Win: Hema bon twv 50 euro!

0 0 0 199 comments

Woehoeeee het is weer maandag! Dus we hebben weer een hele leuke winactie, al zeggen we het zelf. Waar wij echt van houden? Vaste bezoekers weten dit wel. Wij houden van wijn, chocolade en Hema. Echt, tik die woorden in in onze zoekbalk en je vindt er heel wat stukjes over ;). Vorige week kocht Jessica die heerlijke fudge van Hema en dat bracht ons op een idee… Dus vandaag geven we een Hema cadeaubon ter waarde van 50 euro weg!

Wil jij graag een kansje maken? Meedoen is simpel! Laat in een comment weten wat jij met die cadeaubon graag zou willen kopen. Aanstaande woensdag om 12 uur grabbelen we weer een naam en krijgt de winnaar van ons persoonlijk bericht. Vergeet daarom niet je juiste e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje.

Succes allemaal!!

 

Fantastic Moms

Written by

  • Sieta
  • november 18, 2015

  Ik zou er babykleertjes en verzorgingsspullen kopen voor onze meid die vorige week geboren is en bijna geen kleertjes heeft wegens geen budget.

  • Marjolein
  • november 18, 2015

  Ik zou leuke kleren voor mijn zoontje kopen en voor onze aanstaande kruimel waar niemand het bestaan nog van weet!

  • Nanine
  • november 18, 2015

  Met een mannetje van 3 en een tweeling op komst, zou zo’n Hemabon héél goed uitkomen!

  • Sylvia
  • november 18, 2015

  Super! De Hema heeft echt van alles. Ik zou iig kijken naar kaarsen en babykleertjes, ook snuffelen voor cadeautjes (feest- en verjaardagen)!

  • Hilde
  • november 18, 2015

  Wat een leuke actie op m’n favoblog! Wat zou ik niet kopen bij de Hema. Lekkere tompoezen , grote handboeken, ondergoed voor ons alle 4, knutselspullen , beddengoed . En wijn, natuurlijk!

  • Trudy
  • november 18, 2015

  Oooo yesss super graag!! Wij gaan dan eindelijk voor onze kleine man het keuken oventje halen van 35 euro en dan is er nog wat over voor keukentje toebehoren! Hihi yessss duimen!!!

  • Annemarie
  • november 18, 2015

  Yeah! Op de valreep: natuurlijk haal ik de fudge, maar ook het eerste dekbedovertrek voor peuter, een leuke trui voor mezelf en een shirt voor lief.

  • Matjolein
  • november 18, 2015

  Ik zou graag nog even een leuke knuffel van jip en janneke en ze hebben altijd erg leuke kinderkleding en heerlijke vesten voor moeders dus dat moet vast helemaal goed komen

  • Mirella
  • november 18, 2015

  Super leuk! Ik zou graag met de cadeaubon leuke kleding voor mijn twee kindjes willen kopen!!

  • Carlijn
  • november 18, 2015

  Ik zou nieuwe kleertjes kopen voor onze kleine man van 14 weken..
  De overslag rompertjes van de hema zijn echt een uitvinding, geen gevecht meer om het rompertje aan te krijgen.. 🙂

  • Iris
  • november 18, 2015

  Al op FB gereageerd en nu ook even hier… Na zeven jaar wachten ligt er nu eindelijk een lief meisje in m’n armen (nah ja; negen van de tien keer aan de borst ). Rompertjes van Jip en Janneke gaan eruit las ik ergens en die zou ik haar zó graag nog aantrekken. En voor mama en papa hebben ze ook fijne dingen!

