Must have: Relax Mama Het Kwartetspel

0 0 0 4 comments

Eén van de eerste artikelen op Fantasticmoms.nl ging over het boek ‘Relax Mama’ van Elsbeth Teeling. Inmiddels al bijna twee jaar geleden, maar nog steeds is het boek een succesnummer, net zoals de opvolger ‘Love Mama’. En gelukkig blijft Elsbeth niet stilzitten want ze heeft weer iets nieuws gemaakt! Gebaseerd op Relax Mama is er nu ‘Relax Mama! Het Kwartetspel’ en wij mochten het spel uitproberen!

Relax mama het kwartetspel doosje

Uitgeverij Snor verblijdde deze moms met ‘Relax Mama! het Kwartetspel’ en wij gingen er, met een glas wijn, eens even voor zitten. Deze moeders zijn overigens doorgewinterde kwartetspelers dus het ging er nog hard aan toe ook!

Even de spelregels doornemen. We bleken beide niet zo heel goed te kunnen schudden :’). En aangezien de speler met het leukste kind mag beginnen, kwamen we daar al niet uit.. Dan maar beginnen met Martine, die het oudste kind heeft.

relax mama het kwartetspel spelregels

Het kwartetspel is leuk! Het is gebaseerd op het boek, maar de illustraties en teksten zijn nieuw. Elsbeth vroeg haar clubleden van ‘Club van Relaxte Moeders‘ om mee te denken over het spel en kwam tot een aantal heel leuke categorieën.

Relax mama het kwartetspel3

We hebben erg moeten lachen om de categorie ‘eten’.

Relax Mama het kwartelspel2

We waren al fan van Elsbeth, maar ze heeft zichzelf weer overtroffen. En super leuk dat ze ons iedere keer weer weet te verrassen met iets nieuws!

Relax Mama! het Kwartetspel is wat ons betreft uitermate geschikt voor een wijnavond met vriendinnen. Trouwens ook heel erg leuk om te spelen tijdens een babyshower. Dan wordt de mom 2 be ook een beetje voorbereid op wat komen gaat 😉

Het spel is onder andere verkrijgbaar in de webshop van Uitgeverij Snor voor €9,95.

Trouwens Elsbeth.. wij wachten nu met smart op een vervolg, zoals een kwartet gebaseerd op ‘Love Mama‘. ‘Mag ik in de categorie Benaming voor seks van jou ‘rumikuppen?’. ‘En mag ik van jou dan in de categorie ‘Afknappers’ elkaar papa en mama noemen?’. Kwartet! Lijkt ons hi-la-risch om te spelen met de schoonfamilie!

 

Written by

  • Els
  • oktober 30, 2015
  Beantwoorden

  Oeh leuk ben dol op spelletjes

  • Diana
  • oktober 27, 2015
  Beantwoorden

  Door jullie schrijven op t idee gekomen dat mss wel aan 1 van m’n vriendinnen te geven met t heerlijk avondje…! :-))))

Leave a Comment