Reacties – wat doen die met mij?

0 0 0 4 comments

Joe, jij daar! Ja jij, lieve lezer. Heb jij wel eens reacties achtergelaten op artikelen? Of een berichtje gestuurd, mij getagd in hilarische memes? JA? Lees dan maar even verder want ik wil je heel graag laten weten wat jouw reacties met mij doen.

Jullie zijn met zoveel, het is onmogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken. Ik probeer het wel en heb zeker een lezer wel eens een mailtje gestuurd om te laten weten hoezeer ik haar tip waardeerde. Want al die reacties waardoor ik mij gesterkt heb gevoeld de afgelopen jaren, zullen we het daar heel even over hebben? Onzekerheden, het ‘ben ik nou alleen’ gevoel. Internet is een prachtige plek voor het vinden van gelijkgestemden, want door jullie reacties werd ik vaak geraakt en voelde ik me minder alleen. Gedeelde smart is halve smart enzo.

Zoveel lieve lezers….

De moeders die mij hebben voorbereid op de eerste schooldag van mijn dochter, de moeders die daarna aan mij vroegen hoe het was gegaan. Ik kan dat gevoel bijna niet omschrijven; hartverwarmend.

Nog een aantal dingen waar ik ontzettend veel aan had en heb die ik echt de moeite waard vind te melden:

 • Eentje die al eerder terugkwam, de tip die ik kreeg tijdens de zwangerschap van Remi. Een lezeres die werkt als kraamverzorgster gaf een tip hoe we de kennismaking tussen baby en zus goed konden laten verlopen. Deze tip hebben we gebruikt, iedereen werd hier van te voren over gebriefd en wij zijn van mening dat dit de beste tip ooit is geweest. Ik denk vaak aan haar, ik hoop dat je beseft hoe belangrijk jouw tip voor ons geweest is! En nog steeds krijg ik weer reacties van andere lezers die het zo’n toptip vinden!

 

 • Boeken die ik volgens jullie echt eens moest lezen, series die ik moest gaan zien. Deze reacties bekijk ik altijd grondig en gaan daarna op een to read of to watch lijst. Love it.

 

 • De tips waar de Milka lepeleieren en kerstballen te koop zijn. Voor de mensen die deze niet snappen, dit is mijn grote verslaving. Ik krijg vooral via Instagram vaak berichtjes als iemand ze ergens heeft gespot. Keep it coming, ik sla direct groot in!!! (Momenteel liggen ze bij de Action, thanks lieve Linda voor je berichtje!)

 

 • Bovenstaande geldt ook voor alle tips voor mijn hysterische kerstboom. Ik vind het fantastisch wanneer een lezer mij laat weten waar ze een hanger met een roze flamingo op een motorfiets heeft gespot. En de flamingogieter afgelopen zomer werd ik 4x op gewezen en heb ik uiteraard direct gekocht :).

Maar ook!

 • Alles over wijn. Zowel op social media als in mijn berichtenbox krijg ik regelmatig notificaties dat ik weer in een hilarische wijnquote getagd ben daar jullie. Hardop lachen!!!!

 

 • Een kleed bij onze bank. Die tip kreeg ik toen onze dochter nog heel klein was. Ik vond mijn woonkamer maar saai en iemand gaf als tip dat ik misschien een kleed neer moest leggen. Dat bleek ZO WAAR.

 

 • De Botox bij tandenknarsen tip. Lang geleden schreef ik een artikel over mijn knarsprobleem en iemand gaf de tip me eens te verdiepen in botox. Dit is een fantastische tip geweest want ik ben zo goed als knarsvrij!

 

Kortom;

Dank jullie wel. Bedankt voor al die lieve, goede, grappige en soms kritische reacties en berichtjes. Ik waardeer ze enorme en reken maar dat ik vaak wat aan jullie tips heb. Dus schroom noooooooit om mij iets te laten weten, want jullie zijn mij meer dan lief <3

Written by

  • Miranda
  • november 13, 2017
  Beantwoorden

  Ah wat lief dat je mijn kennismaking tip nog een keer noemt! Dit gun ik alle ouders echt!
  Liefs van de kraam zuster haha

  • Beantwoorden

   En zij vertelde het weer tegen mij dus ook van mij: big thanks! Het was een fijn begin voor ons en de grote broer!

    • Miranda
    • november 15, 2017
    Beantwoorden

    Super! Vind ik echt leuk om te lezen!

  • Diana
  • november 13, 2017
  Beantwoorden

  Andersom ook…!!! Dus ga alsjeblieft nog heel lang door

Leave a Comment