  • Iris
  • november 18, 2015

  Ik koop het liefst bij de hema kadootjes voor iedereen, ik houdt van kadootjes kopen. Ook voor mijn meisje vind ik het al erg leuk om daar te shoppen. Kleertjes, speelgoed. Dus dat komt allemaal wel goed met de decembermaand voor de boeg… Nu fingers crossed

  • Marije
  • november 18, 2015

  Ik zou er een heleboel mooie kleertjes en rompertjes van kopen voor onze stoere man!
  en misschien ook nog wat lekkers voor onszelf 😉

  • Cleo
  • november 18, 2015

  Ooooo….alles! Ik zou alles kopen van de Hema! Ik hou van Hema!
  Vroeger vond ik het altijd zijn burgerlijke winkel, vreselijk dat mijn moeder mij altijd meesleurde. Maar nu ik zelf moeder ben vind ik het heerlijk!
  Leuke kaartjes om mijn vriendinnen mee te verrassen, praktische rompertjes die aan alle kanten mee rekken, warme sloffen voor de koude dagen, een leuk vaasje om mijn huisje mee te pimpen, de anti lek tuitbeker waar ik bij zweer….noem maar op! Lang leve Hema!

  • Renate
  • november 18, 2015

  Ik zou spontaan weer in Sinterklaas gaan geloven bij winst..

  • Stèphanie
  • november 18, 2015

  Ik zou hem gebruiken om kleertjes te kopen voor onze kinderen. De oudste wordt over 3 weken 3 en de jongste is bijna 2 weken oud.
  Heerlijk shoppen voor mn kids en natuurlijk ook chocola voor mama, wijn moet nog even wachten (borstvoeding gaat voor haha)

  • Odile
  • november 18, 2015

  Oeh ik doe nog snel mee! Ik zou een letterbak voor Maxim zijn peuterkamer kopen, die morgen 2 wordt. Heb ik op de valreep nog een leuk cadeau voor hem!

 1. Ik zou voor drie dochtertjes en mezelf weer even de modekleuren leggings kopen. En ik heb zo’n letterlamp/ lichtbak voorbij zien komen. Ik heb alleen geen idee hoe duur die zijn, daar hebben we allemaal wat aan.

  • Dorien
  • november 18, 2015

  Ik hou van de Hema! Met een baby meisje en peuter is de Hema walhalla! Heb hem gister leeggekocht voor de kids (en chocoladepepernoten voor mij ;-)) maar wil nog kerstversiering en kados kopen 🙂
  Je bent nooit uitgekocht bij de Hema 🙂

  • Soraya
  • november 18, 2015

  Nog op de valreep 😉

  Babykleertjes voor mijn lieve nichtje of neefje to be, zij/hij wordt half mei verwacht en als het aan mij, als trotse tante, ligt had ik de hele HEMA al helemaal leeg gekocht voor haar/hem. Met deze cadeaubon kom ik vast een heel eind 😉

  • Nicole
  • november 18, 2015

  Als nieuwe moeder kom je er al snel achter dat ondanks de goed voorbereide babyuitzet je toch nog telkens weer nieuwe spullen nodig hebt. Dan komt de hemabon erg goed van pas!

  • Marjolein Hensen
  • november 18, 2015

  Tof! Die bon zou ik graag winnen om mijn huis te vullen met leuke Hema accessoires! En wat leuks voor mijn schatjes uiteraard!

  • Maartje de Boer
  • november 18, 2015

  Ik kom op het nippertje aangerend!
  Een Hema bon zou ik meteen besteden voor mijn kleinkinderen.
  Ik ben dus een fantastic oma

  • Giny
  • november 18, 2015

  Hema = hemels. Ik woon er bijna.
  Ik zou natuurlijk moeten zeggen; ik besteed die bon aan Sinterklaas cadeautjes voor de Kids. Maarrrrr nee. Doe ik lekker niet want mama heeft nog maar een paar zielige stukjes ondergoed in de la liggen Dus ik ga voor wat leuke nieuwe setjes. Echt Hema!!!!

 2. Hoe kan ik deze nou gemist hebbwn! Ik houuuuu van Hema! Dus ik doe graag mee!

 3. Oooo, wat een leuke actie zie ik voorbij komen. Ik doe mee. Ik zou kadootjes voor mijn 3 kids kopen en kadootjes voor mijn vriendin met 3 kids. Dan hebben 2 gezinnen een heeeeel leuk sinterklaas feest. 6 kindjes blij en ja ook wij.

