We love Menorkinas!

0 0 0 One comment

Mijn meisjes waren zeer happy campers afgelopen dagen. Ik denk dat er ergens diep van binnen een vleugje mediterraans bloed door onze aderen stroomt want oh wat zijn we allemaal in onze nopjes met dit weer. Lekker buiten eten, buiten leven en ook al gaan ze belachelijk laat naar bed, ’s ochtends zitten ze stralend aan het ontbijt. Woop, woop weer zo’n mooie dag!

Eindelijk kunnen al die fladderige jurkjes en slippers uit de kast en dat scheelt al gauw een half uur in de ochtend. Nu alleen nog die lange haren afknippen en we zijn binnen een kwartier klaar (HELL NO!!).

menor-2

Van Menorkinas ontving Lou een paartje traditionele en handgemaakte spaanse sandaaltjes. Ik zag deze leukers al vaak voorbij komen maar we hadden ze nog nooit in het ‘echie’ bewonderd en ik kan je vertellen, onze eerste indruk is goed, heel erg goed!

menor

menor-4

Lou ging voor een panterprintje maar de vrolijke sandaaltjes die in Spanje gemaakt worden zijn in een heleboel verschillende kleurtjes, designs en modellen verkrijgbaar. En, ook niet geheel onbelangrijk, ze zijn niet alleen ontzettend leuk maar ook nog eens met respect voor de natuur gemaakt. Voor alle modellen geldt namelijk dat de zool is gemaakt van gerecycled rubber van auto- en vrachtwagenbanden.

menor-5

Even terug naar Lou, want sandaaltjes kunnen nog zo leuk zijn. Als mijn meisje de hele zomer doorbrengt met geschaafde knieen omdat ze steeds struikelt is dat natuurlijk niet helemaal de bedoeling (been there, done that). De Menorkinas hebben echter de ‘ren zo hard als je kan’ test doorstaan. Volgens Lou zitten ze ontzettend lekker en ik ben nog geen outfit tegen gekomen waar ze niet te leuk onder stonden. Ook kunnen ze tegen een stootje en blijven zelfs na een duik in het zwembadje mooi.

menor-3

Ik zeg allemaal aan de Menorkinas deze zomer want het goede nieuws is dat deze leukerds er ook in damesmaten zijn! Je vindt de collectie hier!

Written by

  1. Beantwoorden

    Super leuk! Ze staan Lou geweldig! Ik heb ook een setje ontvangen (een voor mijzelf en een voor Mila). In zilverkleurig leer (ook niet een heel vervelende kleur, hahaha). Die tijgerprint is wel ontzettend cool trouwens.

Leave a Comment