Vandaag sta ik er even bij stil

0 0 0 No comments

De dag voor Kerst.. Traditiegetrouw vieren wij vanavond Kerstavond, dit keer vanaf onze vakantiebestemming! Dat neemt niet weg dat ik dol ben op deze 24e december. Want wow, ook vandaag sta ik er even bij stil. Bij een fantastisch jaar, fantastische mensen. Alleen maar liefde in dit stuk!

Vorig jaar schreef Martine op deze dag een blog vol dankbaarheid. En dat zette me aan het denken. Sta ik er genoeg bij stil? Daarom zet ik de traditie door, dus dit jaar eentje vol liefde van mij.

Allereerst, voor mijn gevoel was Kerst 2017 vorige week? Wat is het toch weer snel voorbij gegaan. Zo zaten we te hijgen en te puffen (en te zeiken hehehe) met bizarre temperaturen in augustus. Zo lig je weer onder je winterdekbedje te bibberen. En dat is het eerste puntje op mijn lijst; ik kijk terug op een fantastische zomer.

Een roadtrip met twee kinderen en mijn favoriete man, door België, Frankrijk, Spanje… Drie weken alleen elkaar en wat hebben we ontzettend genoten. Ook de weken daarna waren gewoonweg fantastisch. Lieve zomer, ik mis je nog steeds.

Die vakantie werd natuurlijk extra speciaal toen ik bij thuiskomst zwanger bleek. Wat een spannende weken waren dat! Naast die eerste euforie, die eerste mijlpalen van echo’s, mensen op de hoogte stellen, onze kinderen inlichten, een pretecho, mochten we dit jaar afsluiten met een goede 20 weken echo. Ik voel me dankbaar (IK ZEI HET ECHT! #blessed) dat ik het nog een keer mag meemaken.

Ik stip ze toch even aan; mijn twee heerlijke kinderen. Een eigenwijze, vrolijke, stuntende peuter en een hilarische, nog koppigere en heerlijke kleuter. Wat doen ze het goed en wat ben ik toch trots op ze. Het zal vast door de hormonen komen, maar ik schoot vol toen ik ze samen bij de kerstboom zag staan vorige week.

En dan mijn vriendinnen. Ik hou gewoon heel veel van ze. Ik ga ze niet allemaal bij naam noemen maar ze weten het wel. Ze hebben me het afgelopen jaar gesteund, met me gelachen, meegehuild, gedanst, geshopt, gereisd, ons huwelijk gevierd, model gezeten voor mijn opleiding. Soms trok ik me terug en dan lieten ze me. Maar als het nodig was, stonden ze er allemaal. Stuk voor stuk. 2018 gaat voor mij de boeken in als het jaar van de grote beslissingen. Ik ben dankbaar (IK ZEI HET WEER) dat ze naast me stonden en me hielpen de juiste beslissingen te maken.

Natuurlijk mijn familie. Belachelijk leuke mensen die altijd voor ons klaarstaan <3. You know you love me.

Last but not least; hij. Alle clichés zijn waar als het om hem gaat. Hij is het. Ik kijk uit naar 2019, omdat ik weet dat hij naast me staat. Dan wordt het sowieso een topjaar. Wat 2019 ons ook gaat brengen, we gaan er voor 1000% voor. Samen.

En jullie lieverds, bedankt voor het lezen! En alvast hele mooie dagen gewenst. Dikke kus!

Written by

Leave a Comment