  • Jolanda
  • november 18, 2015

  Ik hoop dat ik hem kan gebruiken om babyspulletjes te kopen als onze 5e icsi poging eindelijk gaat lukken. ❤Hema

  • Janet Adham
  • november 18, 2015

  Oeh…zoveel leuks bij Hema te koop: lichtletter, kadootjes voor mijn dochter, kleertjes voor de kleine die op komst is, heerlijke bodybutter, theepot, kerstversiering…ehm zo kan iknog wel even doorgaan.

  • Danielle
  • november 18, 2015

  Kerstversieringen. Lampjes, lichtjes, kaarsjes, ballen e.d
  I love christmas time 🙂 Ho Ho Ho

  • Mandy
  • november 18, 2015

  Leuke actie … ik doe graag mee voor kleding en speelgoed voor mijn 2 dochters ( 1 dochter van 10 jaar en een baby van 6 maanden ) … leuk voor onder de boom alvast te leggen 😉

  • Bernadette
  • november 18, 2015

  Leuk een hema bon!! Ik zou m besteden om mn Takkie verzameling uit te breiden.. de grootste takkie van 1 meter heb ik nog niet.. die zou ik mooi kunnen kopen van deze bon..

 4. Leuke actie dames! Met een drukke periode en financiële dip komt dit goed van pas. Een verhuizing en verjaardag want Elvy wordt 2! En dan bam werkloos.. Dus het is even puzzelen allemaal. Met dit bedrag kan ik bij Hema mijn zoon een leuke verjaardag bezorgen en zelfs nog wat leuks kopen voor zijn zusje.

  • Petra
  • november 18, 2015

  Wauwwww! Een hemabon komt echt wel van pas. Een cadeau voor iedereen met Sinterklaas. Pyjamaatjes, rompertjes, blokken, sokken, doucheschuim, letters van chocola, de fudge, enz, enz.

  • Jeannette
  • november 18, 2015

  Heel veel leuke kleertjes en spulletjes voor dochter die in april geboren wordt.

 5. Gave actie!

  Ik zou wat vestjes en sokken voor ons meisje van bijna anderhalf kopen. Simpele dingen maar altijd goed.

  • stina
  • november 18, 2015

  volgens mij alleen op facebook gereageerd dus nog snel hier ook even.
  Wat ik al zei ik hou van wijn, chocolade en hema maar nu zag ik op de site dat ze ook nog speciaalbiertjes verkopen en lekkere worst er bij dus dat wordt dan genieten samen met mijn man als we dit winnen

  • Sonja blaauwgeers
  • november 18, 2015

  Ik zou heel graag houten pannen en keuken spulletjes willen kopen voor bij het nieuwe keukentje van mijn zoontje!

  • Eline Huisman
  • november 18, 2015

  Assecoires voor in ons nieuwe huisje! En wat leuks voor de kleine!

  • Marjolijn Hermus
  • november 18, 2015

  O meiden wat zou dat gaaf zijn! Ik ben in blijde verwachting van ons 3e kindje en ben al een paar x in de Hema geweest dat ik los wilde gaan, helaas zegt mijn saldo iets anders *oeps*
  Na 2 heerlijke jongens krijgen we nu een meisje en wat heeft de Hema veel leuke dingen!
  Zou leuk zijn om keertje zelf iets leuks te winnen in plaats van het altijd weg te geven aan degene die het hard nodig hebben via Stichting Babyspullen.
  Succes met kiezen!!

 6. Ik heb hele leuke sportbeha’s gezien bij Hema, daar zou ik mezelf op trakteren!

  • RenateG
  • november 18, 2015

  Ooooh met 3 kids komt het altijd wel van pas! Weer tenen door hun sokken heen, onderbroeken met een veeg die vervangen moeten worden, een knuffelzachte pyjama ipv die ene die net te korte mouwen en pijpen heeft gekregen, een anti-rimpelcreme die ikzelf inmiddels wel heel hard kan gebruiken (ze zijn 12, 8 en 4 dus we hebben peuterpuberteit, pubertijd en een pittige dame in het midden die duidelijk laat merken dat ze met ‘nee’ geen genoegen neemt).

