Now That’s Fantastic #64

0 0 0 No comments

Joe moms, het is weer vrijdag! En natuurlijk ben je vandaag druk met het inslaan van lekkers voor het weekend 😉 Wat ons betreft zijn er wel wat zaken essentieel voor het slagen van een weekend. Maar vergeet vooral ons wekelijkse overzicht niet van alle fantastische dingen die wij afgelopen week lazen, vonden, kochten en kregen. Kortom; een overzicht met heerlijke dingen waar wij blij van werden in Now That’s Fantastic!

S.Oliver So Pure

Niks zo persoonlijk als je favoriete geur en toen ik het perspakket met de twee nieuwe geurtjes van S. Oliver openmaakte was ik dan ook heel benieuwd. De twee So Pure geuren zijn nieuw in de S. Oliver familie en ik heb ze allebei voor je getest. Allebei ja, want stiekem ben ik dol op herengeuren. Vraag maar aan de husband, die daar overigens iets minder enthousiast over is.

De dames variant van So Pure is lekker fris en vol. Fijn, want als ik ergens allergisch voor ben zijn het hele zoete geuren. Dit is echt een prima geur voor overdag. Niet gek ook dat ik dit lekker vind want er zit zowel jasmijn als citrus in en dat zijn beiden favorieten hier. En het is jammer voor de husband maar de mannenvariant vind ik nog lekkerder. Ik ruik diverse houtnoten en een vleugje bergamot. Lekker kruidig en herfstig en dus is het vechten geblazen ’s ochtends om de donkerblauwe flacon. De So Pure geuren van S. Oliver liggen nu in de winkel en zijn ook nog eens fijn geprijst. Voor 30 ml betaal je namelijk slechts 17,99.

 

Het Gouden Poezenboek

Crazy cat ladies thuis bij Martine hoor en dus is dit nieuwe Gouden Boek direct de nieuwe favoriet op Lou’s nachtkastje. Sowieso zijn de Grote Gouden Boeken altijd reuze leuk en ook dit nieuwe exemplaar is weer top. Dit ultieme voorleesboek bevat zes verhaaltjes die net een tikkeltje langer zijn dan wat ik normaal voorlees. Niet vreemd dus dat mijn kleuter direct enthousiast is 😉 De poezenverhaaltjes lezen heerlijk weg en de illustraties zijn zoals we gewend zijn van de gouden boeken. Heel gedetailleerd en prachtig vormgegeven.

Grote favoriet hier is Gompelemikkie al heeft dat natuurlijk alles te maken met Lou’s tweede naam Mikkie 😉 Mocht jij dus nog op zoek zijn naar een lekker voorleesboek dat leuk is en blijft? Het Gouden Poezenboek is uitgegeven door Rubinstein en kost 15,-

Sara Snufje

Nog een heerlijke boekje, Sara Snufje! Aangezien er hier een kleuter woont met een ietwat ehm… sterk karakter, is dit een FANTASTISCH prentenboek. Het boek gaat over Sara en Sara is altijd op zoek naar dingen die mooier, beter, specialer of leuker kan maken. Met haar gereedschapskist is ze steeds weer op pad. En ze is niet heel goed in uitvinden, want alles mislukt. En aangezien Sara nogal een opvliegend meisje is… Op een dag valt er een vogel uit de lucht. Kan Sara er dan voor zorgen dat de vogel weer kan vliegen?

Written by

Leave a Comment