Tof voor meisjes: Little Miss Juliette

0 0 0 No comments

Jahaaa, ik weet dat het nog geen lente is, maar ik ben het zat! ´s Ochtends een half uur eerder op om drie meisjes in dikke maillots en wollen vestjes te hijsen. En dan heb ik het nog niet eens over de wantjes, mutsjes en sjaals die ´s nachts op onverklaarbare wijze pootjes krijgen.

De ultieme therapie tegen de winter blues is voor mij om me te vergapen aan de zomer collecties. Heerlijk al die zomerse plaatjes met wapperende jurkjes. Nog niet zo lang geleden ontdekte ik het merk Little Miss Juliette en ik ben fan! Met drie dochters ben ik altijd op zoek naar leuke outfits voor de dames. Originaliteit vind ik belangrijk en dat zit wel goed bij Little Miss Juliette. Het is een vrij nieuw merk (ze presenteren hun tweede zomer collectie), het is net even anders dan anders en speciaal ontworpen voor meiden van 4 tot 10 jaar. Het is meisjesachtig zonder tuttig te zijn en met stoere accenten. Precies waar mijn meiden van houden.

De beelden van de zomercollectie zijn om te smullen. Oh, wat krijg ik zin in de zomer als ik dit zie. Ik kan niet wachten om mijn dochters in deze vrolijke kleurtjes te hijsen en hun haartjes te touperen (al zullen ze me dat waarschijnlijk niet in dank afnemen ;)) Ik vind de kleurtjes geweldig, maar misschien nog wel belangrijker zijn de pasvorm en het materiaalgebruik. Deze kleding is niet alleen leuk om te zien maar zit ook heerlijk. Niets vervelender dan constant de strijd met je dochter aan gaan omdat dat te leuke jurkje gewoon niet lekker zit.

Little Miss Juliette is onder andere verkrijgbaar via Vip-kidz waar nu de sale nu in volle gang is. Dus ik zeg, gauw een kijkje nemen vandaag. Gaat dat zien fantastic moms!

* Dit artikel is een samenwerking met Vip-kidz.

 

Written by

Leave a Comment