Warme voetjes met Bergstein

0 0 0 No comments

Ik denk dat er weinig mensen zijn die de vrolijk gekleurde laarsjes van Bergstein niet kennen. Je hoeft op een willekeurige regenachtige dag maar rond te kijken en wedden dat je er een paar spot. De moms zijn al jaren fan van deze stevige regenlaarsjes die er niet alleen superleuk uit zien, maar ook reuze goed zitten. Al is het elke keer weer moeilijk om te kiezen uit al die leuke kleurtjes.

Inmiddels heeft Bergstein een nieuwe telg toegevoegd aan de familie, hallo Cozy! De Cozy is een duurzame slof gemaakt van zuivere scheerwol. Ook de binnenzool is van wol en de buitenzool is vervaardigd van vilt en latex wat zorgt voor een goede grip. En niet geheel onbelangrijk, de Cozy komt in de kindermaatjes in net zulke vrolijke kleurtjes als de bekende regenlaarsjes.

Bergstein-3

Bergstein-4

Goed nieuws ook voor de moms, want de Cozy is er ook in volwassen maten!!!! Ik mocht van Bergstein dan ook gaan ‘twinnen’ met Lou om deze winterse sloffen eens in de praktijk te testen. Ik was een klein beetje huiverig voor de wol. Dat is natuurlijk heerlijk warm maar ik vind het soms ook enorm kriebelen en niemand zit te wachten op kriebelige voeten. Gelukkig kan ik snel opgelucht ademhalen want de Cozy’s kriebelen absoluut niet. Ze zitten wel ontzettend lekker, eigenlijk is het net alsof je een dik paar sokken aan hebt maar dan veel warmer.

Bergstein Bergstein-2

Lou kan ook prima uit de voeten (hehehe…) op haar Cozy’s. Rennen, springen, huppelen, dansen… het gaat allemaal top dus de grip is inderdaad prima. Heel fijn want onze trap is gelakt en gladde zolen zijn daarom een no-go voor mijn enthousiaste kleuter. Inmiddels worden de Cozy’s elke avond trouw gedragen en de kwaliteit is top. De wol gaat niet pillen en ze blijven prima in model. Ik denk dat het niet lang duurt voor de hele familie aan de Cozy is 😉

Bergstein-5

De kinder kleuren zijn verkrijgbaar in de maten 19 – 38 en de volwassen kleuren in de maten 19 – 47. Je vindt alle kleuren hier.

Written by

Leave a Comment