Now That’s Fantastic #7

0 0 0 5 comments

Tijd voor een overzicht van alles wat wij Fantastic vonden. Welke blogs zorgden ervoor dat wij huilend van het lachen cappuccino in elkaars gezicht spuugden? Waar gingen onze hartjes sneller van kloppen en wat mag jij niet missen…? Maar daar blijft het niet bij, want wat vond jij nou eigenlijk Fantastic? Welk artikelen van ons werden het beste gelezen en wat was de fijnste comment? Je vindt het allemaal in Now That’s Fantastic!

 

FANTASTIC TO READ:

Deze blog van Esmee van Wine-Up over ouders (dus zestig plussers) op Facebook vonden we behalve hilarisch ook zeer herkenbaar :).

Ook even fijn om te lezen is dit stuk van Betty. Betty merkt op dat het de laatste tijd een beetje hip is om te klagen over het moederschap, klagen over hoe zwaar het is = eerlijk? Ik ben het volledig eens met wat Betty schrijft. Klagen mag, maar lieve blogs over de leuke dingen van het moederschap lezen we ook graag! Want laten we wel eerlijk blijven, het is toch ook niet altijd alleen maar zwaar?

 

FANTASTIC TO EAT

Manon van Little Wonder World is onze grote held op dit moment… Want zij kreeg dat voor elkaar waar wij alleen maar van konden dromen, ze maakte Tony Chocolonely zeezout caramal cupcakes. Ik wil graag in een bad vol met cupcakes duiken en mezelf dan een weg eruit vreten…

En dan ook nog een ‘geen idee wat ik moet eten als het maar makkelijk is recept’. Jessica maakte deze week weer couscous met zalm. Blijft een hele grote favoriet hier thuis!

 

FANTASTIC TOT WATCH:

Na Narcos moest ik op zoek naar een nieuwe serie en toen de husband ontdekte dat het tweede seizoen van The Bridge op Netflix dacht ik eerst naaaahh. Maar hij kan overtuigend zijn als hij wil en ik moet het hem nageven. Dit tweede seizoen doet niet onder voor het rete spannende eerste seizoen. Binnen twee afleveringen leef ik weer compleet mee met Martin en contactgestoorde (en daardoor zo grappige) Saga. Ik houd ook van de grauwe, kille sfeer waar de serie in is gefilmd. Aanrader!

bridge

 

WE WRITE, YOU LIKE:

De best gelezen blogs van deze week waren er twee. De eerste van Martine over haar  dochter die er een woord uitgooide…. Je denkt toch altijd ‘dat doen die van mij niet’. Tot het je overkomt. Misschien een idee om in zo’n invulboek ook dit soort mijlpalen te zetten ‘de eerste keer dat mijn kind kutwijf zei‘.

En dan een blog van Jessica gisteren. Erg heftig ook om te lezen hoeveel vrouwen een miskraam hebben meegemaakt en de impact daarvan een beetje hebben onderschat. Knuffel!

 

FANTASTIC TO DO:

Ook al zitten er best nog mooie dagen tussen, het buitenspelen lijkt een beetje gedaan hier en dus verplaatsen we ons weer richting de keukentafel met een bak stiften, potloden en de rest van het sticker assortiment van de Action ;). Grote favoriet was hier deze week het boek ‘Maak Monsters, Mensen en andere Mormels’ van Uitgeverij Lemniscaat.

teken

Dit boek staat propvol geinige tekenopdrachten waar mijn meiden wel even zoet mee waren en onwijs grappig om te zien met wat voor creaties ze komen. Dit boek daagt kinderen enorm uit om hun fantasie te gebruiken, love it!

 

COMMENT LOVE:

Onderstaande post van Jessica op Facebook en Instagram kreeg heeeeeel veel reacties en likes.

Mies reageerde op Instagram en de wijn kwam uit mijn neus… Want hoe herkenbaar is deze comment stiekem (en nog erger dan Bumba in bad) !!

‘Net als knuffels in je bed vinden tijdens het gymen met je man. Once a mom always a mom!

Je kan er op wachten.. Als je eerlijk schrijft dat je dochter ‘kutwijf’ zegt, komen er reacties. Gelukkig vooral heeeeel veel voorbeelden van andere scheldende kinderen. Van wie zouden ze dat nou hebben?

En ik zei toch dat we er mijlpaalkaarten en boeken voor missen! Josan is het met me eens:

Het overkwam mij pas geleden ook. Ik miste een Milestone kaart om erbij te leggen en een foto te maken

En natuurlijk de vele reacties op de blog van Jessica over haar miskraam. Teveel om allemaal hierin te zetten en te persoonlijk om een voor een te bespreken. Maar ik maak wel van dit moment gebruik om iedereen ervoor te bedanken. Jullie zijn lief! xx

Written by

  • Els
  • oktober 19, 2015
  Beantwoorden

  Haha die reactie hilarisch. Dat stukje over eten heb ik maar even snel overgeslagen, ben aan het afvallen…

  • Diana
  • oktober 17, 2015
  Beantwoorden

  Jullie blijven leuk…!!! En the brigde… Gaan we eens even voor zitten…! Al zijn we nu heroes aan het kijken en lijkt ook leuk…

  • Romy
  • oktober 17, 2015
  Beantwoorden

  Spuugde ik toch bijna mijn verse jus over mijn iPhone na het zien van dat Whatsapp gesprek.
  En The Bridge is dus een aanrader? Gaan we die ook eens proberen!

 1. Beantwoorden

  Aaaah leuk dat jullie mijn cupcakes hebben gedeeld :D! En ooooh ik ben verliefd op the Bridge. Het eerste seizoen hebben we in 2 avonden (nachten) gezien. Zo zo zo spannend (oke toen was m’n kind nog niet geboren). En nu elke week weer spanning en sensatie bij seizoen 3, ik hou er zo van!

   • Martine
   • oktober 17, 2015
   Beantwoorden

   Echt he, love it! En die Saga, ik ga stuk om haar lompheid 😉

Leave a Comment