Now That’s Fantastic #69

0 0 0 No comments

Ook deze week hebben we weer ons best gedaan allerlei leuke, coole, toffe en hysterische dingen voor je op een rij te zetten. Wat denk je van sterren kijken? Of fantastisch behang? Maar ook mannen in Speedo’s en de film van 2018. Komt ‘ie dan hoor, Now That’s Fantastic van deze week!

Fantastic to watch

Mocht je dit weekend nog niks leuks te doen hebben? Vandaag, 24 en 25 februari zijn het de landelijke sterrenkijkdagen. Dat betekent dat je op heel veel plaatsen de sterrenhemel door een telescoop kunt bekijken. Ook zijn er veel activiteiten speciaal voor kinderen en hoe leuk om samen naar de sterren te kijken en erover te leren?!

Door heel Nederland vinden activiteiten voor jong én oud plaats. In het Koninklijke Eise Eisinga Planetarium in Franeker is bijvoorbeeld een speurtocht voor kinderen (www.planetarium-friesland.nl), bij Cosmos Sterrenwacht in Lattrop is een Kindersterrenkijkavond (www.comossterrenwacht.nl) en in het Planetarium van ARTIS te Amsterdam wordt onder andere heel veel geknutseld (www.artis.nl). Benieuwd wat er in jouw provincie te doen is? Check het hier!

Fantastic muurtje!

Zin in een nieuwe look op de kinderkamer? Look no further want met de behang collectie van KEK Amsterdam zit je geheid goed! Deze collectie die bestaat uit zeven verschillende dessins en 15 verschillende ontwerpen fotobehang is een samenwerking met uitgeverij Lemniscaat. De tekeningen komen namelijk uit diverse kinderboeken van deze uitgeverij. Dus als je een beetje handig bent komt het favoriete boek van jouw kind in een middagje afzien, want laten we eerlijk zijn behangen is afzien, tot leven!

Fantastic Speedo

Hanneke van Fitte Vrouwen schreef vorige week een artikel en bij het zien van de titel wist ik niet hoe snel ik moest klikken. Ja sorry, ik ben gewoon niet vies van een beetje mannelijk schoon. Het artikel gaat over de comeback van de Speedo. Je weet wel, die strakke zwembroek die onze vaders vroeger droegen. Hanneke is er wel fan van maar een poll op Instagram liet zien dat ze toch een beetje in de minderheid is. En dat is vreemd, want zijn we allemaal niet keihard aan het schreeuwen dat vrouwen moeten dragen waar ze zich prettig in vinden? Dus waarom juichen we het toe als een vrouw een bikini draagt en lachen we mannen in een Speedo uit? Goede vraag! Ik vind dat je ‘m lekker aan moet trekken hoor heren. En voor mensen die het BE-LACH-ELIJK vinden; kijk dan maar gewoon de andere kant op.

Fantastic to see

Soms hoor of lees je iets en dan denk je ‘whut zo lang geleden?’ Oftewel, wtf ben ik ineens zo oud? Dat heb ik bij the Incredibles. Deze film kwam namelijk uit in 2004 en jazeker dat is 14 jaar geleden… En het mocht 14 jaar duren, maar daar is dan eindelijk deel 2 van deze heerlijke animatiefilm! Vanaf 15 juni kunnen we massaal allemaal naar de bios! Met onze kinderen natuurlijk…

Written by

Leave a Comment