heb ik naar aanleiding hiervan mijn dagindeling omgegooid omdat ik erachter kwam dat ik zo een stuk productiever ben. Dat zijn nog eens handige stappen!

3-6

Ben jij net als ik op zoek naar een ‘nuchtere’ agenda waarin je niet alleen je planning bijhoudt maar ook je doelen, zonder ingewikkeld gedoe? Dan raad ik zeker de Purpuz Planner aan!

Bulbby rugzakje

Voor haar vierde verjaardag kreeg Lou van ons een rugzak. Want joe, als je eindelijk voor het echie naar school gaat heb je natuurlijk wel een tas nodig. Inmiddels zijn we anderhalf jaar verder en was de rugzak aan vervanging toe. Hij was niet alleen versleten maar volgens Lou ook ontzettend kinderachtig.. Jup, mevrouw heeft een tikkeltje last van grootheidswaanzin ;). Gelukkig voor haar kreeg ik een mailtje van Bulbby. Dit toffe label heeft ontzettend leuke gepersonaliseerde kindertassen in alle soorten, maten en printen en Lou mocht er eentje testen.

1

Nu is Lou zoals je wellicht al vermoedt een doortastende dame. Binnen no time was dan ook duidelijk dat het rugzakje Indian Girl ging worden in stoer zwart met veertjes print. Deze rugzak is geschikt voor kinderen van 0-6 jaar en kost 24,95. Dat is dus inclusief bedrukken met een naam in kleur naar keuze. Want hoe leuk is het als je eigen naam op je tas staat!

1-2

De tas is van stevig materiaal en er past prima een drinkbeker, broodtrommel en fruitbakje in. Meer ruimte heeft deze kleuter ook nog niet nodig. Inmiddels is de tas een week in gebruik en nu al de blikvanger op het schoolplein. Je begrijpt, Lou is nogal in haar nopjes met haar ‘Pocahontas’ tas. Mocht jij net zo enthousiast zijn over dit toffe tasje als ik, let dan goed op. Want met de kortingscode FANTASTICGHY  krijgen onze lezers 15% korting op dit model. Klik dus snel hier voor alle mogelijkheden en sla je slag. En psssst, ik denk dat dit tasje het ook ontzettend goed doet als cadeautje!

1-3

Claesen’s Big Panther

Er zijn een aantal zaken waar je nooit genoeg van hebt. Ik noem bijvoorbeeld chocola, wijn, netflixseries en natuurlijk panterprint. WE LOVE IT! Gelukkig lukt het aardig om deze dierenliefde op mijn dochters over te brengen. Je snapt dat er nogal wat gejuich op steeg toen we dit pakketje van Cleasens openmaakten.  Panterprint galore….

3

De Big Panther lijn is wat ons betreft een schot in de roos. Niet alleen de print is on fleek maar ook de felle kleurtjes zijn heerlijk. En nu ga ik even de ‘moeke’ uithangen maar zo’n eerste mini bh-tje is toch TE schattig?! Ik kan serieus niet wachten tot een van de meiden hem past. Al gok ik dat ik van dat heuglijke moment geen foto’s mag maken 😉

3-2

De Big Panther print is doorgevoerd op de hele ondergoed lijn, dus naast boxers en broekjes vind je ook hemdjes, pyjama’s en nachtponnen. Liefde trouwens voor het dubbele kanten bandje van het hemdje. De meisjes zijn dol op dit soort details! Ook de nachtpon is een schot in de roos. Saar (8) slaapt het liefst met blote benen (kind van d’r moeder) maar voor de winter is zo’n lange nachtpon dan wel weer heel erg lekker om in weg te kruipen. En ik blijf het zeggen, die print is ZO leuk! Naast de Big Panther lijn heeft Cleasens dit seizoen nog veel meer toffe prints dus ik zou zeggen, neem gauw een kijkje!

3-3

Tastea

Misschien ben je het al eens tegengekomen online; het geweldige merk Tastea. Tastea maakt heel veel soorten thee, speciaal voor allerlei doeleinden. Jessica kreeg een bus ‘Mama’s Milkshake’. Dit is een blend speciaal voor borstvoedende dames! Borstvoedingsthee is overigens niks nieuws, ik dronk het al een week voor mijn bevalling. Er zijn heel veel mensen die er niet in geloven, dat kruiden niets te maken heeft met melkproductie. Noem het anders maar het placebo effect maar ik zweer er echt bij. Mama’s Milkshake is daarnaast ook gewoon heel erg lekker!

tastea 2

Tastea thee is losse thee maar ik kreeg er een geweldige beker bij. Hierin doe je kokend water, je doet de thee er in, stopt het filter er op en draait de dop vast. Klaar! Door het filter krijg je geen stukjes in je mond en je neemt het ook nog eens makkelijk mee. De beker is los te koop en kost 19,95. Je kan de losse thee natuurlijk gebruiken in combinatie met een thee-zeefje of een thee-ei.

teasty 4

Sinds 2 weken ben ik gestopt met borstvoeding geven, maar ik drink de thee nog steeds. Zoals ik al zei, ook gewoon omdat ‘ie hartstikke lekker is! Er zijn heeeeeel veel soorten te verkrijgen, in prijs variërend van 16,95 tot 35,95 per pot. In een pot zit ongeveer 125 gram en 200 ml water gebruik je ongeveer 2,5 gram. 50 grote koppen thee zet je er dus zeker wel mee!

tastea 3

Written by

Leave a Comment