Schoenen kopen met de meisjes!

0 0 0 No comments

Ik ben gek op de sale. Niet die lullige eeuwigdurende nepsale die er altijd lijkt te zijn in de winkels. Nee, ik bedoel de echte sale, die losbarst in de weken tussen Sinterklaas en Kerst. Vooral voor mijn meiden ga ik altijd helemaal los, met de eindejaarsuitkering in het vooruitzicht natuurlijk ;). En ik ben ook gek op schoenen kopen!

Met een moeder die gek is op schoenen, is het niet heel gek dat mijn dochters wat erfelijk belast zijn en net zo graag op schoenenjacht gaan als ik. Nou moet ik erbij zeggen dat hun schoenen ook echt regelmatig aan vervanging toe zijn (een smoesje dat voor mij niet opgaat). Buiten spelen en op je fiets remmen met je tenen helpen niet zo erg om leren laarsjes in een perfecte conditie te houden.

Tijd voor nieuwe! Iedere keer neem ik me voor om laarzen voor ze te kopen in een neutrale, liefst donkere kleur zodat ik niet weer nieuwe schoenpoets hoef te halen in de zoveelste variant op roze. Iedere keer bezwijk ik weer voor de smekende bekkies die verliefd zijn geworden op een prachtige (lees onpraktische) kleur. Maar als ik iets heb geleerd de afgelopen jaren is het wel dat het aanbod in een (kinder)schoenenwinkel nogal kan overdonderen. Met als gevolg dat mijn meiden door de bomen het bos niet meer zien en we minstens een dagdeel moeten uittrekken voor het ‘nieuwe schoenen’ avontuur.

Ik ben dus fan van online schoenen shoppen voor the girls. Met een meetlint en goede instructie kom je een heel eind als het op de goede maat aankomt. En inmiddels weet ik ook wel welke modellen het goed doen bij welke dochter. Zo gaat Noor heel goed op stevige sneaker-achtige modellen. Saar houdt juist van kleurige, fleurige laarsjes en Lou is tevreden als er een vrolijk printje op haar schoen zit. En het voordeel van online bestellen? Je gooit er heel gemakkelijk snel nog even een paartje voor jezelf bij 😉

Zo ontdekten wij recent Schuurman Schoenen, een waar schoenenwalhalla voor een meisjesgezin zoals wij, al was de husband het daar iets minder mee eens 😉 Want niet alleen voor kinderen kun je hier los, ook voor volwassenen is het aanbod top. Zo was ik al tijden op zoek naar nieuwe stevige stampers, maar dan met een hak. Want je weet het niet, misschien dat het dit jaar ineens wel voor het eerst in tien jaar gaat sneeuwen. En na wat geklik stond ik ineens oog in oog met deze leukerds… Het zou maar zo kunnen dat deze in mijn mandje zijn verdwenen, maar ik bevestig niks want je weet nooit wie er meeleest… 😉

Koop jij weleens schoenen online?

 

Written by

Leave a Comment