Tip: de Pathé Disneyweken zijn begonnen!

0 0 0 No comments

Disney films blijven heerlijk. Ik mag dan 33 jaar oud zijn, ik ga er nog steeds voor zitten. Des te leuker dat ik die films nu kijk met mijn dochter. Lekker op de bank, popcorn op schoot en de woensdagmiddag vliegt voorbij. Maar de bioscoop is hier ook een favoriet uitje! Daarom zijn wij fan van de Pathé Disneyweken!

Vier Disney klassiekers

De magische Disney films Oliver & Co, Tarzan, De Aristokatten en Robin Hood zijn natuurlijk gewoon op dvd (sommige op Netflix) te bekijken. Lekker thuis in je joggingbroek. Maar wil je toch een leuk uitje plannen? Dan zijn de Pathé Disneyweken een aanrader!

Voor de derde keer op rij organiseert de bioscoopketen deze weken. Op het witte doek heerlijk genieten van old skool Disneyfilms. Toch even net een andere sfeer vergeleken met thuis. Onze kleuter vindt de bioscoop fantastisch en ik vind de films leuk. Win-win!

Nog even een seflie

In de bioscopen vind je tijdens de Disneyweken ook fotowanden in de hal. Kun je mooi nog even een selfie maken met je Disney helden. Of nou ja, je kind natuurlijk dan even op de foto zetten ;).

https://www.pathe.nl/disneyweken

Pathé Disneyweken

25 bioscopen

Tijdens de Dinseyweken kan je terecht in een van de vijfentwintig Pathé bioscopen om te genieten van Oliver & Co, Tarzan, De Aristokatten (mijn favoriet!) en Robin Hood. Er is dus vast een bioscoop bij jullie in de buurt! De klassiekers zijn origineel te zien met Engelse ondertiteling, of in de Nederlands gesproken versie. Kaartjes zijn online te verkrijgen.

Hier kan je alle informatie lezen, meer lezen over de films en kijken of jouw bioscoop ook meedoet aan de Disneyweken! De Disneyweken duren tot eind september.

 

Written by

Leave a Comment