Quapi Kidswear zomer 2018

0 0 0 One comment

Joe! Eindelijk zon als ik uit het raam kijk en dat betekent dat het ook ein-de-lijk tijd is voor zon in onze kledingkasten. Al weken ben ik aan het schuiven met de warmere items die ik resoluut naar zolder verban om ze drie dagen later weer te halen. Zucht! Zucht! ZUCHT! Maar no more want het lijkt erop dat het nu echt tijd is voor korte mouwen en blote benen. Hoor ik daar een driewerf hoeraaaaaaaaaa……?! Mijn tienjarige is de tijd van poezelige items nu echt ontgroeid en werd verrast met een fijn pakketje van Quapi Kidswear!

Quapi Kidswear

Quapi bestaat inmiddels alweer zeven jaar en de vrolijke en kleurrijke items zijn natuurlijk niet meer weg te denken uit de Nederlandse kinderkledingwinkels. Kleding die niet alleen mooi is maar ook gemaakt van de meest comfortabele materialen, dat is de missie van Quapi Kidswear en wat mij betreft slagen ze daar elk jaar weer goed in!

Mijn dochter was in elk geval instant verliefd op de items. Het moet gezegd, de materialen zijn inderdaad top! Lekker zacht en dat is alvast een goede binnenkomer want we hebben het hier over een kind dat he-le-maal gek kan worden als er iets niet ‘lekker’ zit. Daarnaast hebben de items een wat stoerdere uitstraling door het gebruik van donkerblauw in combinatie met neon details. Ze vindt het TE gek en ze is niet de enige…. 😉

Knapperd

Wist je overigens dat de Quapi Kidswear alles zelf doet? Van het uitzoeken van de stoffen, kleuren, prints en ontwerpen tot de marketing, administratie en distributie. Op die manier weten ze zeker dat alles precies zo is als bedoeld.

Rest ons nog één vraag, want wat betekent Quapi nou eigenlijk? Oprichter Monique kan het ons gelukkig vertellen. Quapi is afgeleid van het Spaanse guapo, quapa of quapito wat ‘knapperd’ betekent. En dat is uiteindelijk wat Monique graag wil,  dat kinderen in Quapi Kidswear-kleding stralen!

Ik zeg gelukt, want mijn eigen ‘knapperd’ is fan en is de afgelopen zonnige week niet uit haar setjes te slaan! De volledige collectie van Quapi Kidswear (ook voor jongens!) vind je HIER.

Written by

    • Greta
    • mei 7, 2018
    Beantwoorden

    Leuke kleding hoor.
    En natuurlijk complimenten voor het model Noor!

Leave a Comment