  • Trudy
  • november 18, 2015

  Foto’s en fotoalbums! Om weer eens heerlijk een echt fotoalbum vol te plakken met alle foto’s van vakanties en de kinderen die nu zo doelloos op een stick geparkeerd staan…

  • Margreet
  • november 18, 2015

  Deze Hema bon zou ik dólgraag willen winnen!!
  Met een verjaardag op 5 december is het toch altijd lastiger keuzes maken in een beperkt budget…
  Met die 50,- extra zou ik bij Hema hele leuke dingen kunnen kopen voor mijn 3 fantastische kinderen

  • Ilona
  • november 18, 2015

  Als eerste nog wat sint cadeaus voor de kids (ja, ik ben zo’n last minute mama), kleding, notieblokken voor de vent (die met die to-do-lijstje, hij vergeet alles namelijk), chocola, rookworsten en die fudge (nieuwsgierig! Denk dat ikmijn mams daar ook blij mee kan maken)

  • Anneloes Berkhoff
  • november 18, 2015

  Ik doe heel graag mee met deze verloting! Mocht ik de bon winnen dan vind je me terug op de schrijfwaren afdeling. Want al die stempeltjes, tapejes, stickers, boekjes en meer zijn pure eyecandy!
  Love Hema!

  • Trudy
  • november 18, 2015

  Foto’s en fotoalbums! Om weer eens heerlijk een echt fotoalbum vol te plakken met alle foto’s van vakanties en de kinderen die nu op een stick geparkeerd staan…

 7. Oh wat zou dat fijn zijn, zo’n cadeaubon! Die zou ik goed kunnen gebruiken voor de Sinterklaas cadeaus en nog wat extra winterkleren voor onze twee dochters…ik ga duimen!

  • Naomi
  • november 18, 2015

  Ik zou leuke kleertjes kopen voor.mn baby neefje en baby achternichtje. Nieuwe sokken voor mn vriend, een pak hotdogs, zon pot met fudge en ik zou gaan kijken voor kussentjes, vaasjes en fotolijstjes. Denk dat ik nog wel moet bij leggen dan!

 8. Wat een leuke win-actie, ik doe op de valreep nog mee! Ik heb nog wat dingetjes nodig voor mijn studie en wat vesten voor Mason, hun zeep en kaarsen zijn ook heerlijk, dus die pak ik dan ook mee! En wat er dan nog over is besteed ik aan woonspulletjes!

  En nu maar duimen!

  • Steffie
  • november 18, 2015

  Nieuw ondergoed want wij willen graag een kindje en hè, dat kan dan maar beter ik stijl gebeuren toch 😉 ssssst! Tegen niemand zeggen 🙂

 9. Voor dochterlief slaag ik altijd wel bij de HEMA maar voor mijzelf ook steeds vaker. Ik denk dat ik wat speelgoed haal, wat kleding voor mijzelf en om het af te maken wat spulletjes in huis zoals een leuke opbergmand.

 10. Wat een leuke actie zeg!
  Ik zou er kleertjes voor mijn dochtertje gaan halen en ondergoed voor mezelf.
  Mijn dochter is 16maanden en ik doe het nog steeds met mijn zwangerschaps undies. Ik vergeet steeds nieuw ondergoed te halen whaha!

  Gr

  • Brechtje
  • november 18, 2015

  Helemaal leuk om een heleboel lekkere dingen en leuke cadeautjes van Jip & Janneke te kopen. Ook zijn onze hand- en theedoeken aan vervanging toe!

  • Gre
  • november 18, 2015

  Als alleenstaande moeder van 4 kinderen van 3 4 5 en 7 jaar kunnen wij een hemabon goed gebruiken.
  Dan zou ik het besteden aan cadeautjes voor sinterklaas…. stickers, nieuwe stiften, klei, papier….etc….
  En natuurlijk chocolade en pepernoten wat een feest zal dat worden!

  • Silke
  • november 18, 2015

  De badhanddoeken, een hele stapel hiervan!

