Now That’s Fantastic #72

0 0 0 One comment

Ook deze week hebben we weer een mooi overzicht gemaakt met allerlei toffe dingen! Iets over een zwoele zomeravond, relaxte moeders, geurstokjes, het labelen van al dat kinderspul en meer!

PLAKKEN MAAAAAR

Met een kind op school en eentje op het kinderdagverblijf, heb ik geleerd hoe belangrijk het is om spullen te labelen. Voordat je het weet haal je je kind op met een vreemde jas aan. Of een muts waarvan je zeker weet dat jij ‘m niet kocht. Voor mijn dochter bestelde ik ooit strijklabels. Leek me heel handig, bleek het niet te zijn. Ze groeit namelijk best rap en ik bleef strijken. Dus toen My Nametags vroeg ik een van hun producten wilde proberen, koos ik direct voor de stickers.

my nametags

De stickers zijn gemaakt van stof en ze plakken echt enorm. Als in; geplakt is geplakt. Ik heb mijn telefoonnummer voor de foto’s even geblurd overigens. Maar ik ben er blij mee! Alles wat mee gaat naar het kinderdagverblijf is inmiddels gelabeld. Vesten, jassen, schoenen, laarzen, rugzakjes, crèmes. Ik plak overal zijn naam op. En ook leuk; het kinderdagverblijf was enorm te spreken over de labels. En dat zegt wat denk ik, want daar zijn ze toch labelexpert. Het vest is overigens al een keer of 4 gewassen en de sticker zit nog als een huis. Aanrader dus als je op zoek bent naar labels! Een vel met 56 gepersonaliseerde stickers kost 16,95 inclusief verzendkosten. Deze stickers zijn dus geschikt voor kleding.

my nametags

my nametags

FANTASTIC TO TRAVEL

Al jaren maak ik gebruik van reisdagboeken. Begonnen toen ik ooit een rondreis door Amerika maakte en sindsdien ben ik verslaafd. Wel maak ik er een sport van om iedere keer een ander reisdagboek uit te kiezen. En hoe leuk is deze die ik kreeg van Uitgeverij Deltas? Ik weet uit ervaring, zo’n elastiekje is handig!!! In het boek is er meer dan voldoende ruimte om je gemaakte reizen bij te houden en te beschrijven. Je kan er heel wat vakanties in kwijt!

Dit Reisdagboek is een uitgave van Uitgeverij Deltas (isbn 97890447521820, hardcover en zowel in de boekhandel als online te koop voor 16,95.

FANTASTIC TO BUY

Ken je die geurstokjes in zo’n flesje? Ik heb er om de een of andere reden altijd pech mee. Of ik koop ze en ze blijken enorm te stinken, of je ruikt ze helemaal niet of ik vind DE perfecte geur en dan blijkt zo’n setje ineens 60 euro te kosten ofzo… Maar ik zeg rennen naar Kruidvat want daar koop je voor 4,99 deze stokje van Robijn! I LOVE ROBIJNTJE! Ik spotte ze al op Facebook en ben de dag erna direct gaan inslaan bij Kruidvat hehehehehe. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en echt, de geur is top. Niet te overheersend, wel genoeg om een beetje te verfrissen.

Oh ja en als je toch naar Kruidvat gaat, neem deze gelijk mee. Ideaal voor in je vakantietas en je scoort er zeker punten mee bij K3 fans ;). Kost 5 euro maar er zit best veel in? Pleisters, alcoholdoekjes, dat soort dingen. Ik vind vooral het bakje erg handig.

FANTASTIC TO GO

Als laatste nog even dit! De Club van Relaxte Moeders organiseert op 1 juni aanstaande de Relax Mama! Zomeravond in Utrecht! Er zijn lezingen en cabaret en het is vooral een gezellig samenzijn met allemaal relaxte dames. En er is een bar dus wat wil je nog meer? Kaartjes kosten 15,- en je leest er hier meer over! (En jazeker, Jessica is er bij. Want ik schreef toch dat er een bar was?)

Written by

    • Iris
    • mei 24, 2018
    Beantwoorden

    Wat is dat met die nailpolish uitspraak? Love it

Leave a Comment