O’Chill herfst/winter ’17

0 0 0 One comment

Herfst, de tijd dat we er weer op uit trekken. Want het mag dan kouder en natter worden, buiten is het vaak nog heerlijk. En mijn kinderen doen het altijd goed op een rondje uitlaten. O’Chill snapt het deze herfst weer ontzettend goed! Want behalve tof moet kleding hier in huis ook gewoon lekker comfortabel en draagbaar zijn. Dat rennen en ravotten over de heide gaat nu eenmaal niet zo best in een tutu en lakschoentjes 😉

Ook dit seizoen is O’Chill weer the place to be voor toffe meisjesmode inclusief fijne pasvorm en ik blijf het zeggen, een topkwaliteit. Hier hebben we O’Chill jurken in de kast hangen die al jaren meegaan en door alledrie(!) zijn gedragen. Need i say more…. Wat me verder zo bevalt aan O’Chill is dat ze basiskleuren gebruiken waar je elk seizoen mee uit de voeten kan en de items er niet snel gedateert uit zien. Maar wordt dat dan niet saai? Welnee, want juist in de details zitten de eyecatchers die het net even anders maken.

1-10

1

1-3

1-2

Dit seizoen mochten Noor (10) en Lou (5) een setje uitkiezen en als je Lou een beetje kent snap je dat ze voor dit shirt ging. Sinds kort kan ze zelf ‘echte’ knipogen dus dit winkende shirt is haar op het lijf geschreven. Het shirt is lekker dik en ook prima geschikt voor ’s ochtends op de fiets. Want joe, wat is het al koud ineens! De eyecatcher is in dit geval natuurlijk de blauwe legging met subtiele glittertjes (die weigeren te glitteren op de foto). Ook de legging is net even wat dikker dan normaal wat geen overbodige luxe is voor deze stef stuntpiloot.

1-4

1-5

1-8

Noor heeft tegenwoordig de sweaters ontdekt en het was dus al snel duidelijk dat dit haar favoriet was. Niet te dik maar wel lekker warm en de boorden matchen met het rokje. Wij zijn dol op dat soort details! Het rokje is van ontzettend stevig materiaal dus ook geschikt om lekker door te dragen in de winter.

1-6

1-9

De nieuwe collectie van O’Chill hangt nu in de winkels! Wat vind jij ervan?

Written by

    • Greta
    • september 7, 2017
    Beantwoorden

    Wauw wat een leuke foto’s ❤️

Leave a Comment