Relax Mama! in de keuken

0 0 0 No comments

Er zijn boeken waar je reikhalzend naar uit kan kijken. Nu hebben deze moms dat niet zo vaak met kookboeken… We zijn geen keukenprinsessen, dat is bekend. Toch zijn we dol op lekker eten en vinden we het stoer om iets overheerlijks op tafel te zetten. Maar om daarna weer naar sippe smoeltjes te kijken en ‘ik hoef niet / lust ik niet / ik zit vol / ik hou niet van rood eten / ik lust geen pitjes’ aan te moeten horen. Zucht. Dus zodra geweldige Elsbeth Teeling (schrijfster van oa Relax Mama! en Love Mama!) liet weten bezig te zijn met Relax Mama! in de keuken, zaten wij op het puntje van onze stoel!

relax mama in de keuken

En ja hoor, vorige week was de dag eindelijk daar! Het boek verdween heel snel in een mandje bij Bol en lag binnen twee dagen op de deurmat. 50 succesrecepten van moeders voor moeders. Je weet wel, zo’n recept waar je altijd naar teruggrijpt als je het echt niet meer weet? Daarvan staan er dus 50 van in dit boek!

relax mama in de keuken

En niet alleen recepten.. Je vindt er ook interviews met deskundigen, leuke columns, kanskaarten en een bingokaart. Of bijvoorbeeld een handig voorbeeld voor het maken van een weekmenu (inclusief het mogen inzetten van een kanskaart hehe).

relax mama in de keuken

relax mama in de keuken

Voor komende week heb ik twee recepten uitgezocht die ik ga maken, waaronder een succesrecept van Elsbeth zelf. Eens kijken of ik inderdaad relaxt kan blijven in de keuken!

relax mama in de keuken

relax mama in de keuken

Helemaal leuk is dat de recepten zijn ingestuurd door leden van de Club van Relaxte Moeders met inmiddels ruim 123.000 leden! Oprichter Elsbeth verzamelde al dat lekkers en bundelde ze tot een overzichtelijk kookboek. Het moet gezegd worden, Elsbeth heeft het weer geflikt want wij zijn fan! Thanks Elsbeth, ook namens man en kinderen ;). Wij stemmen voor een Relax Mama! wijngids hierna. Of iets met chocola, mag ook.

Relax Mama! in de keuken is een uitgave van Uitgeverij Snor en kost 16,99. Het boek is onder andere hier te bestellen.

Written by

Leave a Comment