Quapi Girls Winter ’18

0 0 0 No comments

Zo heel langzaam aan moet ik toch echt toegeven dat de zomervakantie wellicht wat op zijn eind aan het lopen is. De afgelopen dagen had ik het soms stiekem namelijk best een beetje koud met mijn blote benen ’s ochtends op de fiets. Ineens viel het me op dat het alweer een stuk eerder donker wordt en als klap op de vuurpijl kreeg ik gisteren DE mail. Je weet wel, de mail van school met een lang verhaal over gymtassen en klassenschoenen en lief- en leedpotjes. Als je het niet heel erg vind dan negeer ik dit allemaal nog even en stort me op iets wat ik nu eenmaal veel interessanter vind, de herfst en wintercollecties!

Want hoe hard ik ook geniet van deze zalige zomer en de meiden die lekker thuis zijn, de start van een nieuw seizoen, en zeker de aantocht van de herfst, geeft ook altijd zo’n lekker fris gevoel. Alsof er van alles mogelijk is. Letterlijk een frisse wind en die moet ook door de kledingkasten. En eerlijk? Die hoogzomer topjes en jurkjes begin ik ook wel een beetje zat te worden en die ijs- en aardbeivlekken beginnen ook wel een beeje hardnekkig te worden 😉

Ja, ik ben helemaal klaar voor maillots, leggings, vesten en al het leuks wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. Al betekent dit natuurlijk niet dat ik zit te smachten naar min tien, laat dat duidelijk zijn! De nieuwe collecties druppelen langzaam aan de winkels in en als je een rondje door de stad/of online doet valt er maar één ding op en dat is kleur! Wat een geluk, want we like colour! Saar (9) mocht van Quapi Kidswear een toffe set uitkiezen, en als je ergens aan het juiste adres bent voor kleur…

En hoe tof is deze über vrolijke set? Liefde voor die panterprint in een groene uitvoering met neon details. Ik hoef deze winter niet bang te zijn dat ik mijn kind kwijtraak 😉 Maar even zonder gekheid, ik houd van die felle kleurtjes in een seizoen waarin alles toch wat grauwer wordt. De combinatie met het roze maakt het geheel nog sprekender en zoals we van Quapi gewend zijn is er veel zorg een aandacht aan de details besteed. Zo zie je het roze weer terug in de kwastjes aan de kniekousen die weer matchen met de kwastjes op de top. Jawel mensen, hier is over nagedacht.

Wat ik trouwens tof vind aan de Quapi items is dat je zo niet perse als set hoeft te dragen. Het rokje kun je prima op andere manieren combineren en de top doet het ook prima op een mooie skinny. Hier in huis zijn we niet vies van een potje mixen en matchen en deze kledingstukken lenen zich daar uitermate goed voor!

De volledige collectie voor het komend seizoen van Quapi vind je hier en geloof mij, het heeft allemaal een hele hoge ‘hebbuh’ factor dus je bent gewaarschuwd!

Written by

Leave a Comment