To UGG or not to UGG, that’s the question..

0 0 0 6 comments

Ik was altijd fervent tegenstander en ook absoluut niet te beroerd om die ongezouten mening met de rest van de wereld te delen. UGGS zijn lelijk. Ze staan nergens onder, flateren niemand en worden bij voorkeur gedragen door sloffende, slonzige pyjama moeders. Met vette haren en wil iemand dat zout even doorgeven… En toen gebeurde er iets wat het daglicht niet kon verdragen. Iets wat ik met het schaamrood op de kaken opbiechtte aan mijn mede fantastic mom. Ik weet het zelfs nog precies, we zaten in haar auto en ik stotterde “Ik heb iets heel ergs gedaan….”

Ik kocht UGGS…

En man, stiekem beschouw ik dat als een van mijn beste aankopen ooit. Echt mijn huis is ook leuk, maar zulke warme voeten had ik nog nooit gehad. En zo lekker zacht en wollig van binnen, alsof je op een schaapje loopt. Ik ging er ook heel niet van sloffen en het stond eigenlijk stiekem best geinig onder een rokje. Natuurlijk deed ik eerst nog een beetje laffig, alsof het echt heus waar alleen maar mijn pantoffels waren. En natuurlijk zat ik er binnen no time ook mee op de fiets toen het vijf graden vroor. Ik besloot zelfs mijn mede UGGS’ers enthousiast te groeten op de fiets, een beetje zoals buschauffeurs, al raakte dat nooit echt lekker in zwang. Maar die UGGS en ik, die leefden nog lang en gelukkig.

Tot een buikvirus een eind maakte aan deze idylle en een van de dochters het linkerpaar vol kotste. I kid joe not! Ik heb ze nog geprobeerd te redden, maar nat schaap gecombineerd met kots ruikt nog slechter dan alleen kots en dus was het tijd om afscheid te nemen. Het universum had haar mening omtrent mijn schoeisel duidelijk gemaakt en ik kocht dan ook geen nieuwe. En daar had ik dagelijks spijt van vorige winter. Terwijl ik dit type, staat er dan ook een pagina open van een niet nader te noemen webshop met niet nader te noemen schapenstampers en is het tijd om de knoop door te hakken…

To UGG or not to UGG…. Wat vind jij?

Martine

Written by

  • Sara
  • september 17, 2017
  Beantwoorden

  Yess! Ik heb ze gisteren al aangehad. Heerlijk, zo warm en ze zitten lekker. Die van mij heb ik al jaren, mocht ik deze winter zwanger zijn, dan koop ik vast nog een paar!

  • Mandy
  • september 15, 2017
  Beantwoorden

  Elke winter weer ❤️

 1. Beantwoorden

  Jaaa to UGG! Ik vind het eigenlijk super lomp (vooral van bovenaf gezien) maar man wat zitten ze goddelijk 🙂

 2. Beantwoorden

  Ik heb 2 paar! Heb ze bij de kledingkastcheck van Yo wel angstvallig verborgen gehouden! 😉 Maar als t weer koud wordt pak ik ze toch wel uit de kast hoor! 😉

  • Diana
  • september 14, 2017
  Beantwoorden

  Ja!!!!!

  • Manon
  • september 14, 2017
  Beantwoorden

  Ja LOFFIT

Leave a Comment