Now That’s Fantastic #65

0 0 0 No comments

Joehoe, klaar voor een fantastic weekoverzicht? Het was een onstuimig weekje, tenminste als we het over het weer hebben. Tijd om lekker binnen te blijven en te genieten van de Sinterklaasmadness die defintief bezit heeft genomen van ons nageslacht. Bak pepernoten en je hoort ons nergens meer over πŸ˜‰ Kruip dus gauw op de bank en pak er een zacht dekentje bij. Ja, zit je lekker? Want ook deze week zetten we weer al het leuks dat we tegenkwamen voor je op een rijtje!

FANTASTIC TO PLAY

Zoals je weet zijn de moms, kuch ik bedoel natuurlijk onze kinderen, dol op Playmobil! En ook dit jaar is er weer een nieuw tof thema gelanceerd. En niet alleen de kindjes maar ook ik ben zeer content met het thema Wintersport. De husband zeurt (ja echt schatje) al jaaaaren dat hij op wintersport wil. Before me was hij een fanatiek snowboarder en tja, dat ben ik uhmmm niet πŸ˜‰ Ik vind sneeuw prachtig, vanachter het raam met de houtkachel op standje sambal.

Maar hoera voor Playmobil want nu kunnen de meiden toch het ultieme wintersport gevoel ervaren. Ze kregen namelijk de zeer toffe skihut en ik moet toegeven, dat ziet er toch wel heel gezellig uit. Zoals we van Playmobil gewend zijn is alles tot in detail doorgevoerd. Denk aan mandjes croissantjes, besteksetjes, slaapzakjes, wantjes… Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is er in het mini!

Naast de skihut zijn er nog meer toffe dozen binnen het wintersportthema. Wat dacht je bijvoorbeeld van het skischooltje of de familieauto inclusief dakkoffer. Nooit gedacht dat ik nog eens zo enthousiast zou zijn over een dakkoffer πŸ˜‰

FANTASTIC FOR YOUR SKIN

Echt winter kunnen we het nog niet noemen, maar ik vind het soms knap guur ’s ochtends op de fiets. Tel daarbij op dat de verwarming weer staat te loeien en we veel meer tijd binnen doorbrengen dan buiten. Zowel mijn huid als die van de meiden kan dan flink gaan protesteren. Je kent het vast, zo’n akelig trekkerig gevoel in je gezicht. Je huid heeft rond deze tijd van het jaar nu eenmaal een andere verzorging nodig dan in de zomer. Nu reageert mijn huid vaak nogal heftig (lees pukkeltjes) op cremes voor de droge huid dus ik ben altijd wat voorzichtig.

Maar ik heb een blijvertje gevonden deze winter in de badkamer! Van Paula’s Choice ontvingen we twee producten voor de (zeer) droge huid die nu al bijna leeg zijn omdat ze zoveel gebruikt worden.

De Clinical ultra-rich Moisturizer is een vochtregulerende creme speciaal voor de zeer droge huid. Ik gebruik hem als nachtcreme om mijn huid ’s nachts intensief te voeden. Mijn dochter is gevoelig voor kleine eczeemplekjes in haar gezicht en ook daar lijkt deze creme heel heilzaam voor te werken. Topper in de strijd tegen dat irritante trekkerige gevoel!

Daarnaast testen we ook de Resist Moisture Renewal Oil Booster. Zoals de naam al zegt is dit de perfecte boost om je droge velletje een oppepper te geven. Ik vind gezichtsolie soms lastig in het gebruik want voor ik het weet (jup, chronisch onhandig) zit ik er helemaal onder. In dit geval is er gedacht aan mensen zoals ik. Door middel van het bijgeleverde pipetje pak je zonder problemen precies de juiste hoeveelheid. Slechts een of twee druppeltjes zijn genoeg voor je gezicht. Niet alleen handig maar ook heel hygienisch, love it!

De olie zelf trekt heel snel in, wat voor mij altijd een teken is dat mijn huid het hard nodig heeft. Ook dit product staat op mijn nachtkastje en gebruik ik een of twee keer per week voor een ‘boost’. Mijn superdroge handen doen het trouwens ook erg goed op dit lekker olietje πŸ˜‰

FANTASTIC TO READ

In beide Fantastic huizen wordt er heel veel gelezen. En wij zijn van mening dat lezen iets is waar je zo jong mogelijk mee moet beginnen! Dus ook de baby wordt al regelmatig voorgelezen, al bestaat dat ritueel vooral uit de bladzijde likken. Geeft niks want met deze fantastische set kan dat gewoon. Zo leuk, dat dit set absoluut een plekje verdiend in ons Fantastic weekoverzicht.

kiekeboe

Dit set bestaat uit drie boeken. Ieder boek gaat over een vorm: rond, vierkant en driehoek. De boeken hebben hele grote flappen die je kan uitvouwen, wat voor kleine kinderen superleuk is. En stiekem vindt de kleuter de Kiekeboe boeken ook nog wel leuk ;). En don’t worry; de boeken zijn ontzettend stevig. De boeken kosten 9,95 per stuk en je koopt ze onder andere hier.

FANTASTIC TO DRINK?

Je weet dat de moms dol zijn op wijn maar zo aan het eind van het jaar probeer ik altijd een inhaalslag te maken als het op skincare aankomt. Ik wil natuurlijk niet dat de kerstboom harder straalt dan ik πŸ˜‰ Dit jaar probeer ik het daarom eens over een andere boeg te gooien en dat heeft alles te maken met een mysterieus pakketje. Daarin vond ik Nutraskin Collagen Drink. Dit beauty supplement belooft rimpels en kraaienpootjes te verminderen, je huid elastischer te maken en zichtbare tekenen van ouder worden te verminderen. Hoe? Door elke ochtend een zakje op te lossen in water of vruchtensap en klaar is je shotje ‘beauty’.

Je snapt, ik ben direct geintrigeerd want hoe zou collageen smaken? Hmmm, ik kan je vertellen, het smaakt niet naar wijn. Het is een hele vreemde smaak waar je echt even aan moet wennen, maar na een paar dagen klok ik het zo achterover. Inmiddels ben ik bijna aan het eind van mijn doos (20 sachets) en voor het beste resultaat moet je 4-8 weken doorgaan. Toch heb ik het idee dat mijn huid een hele fijne glow heeft. Vooral ’s ochtends als ik wakker word ziet mijn huid er beter uit dan normaal en trekken slaapvouwen sneller weg. Ik denk dan ook dat ik er nog een doosje tegenaan gooi, al is het alleen al om december te overleven πŸ˜‰ Meer informatie over Nutraskin vind je hier.

Written by

Leave a Comment