  • Marjo
  • november 18, 2015

  Super leuk! Ik zou beginnen met kleren voor mijn grootste dame, ze is enorm gegroeid en al haar rokken en maillots zijn te klein. Als er nog wat over is, een lekker gebakje voor mijn gezin, daar genieten ze altijd van 😀

  • Bianca
  • november 18, 2015

  Hmm…wat zou ik kopen? Geen idee nog, maar ik kom zo vaak bij de Hema dat het wel opkomt. Pyjama’s, onderbroeken, sokken, chocolade, laatst leuke paraplu gekocht, kaarsjes, handdoeken of de heerlijke rookworsten.
  Dus nee kan nog niet kiezen, maar op komt het vast wel

  • Linda
  • november 18, 2015

  Ik zou een gedeelte gebruiken voor snoep dingetjes voor kerst voor de voedselbank.
  aan het einde van het jaar doneren wij altijd iets extra’s zo dat iedereen een fijne kerst heeft.
  en de andere helft om een nieuwe broek te kopen voor mijn dochter die vreselijk veel broeken verslijt adhd kindje 😉 de hema en de h&m worden rijk aan ons alleen van de broeken. hahaha

  • Shirley
  • november 18, 2015

  Klerennnnn want alles is weer te grooooot….. En wijn, natuurlijk

  • Kimberly
  • november 18, 2015

  Helll yeah Hema! Ik zou een heerlijke pyjama voor ons drietjes kopen, die fudge waar jullie het over hebben, pepernoten, ik zag in het foldertje ook nog wat dingen die ik wel wil hebben en dan houden we een hardcore pyjamadag!

  • Denise
  • november 18, 2015

  Mijn meisje lekker verwennen die aankomende maandag jarig is ! Met cadeautjes snoepjes en kleding

  • Nienke westerhof
  • november 18, 2015

  Een grote fototaart en cadeautjes voor Wout zijn eerste verjaardag!

  • Leonie
  • november 18, 2015

  super graag kopen heel veel bij de Hema voor ons dochtertje en met deze dure maand voor de deur (5 dec is ze jarig en Sinterklaas) komt het heel goed van pas!

  • Klaske
  • november 18, 2015

  Ik zou leuke kerstspulletjes kopen en de lamp van de Eiffeltoren!

 11. Mijn dochtertje van ruim 1 kan wel wat warme winterkleertjes gebruiken! Hema heeft altijd leuk kinderspul. 🙂

  • Stephanie
  • november 18, 2015

  Wat en leuke winactie! Als ik deze Hema – bon win, zou ik er wijn en lekkere hapjes van kopen, want welke fantastic mom houdt daar nou moet van? 😉 Oh ja en natuurlijk een fles jip en janneke champagne voor mijn dochter!

  • Janny
  • november 18, 2015

  Oei… 50 euro bij de Hema!!! Daar ga ik heel veel blijmakers van kopen, wat is dat een fantastisch concept!!! Geef deze vaak cadeau aan anderen, maar vergeet het vervolgens voor mezelf te kopen 😉

 12. Ben gisteren nog naar de hema geweest en natuurlijk kwam ik terug met alleen maar dingen voor onze dochter haha. Dus dit keer zou ik eens wat voor mezelf kopen. Een mooie mok voor de thee, zo’n lichtjesletter of ster, wellicht nog een mooie lippenstift..
  Ja ik weet er wel raad mee!

  • Bernadette
  • november 17, 2015

  Om heerlijk een heel mandje vol te laden met allemaal vrolijke kleurtjes en hebbedingetjes! In deze sombere tijden.
  Make me happy!

  • Sandra
  • november 17, 2015

  Leuk Hema !! ik twijfel tussen lekkere tapashapjes en een paar flessen wijn of een mooi lingeriesetje………..

