TYGO & vito – najaar 2018

0 0 0 No comments

Mijn kleinste baby wordt groot. Nu het najaar nadert en ik ben begonnen met het aanschaffen van warmere kleding, moet ik er echt aan geloven. Maat 92 it is. Dat vind ik ergens een dingetje, maar het feit dat hij dan toch eindelijk in de kleding van TYGO & vito past, maakt heel veel goed! Want het najaar 2018 van dit merk ziet er geweldig uit.

Nog even kort

Vorig jaar winter schreef ik al over TYGO & vito. Het merk was toen net nieuw op de Nederlandse markt en richt zit op jongens van 2 tot en met 12 jaar. De maten gaan van 92 tot en met 152 en de kleding valt goed op maat. TYGO & vito houdt zich bezig met kledingontwerpen die makkelijk met elkaar te matchen zijn. Zo kan je prima een shirt uit de zomercollectie in de winter dragen met een bijpassend vest. Daarnaast is het merk betaalbaar en beschikken ze ook nog eens over een vast assortiment jeans voor 29,99. Voor een sweater betaal je rond de 30 euro, shirts met lange mouwen kosten tussen de 15 en 23 euro.

Najaar 2018

De nieuwe collectie is sinds augustus verkrijgbaar en ik vind ‘m fantastisch. Stoer maar comfortabel, niet vies van een printje hier maar het wordt niet hysterisch. Kijken jullie mee naar mijn favorieten?

Ben je ook benieuwd naar dit toffe merk? Check dan zeker even de website van TYGO & vito! Je vindt hier meer beelden van de nieuwe collectie en je kan doorklikken naar verschillende verkooppunten.

Written by

Leave a Comment