Twins & Trackstyle herfst/winter ’17

0 0 0 One comment

“Herfst herfst, wat heb je te koop… Honderd-biljoen-duizend-miljoen-triljard blaaaaaaaderen op een hoop”. Jup, bij Lou duurt elk liedje altijd net even wat langer. Vet gezellig achter op de fiets! Diezelfde blaadjes zorgen alleen wel regelmatig voor de nodige vertraging als we lopend ergens heen gaan. Niks leuker natuurlijk dan duiken of springen in die bergen bladeren. Tel daarbij op dat Lou’s liefste wens is om te vliegen als een vogeltje en je snapt dat haar schoenen het best hard te verduren hebben.

6-7

Inmiddels is ze er wel achter dat ze niet uit zichzelf de lucht in gaat. Toch hoopt ze nog steeds dat het wel gaat lukken als ze ergens opklimt. Dat betekent dus dat Lou altijd aan het klimmen en klauteren is. Als ik haar kwijt ben, hoef ik vaak alleen maar even omhoog te kijken πŸ˜‰ Schoenen van Lou moeten behalve leuk dan ook retestevig zijn. Vooral de neuzen kunnen er binnen no time uitzien alsof we hier te maken hebben met een paar uit 1987. Gelukkig is daar ook dit seizoen weer Twins & Trackstyle.

6-9

De schoenen van Twins & Trackstyle zijn ontwikkeld voor jongens en meisjes met hele smalle, normale of juist brede voeten. Iets wat we natuurlijk vaak vergeten, maar wat bijna net zo belangrijk is om naar te kijken als de schoenmaat. Zo kun je de juiste schoenmaat te pakken hebben, maar als de pasvorm niet goed is zit de schoen voor geen meter. En dat willen we nu juist niet met kindervoetjes die nog volop in de groei zijn. Maar het oog wil ook wat natuurlijk en gelukkig zit het met de looks weer helemaal goed dit seizoen. Neem nu het blauwe schoentje waar Lou haar oog op liet vallen. Stoer door de witte, stevige zool die ook lekker veel grip biedt tijdens haar klimpartijen. Maar vergis je niet, Lou is ook een dametje en is daarom helemaal blij met de bloemetjesdetails. De schoenen zijn al een paar weken in gebruik maar de neuzen houden zich top!

6-8

6-10

In de nieuwe collectie (hier) vind je nog veel meer leuks voor zowel meiden als jongens. Mocht jij dus nog op zoek zijn naar kwalitatieve en toffe schoenen dan raad ik je zeker aan om even een kijkje te nemen. Lou is in elk geval helemaal gelukkig met haar nieuwe stappers, nu nog een paar vleugels πŸ˜‰

6-6

Martine

Written by

  1. Hoi Martine, wat een super leuke blog! Wij zijn blij te horen dat de schoenen het zo goed volhouden, daar doen we het natuurlijk voor πŸ™‚

    Nu maar hopen dat ze niet opeens van maat verandert en dat jullie er lang plezier van hebben haha!

Leave a Comment