  • Lin van de Werf
  • november 17, 2015

  Een Hema bon zou echt te gek zijn zo vlak voor de feestdagen. Ik zou dan ook cadeautjes, lekkers en versiering kopen voor sinterklaasavond, want de Hema heeft voor iedereen wel wat leuks en lekkers! <3 Hema

  • Nicole
  • november 17, 2015

  Oeeh hema! Ik zou mijn nagellak collectie nog wat uitbreiden, want die heb ik nog niet genoeg (kuch).
  Jullie maken me nieuwsgierig naar de fudge en tja notitieblokjes en een nieuwe agenda kunnen niet achterblijven! Even snuffelen tussen de blijmakers en ik kom nooit met lege handen thuis.
  Vooruit een nieuw outfitje voor mn neefje zal ik ook meenemen. Voor nu, duimen draaien!

  • Yvette
  • november 17, 2015

  Die nieuwe houten kaptafel met accessoires voor de nieuwe kamer van mijn dochter en iets stoere voor mijn zoontje.

  • Annelinde
  • november 17, 2015

  50 Hema ontbijtjes

  • Tamara TS
  • november 17, 2015

  Weer een mooie actie! Ik zou waarschijnlijk om te beginnen een halve worst kopen. 😉 Daarna zou ik op jacht gaan naar de laatste Jip en Janneke spulletjes, ik hoorde vandaag dat ze daarmee gaan stoppen en ik vind ze zo leuk!

  • sabina
  • november 17, 2015

  Dol op de Hema!
  Ik zou samen met mijn dochter wat leuke kerstspulletjes uitzoeken.

  • Lies
  • november 17, 2015

  Heerlijk, ik doe graag mee! De HEMA is echt een winkel waar ik vrolijk van word, dus kiezen zal nog niet makkelijk gaan :-), ik denk dat ik ga voor wat leuke sint en kerst cadeautjes, daarin hebben ze echt zo`n ruime keuze!! Ik denk wat mooie kaarsen en kookspulletjes 🙂

  • Anja
  • november 17, 2015

  Zie ginds komt fantasticmoms met een cadeaukaart eraan,
  Ik zie mezelf al naar de Hema gaan.
  Het shoppen kan beginnen met een leeg mandje,
  Dat ik straks vul tot aan het randje.
  Met een knuffel haaksetje maak je mij blij
  En natuurlijk wat chocoladeletters voor het hele gezin erbij.
  De bon is nog lang niet op,
  Vandaar dat ik even verder shop.
  Knutselen vinden mijn dochter en ik heel fijn,
  Vandaar dat er ook wat knutselspullen in het mandje zullen zijn.
  Een leuk T-shirt voor mijn zoon en man,
  En ten slotte nog een paar bakspullen als het kan.
  Helemaal tevreden loop ik dan de Hema uit,
  Met in mijn handen de gewonnen buit 🙂

  • suzanne
  • november 17, 2015

  … denk toch een paar nieuwe bh’s na bijna 2 jr borstvoeding 🙂

  • Maartje
  • november 17, 2015

  Super actie!! Ben verzot op de Hema :)).
  Wilde toch al voor wat kerstcadeautjes shoppen, dus die bon zou heeeeeel goed uitkomen!
  Zou gaan voor de doe het zelf pakketten ( boerderij, kasteel, poppenhuis), ben er alleen wat laat bij dus ze zijn er niet allemaal meer. Vind de geurkaarsen geweldig, wat kersthangers ( rendiertjes, sterren, wat glas) , de vormkaarsen, en natuurlijk wat mooi inpakspul! We gaan heel hard duimen!

  • Maartje
  • november 17, 2015

  Ooooh, super actie!!
  Ben helemaal gek op de hema en wilde er sowiezo wat kerstcadeautjes halen dus zo’n cadeaubon zou heeeeel fijn zijn!
  Momenteel staan de kartonnen doe het zelf pakketten op mijn verlanglijstje (boerderij, poppenhuis, kasteel), alleen net iets te laat gezien dus ze zijn op het moment niet allemaal verkrijgbaar. Vind de geurkaarsen super, de vormkaarsen en zat de denken om ieder een eigen kersthanger te geven. Verder natuurlijk wat mooi inpakmateriaal :).

  • Ling
  • november 17, 2015

  Ik zou daar verschillende soorten stolpen kopen, schrijfwaren en kaarsen om mijn huis gezellig te maken!

