RED-RAG herfst/winter ’17

0 0 0 No comments

We gaan even een kleine tijdreis maken, zo ergens naar diep donker 1992 ofzo. Ik zat indertijd op de middelbare school (jup, zou oud ben ik!) en naast de felbegeerde 501 en een rugzak met een aapje eraan stond er nog iets op mijn wishlist. De zwarte veterschoenen waar de hele school op rondstampte. Jammer dat mijn kleedgeld altijd al op was voor ik de kans had om te knipogen dus die schoenen kwamen er niet. Tot ik oud genoeg was voor een baantje en urenlang kleding stond te labelen. Na een half jaar had ik ein-de-lijk genoeg want een vijftienjarige verdient nu eenmaal niet zoveel. Dagenlang heb ik ze geaaid voor ik ze uberhaupt aandurfde en ik heb er jaren op rondgelopen. These boots we’re made for walking!

En wat mijn moeder altijd zegt is echt waar, alles komt terug! Want ineens zijn ze overalĀ in het modebeeld, de zwarte, stoere veterschoen en I love it! Gelukkig denk Noor (10) daar net zo over en wilde ze best even dit superleuke paar van Red-Rag showen!

6

7

6-4

Dit paar heeft een hele toffe print waardoor het net even anders wordt dan standaard zwart. Het stiksel steekt lekker af door de fel rode kleur en de welbekende dikke zool is superstevig. Daar kun je wel een herfstbuitje mee trotseren. Zoals gezegd draagt Noor dit model in het zwart, maar dezelfde Red-Rag schoen is ook verkrijgbaar in een mooie metallic koperkleur of in het herfstgroen.

6-3

6-2

Een van de grootste voordelen van dit model schoen vind ik de veelzijdigheid. Noor draagt ze hier met een vrolijke maillot en kort rokje maar ze doen het ook heel tof onder een jurk of juist onder een stoere skinny met een oversized sweater. Jup, mijn inner tienjarige gaat helemaal los šŸ˜‰ Nog vier schoenmaten en dan zijn onze voeten even groot, ik kan niet wachten!

6-5

Written by

Leave a Comment