Review Pippelot Design

0 0 0 No comments

Kennen jullie dat verhaal van die moeder die haar dure portemonnee ruïneerde door een pak billendoekjes? Nee? Stel je voor, even snel op pad. Haast haast haast! Dus gooi je op het laatste moment een pak billendoekjes en een luier in je tas. Maar dat pakje gaat dus niet meer helemaal dicht en als de billendoekjes vervolgens lekken op je portemonnee, krijg je dit:

Daar ontdekte ik Pippelot Design! Zij stuurden mij een luiertasje, waarvan ik nu wens dat ik die eerder had ontdekt. Een handig tasje waarin je een pak billendoekjes en wat luiers kan doen om vervolgens zo in je tas te gooien. En natuurlijk zijn die handige tasjes overal te koop (kwam ik dus even te laat achter), maar die van Pippelot zijn er om mee gezien te worden. Kijk eens hoe leuk! Dit is luiertasje ‘Feline’ (18,95 bij Pippelot.nl)

Je maakt het tasje makkelijk open met het lintje, waarna je er een pak billendoekjes in schuift. Vervolgens knoop je het lintje weer vast.

Het tasje vouw je makkelijk dicht en blijft dicht door de klittenbandsluiting. Aan de binnenzijde zit een geplastificeerd deel, wat dus voorkomt dat het vocht uit het niet goed afgesloten pakje doekjes je tas (of portemonnee) ruïneert en het zorgt ervoor dat de doekjes niet uitdrogen. Aan de achterzijde vind je een vakje waar je wat luiers in kan doen.

Het luiertasje is in vele designs verkrijgbaar, dus voor iedereen wat wils. Zelf ben ik aangenaam verrast door de fantastische afwerking. En naast deze tasjes vind je bij Pippelot Design ook hoezen voor het waskussen, speenkoorden, kleding en sieraden. Stuk voor stuk met de hand gemaakt en prachtig afgewerkt! Verzending is altijd gratis. Neem dus zeker even een kijkje op pippelot.nl en laat je verbazen! En ook leuk: met de code Pip17F krijg je 10% korting op je bestelling!

Written by