  • Esther van der Doef
  • november 17, 2015

  Bij de HEMA kan ik gerust met alle verlanglijstjes gaan shoppen,
  en hoef ik niet van winkel naar winkel te hoppen.
  Ze hebben de leukste kado’s voor jong en oud,
  en de kwaliteit is altijd vertrouwd.
  Een Jip en Janneke boek voor mijn kleine meid,
  word ik graag mee verblijd.
  Dus daarom
  maakt deze “fantastic mom”
  graag kans op die supergave prijs en kan de Sint weer met een gerust hart naar Spanje op reis. 🙂

  • Esther van der Doef
  • november 17, 2015

  Bij de HEMA kan ik gerust met alle verlanglijstjes gaan shoppen,
  en hoef ik niet van winkel naar winkel te hoppen.
  Ze hebben de leukste kado’s voor jong en oud,
  en de kwaliteit is altijd vertrouwd.
  Dus daarom
  maakt deze “fantastic mom”
  graag kans op die supergave prijs
  en kan de Sint weer met een gerust hart naar Spanje op reis. 🙂

  • N
  • november 17, 2015

  1. agenda voor 2016
  2. notitieboekje (mijn kind is 5 ik ben nog steeds niet hersteld van zwangerschapsdementie)
  3 lekker vestje (die van de hema zijn echt Top!)
  4. warme sokken
  5. leuk lingeriesetje (om het vest en de dikke sokken te compenseren :-))
  6. van wat nog over is: voorraadje fudge (lijkt me heerlijk!)

   • N
   • november 17, 2015

   En nee, niks voor zoonlief. Daar koop ik normaal gezien al de HEMA voor leeg, dit zou ik lekker voor mezelf houden
   okok, speelgoedje kan er misschien nog wel vanaf 🙂

  • Laura
  • november 17, 2015

  Ik loop in de Hema altijd langs alle leuke spulletjes door naar het praktische wat ik hebben moet, en dat is niet altijd makkelijk! 😉
  Maar als ik dit zou winnen, zal ik het allemaal besteden aan leuke, luxe dingetjes voor ons nieuwe huisje, waar we in dec. naartoe verhuizen. Dan kan ik eindelijk kopen, waar ik normaal alleen verlekkerd naar kijk! Wat een feestje zou dat zijn!

  • Sabine Hensens
  • november 17, 2015

  Dit is een gave kans om zo’n mooi shoptegoed te winnen! Hema is een van mijn favoriete winkels….Kleine prijzen, verrassende en lekkere producten.

  Van het tegoed zou ik mijn twee kinderen verrassen met speelgoed en kleding voor Sinterklaas. Mijn dochter Mara is 5 jaar en er zijn zoveel leuke cadeaus voor haar te krijgen met name knutselspullen vind ze GE-WEL-DIG. Mijn zoontje Collin is op 09-09 geboren en voor hem zijn er zooooooooo ontzettend veel leuke kleertjes, knuffels en andere dingen die we heel goed kunnen gebruiken!!

  Even hard duimen, en hopen dat we uit al deze leuke reacties gekozen worden 😀

  • Lisa
  • november 17, 2015

  Oeh dit is een goede winactie! Ik ga in januari verhuizen dus ik zou de bon gebruiken voor nieuwe keukenspullen! En oja, mijn pasgeboren neefje zou ik ook verwennen met wat leuke babykleertjes!

  • Ilse
  • november 17, 2015

  Joehoeeee! Super! Ik zie mijzelf al helemaal zitten op de bank onder een plaid met de hema rookworst trui, een kop thee en fudge.

  • melissa
  • november 17, 2015

  wat een leuke actie; ik kan altijd slagen bij de hema en ik heb mijn verlanglijstje klaar voor 50 euro:

  chocoladeletter e : 1,50
  chocoladeletter j : 1,50
  chocoladeletter p : 1,50
  chocoladeletter m : 1,50
  2x chocoladeletter o : 3,00
  verkleedset prinses : 8,00
  verkleedset piraat : 8,00
  homeplanner 2016 : 7 euro
  jongenspyjama : 6 euro
  meisjespyjama : 6 euro
  piet chocoladetaart : 6 euro

  • Nina
  • november 17, 2015

  Ik denk kleding of leuke woonartikelen!

