Vakantie must see: Jill!

0 0 0 3 comments

Het is voorjaarsvakantie en er is de hele week regen voorspeld. Normaal gesproken toch best wel een beetje reden om te gaan gillen of om s‘middags om 14:00 uur al naar de fles Merlot te grijpen. Maar niks is minder waar deze week, want ik heb een reddende engel en die engel heet Jill. En eerlijk? Ik snap niet hoe ik ooit zonder haar heb gekund , want Jill is Fantastic!

Jill houdt Noor (8) en Saar (6) namelijk ademloos aan de buis gekluisterd en daar houdt het niet op. Als ze uitgekeken zijn rennen ze naar de keukentafel om net als Jill popperige bloemetjes en hippe meisjes te gaan tekenen en verrek, het lijkt er nog op ook.

jill2

Ze knutselen fotolijstjes met glitterlijm en neuriën zachtjes een liedje van Justin Bieber (doei K f**cking3) want Jill luistert natuurlijk naar hippe meisjes liedjes. Jill ziet er super cool uit (lees de husband vindt het ineens geen enkel probleem om mee te kijken), heeft echte oorbellen en kan zelfs bakken. Met als gevolg dat mijn meiden vragen om appels en bladerdeeg en daar vervolgens binnen een half uur appelroosjes van fabriceren, die nog lekker zijn ook!

jill1

Kortom, elke meisjesmoeder moet een Jill! En dan nu het goede nieuws? Jill is gewoon elke donderdagmiddag op tv, en alle oude afleveringen zien hier terug te kijken. Dus race snel even naar de Action voor alle roze knutselspullen die je kunt verzinnen, daarna een kleine pitstop bij de supermarkt voor een stash cakemeel, muffinvormpjes, roze kleurstof en de pret kan beginnen. Cheers Jill, als je me zoekt zit ik op de bank met dat dikke boek wat maar niet uitkomt, te wachten op m’n muffin ja!

jill3

Written by

  • Danielle
  • februari 23, 2016
  Beantwoorden

  Hier thuis ook een Jill fan! Ze heeft ook een tekenboek uitgebracht.. Heel erg leuk!

 1. Beantwoorden

  Oh, onze meid is er ook fan van! Al een aardig tijdje, ze heeft op haar vierde zelfs een Jill-feestje gehouden. En mama is ook groot fan! En oma ook! 🙂

 2. Beantwoorden

  Handig toch, zo’n Jill op tv 😉
  Onze dochter heeft er ook wel eens naar gekeken.

Leave a Comment