‘Sweet Escape’ by Prenatal

0 0 0 No comments

Met drie dochters die allemaal op school zitten en waarvan de oudste hard haar best doet om in een rasechte puber te veranderen weet ik het zeker. Ik ben hartstikke uitgebaard. Maar toen de beelden van de ‘Sweet Escape’ baby collectie van Prenatal voorbij kwamen begon ik toch te twijfelen. Oké, dat duurde slechts tien seconde maar toch 😉

De collectie

‘Sweet Escape’ is als eerste een collectie gericht op comfort voor kleintjes en daarnaast is het een feestje om naar te kijken. De prints zijn minimalistisch, de kleuren van de items variëren van soft pink en soft green tot en met dark grey. En de hele collectie roept een fris, stijlvol en luxe gevoel op. Maar genoeg gepraat want jij wil weten waar ik het over heb. Snap ik! En voor mijn lieve zwangere vriendinnen….Stop NU met lezen, want anders weet je al wat je krijgt als kraamcadeau..

De’Sweet Escape’ collectie is onderdeel van Sweet Petit by Prénatal. Deze collecties worden door het designteam van Prénatal ontworpen. De limited edition Sweet Petit by Prénatal collectie wordt vier keer per seizoen uitgebracht en het is vaak rennen geblazen. Elke collectie heeft weer een compleet ander thema en is exclusief te koop in de Prénatal winkels en natuurlijk op prenatal.nl.

Written by

Leave a Comment