VTech Maak Maartje Beter

0 0 0 2 comments

Hoe hard onze moeders ook hebben gestreden voor gelijke rechten en hoeveel beha’s er ook zijn verbrand. Als je mijn dames vraagt wat ze later willen worden krijg je toch echt een eensgezind antwoord in koor. Want moeder willen ze worden, alle drie. Nu kan ik dat natuurlijk als een mega compliment opvatten en dat doe ik dan ook graag. Blijkbaar straal ik toch ontzettend veel plezier uit als moeder de gans, al voelt het niet altijd zo. Ik denk hier bijvoorbeeld aan een recent incident met een wc-pot en een nieuwe mobiele telefoon…

Maar moedertjes in de dop zijn het. Als er een verse baby in de vriendenkring is geboren zijn ze er als de kippen bij en hun diepste wens is een babyzusje. Nu ben ik dol op ze, maar er zijn grenzen en die moedergevoelens zullen ze toch echt op een andere manier moeten stillen. Gelukkig is daar een hele batterij aan poppenkinderen die dagelijks vertroeteld en verzorgd moeten worden. Met z’n drieën kunnen ze verrassend goed spelen met poppen en alle drie hebben ze hun lievelingen al jaren geleden voorzien van een naam. En ik moet toegeven, inmiddels voelen Anna, Tess en Louise ook een beetje als mijn dochters 😉

maartje1

maartje2

Sinds kort heeft mijn olijke drietal echter een nieuwe vriendin en ik hoop maar dat Anna, Tess en Louise niet al te jaloers zijn aangelegd want sinds Maartje bij ons introk worden ze een tikkeltje verwaarloosd. Dat zit zo, hier in huis zijn we niet vies van een beetje drama. Dus vaak lijden de poppen aan mysterieuze virussen en in het ergste geval laat er eentje het leven. Don’t worry, want gelukkig zijn we ook erg van de wonderbaarlijke herrijzenissen en loopt het altijd goed af. Maar Maartje is dus een beetje ziekelijk aangelegd. Inclusief koortsig voorhoofd en 15 andere kwaaltjes. Gelukkig  zitten er wat hulpmiddeltjes in de doos, zodat je met interactieve accessoires als een thermometer, pleisters, spuitje en stethoscoop Maartje er zo weer bovenop hebt. En het is niet alleen maar kommer en kwel, want Maartje zingt ook liedjes en praat graag.

maartje6

maartje5

Ik kan alleen maar concluderen dat Maartje de perfecte aanwinst is voor moedertjes in de dop die graag ‘zorgen’ voor hun poppenkind. Mijn meiden gaan in ieder geval he-le-maal los en er vallen nog net geen gewonden omdat je natuurlijk niet met zes handjes tegelijk een pleister kunt ‘plakken’. Wat Maartje nog leuker maakt is dat ze gekoppeld kan worden aan het online onderzoekscentrum van VTech. Je kunt haar dan personaliseren wat inhoudt dat ze je naam weet, je dagelijkse ritme en je verjaardag. Klinkt als ‘little girl’s heaven’ toch?

maartje4

VTech’s ‘Maak Maartje Beter’ is zowel online als in de speelgoedwinkel verkrijgbaar voor € 49,99. En pssstt, Maartje is ook lief voor moeders, want haar volume is regelbaar 😉

Written by

 1. Beantwoorden

  Wat een leuke pop!!! Mijn dochter (intussen al 8) is nog steeds weg van Baby Annabel (die tevens de naam Lola draagt). En ik moet zeggen dat ik me een tijd geleden ook betrapte dat ik ‘het kind’ aan het troosten was toen ze begon te huilen. :-p

  • Stephanie
  • november 7, 2016
  Beantwoorden

  Wauw die is super tof! Echt wat voor mijn Lunatje.
  Houd erg van poppen, en dokters vind ze geweldig!
  Jammer dat ik alle sint/kerst kadoos al gehaald heb.
  Zonder dat ik dit nu pas lees☹️

Leave a Comment