  • elisabeth maria martina
  • november 17, 2015

  met zo’n mooi bedrag van de hema kan ik voor alle 4 mijn kleinkinderen wel iets leuks uitzoeken

  • Voditska
  • november 17, 2015

  Van de leuke kinderkleding heb je nooit genoeg!

  • Inge
  • november 17, 2015

  Kleding of de super leuke kantoor spullen

  • Daphne
  • november 17, 2015

  50 euro bij de Hema?! Das superveel met al die heerlijke kleine prijsjes!! Ik denk dat ik met dat gekd voor ieder van ons gezin iets leuks zou kopen. Een speelgoedje of kleertjes voor de kleine meid, fijne thsirts voor papa en een leuk vestje of iets degelijks voor mama. En die zou ik allemaal i der de kerstboom leggen zodat het echt een verrassing wordt! Super leuk!!

  • Janneke
  • november 17, 2015

  De kleding van de Hema heeft misschien niet zo’n hele goeie naam maar de laatste tijd hebben ze af en toe leuke dingetjes en ik zag een leuk rokje, nu nog iets erbij.

  • Nina Mol
  • november 17, 2015

  Ik zou een heerlijk stuk kaas kopen voor mijn buurvrouw want die mag best eens verwend worden!! Kaas van de HEMA is jammie!!

  • Claudia
  • november 16, 2015

  Mijn dochter van 8 zou ontzettend graag een polaroid camera cadeau krijgen … Dus vandaar dat met die cadeaubon deze voor haar bij de Hema zou gaan halen.

  • Christel
  • november 16, 2015

  Mn beide dochters zijn werkelijk dol op hema rookworst :-))
  Met 50 euro hemaworst zijn ze misschien ook een paar dagen stil :-))

  • MarliesS
  • november 16, 2015

  Ik ga lekker smullen met mijn gezin van een lekkere Sinterklaas/pietentaart en chocoladeletters

  • Mechie
  • november 16, 2015

  Wat een leuke actie!
  Het zou nog lastig kiezen worden… de “handdoek zware kwaliteit – lichtaqua” heb ik in mijn handen gehad en heb ik wel echt nodig, en voelen heel fijn aan, of ga ik voor een lekkere slagroomtaart voor het heerlijke avondje? Een nieuw lippenstift, fotolijstje, kaarsjes, of voor een boel cadeautjes voor mijn 4 kinderen om pakjesavond helemaal geweldig te maken? Ik denk het laatste… wat een grote verrassing zou dat zijn !!!

  • Wilma Post
  • november 16, 2015

  Ik zou er Jip en Janneke spulletjes van kopen want ik las net dat de Hema ze aan de kant wil gaan zetten 🙁

  • Romy
  • november 16, 2015

  I Hema! Ik zou er babykleertjes van kopen voor ons kindje op komst..

  • Mariette
  • november 16, 2015

  Ons huis komt in de verkoop binnenkort en ik zou accessoires kopen van de bon om het er nog gezelliger uit te laten zien voor kijkers.

  • Madelon
  • november 16, 2015

  Ik hou van de hema! Helemaal sinds ik mama ben geworden. Van de rompertjes tot de heerlijkste relax broekjes. Ik kom graag bij de hema en de bon komt goed van pas!

  • Milou
  • november 16, 2015

  Mijn zoon, die hopelijk nog 15 weken in mijn buik blijft zitten, heeft nog geen complete garderobe (nee, echt niet!). En aangezien mij aangeraden wordt om zo’n 6 setjes per maat (50/56/62) te kopen, begrijpen jullie wel waarvoor ik die bon wil gebruiken….

  Ik doe mee!

   • Milou
   • november 16, 2015

   Oke, oke… en dan koop ik ook nog voor mijzelf die overheerlijke HEMA chocoletters in de vorm van zoons naam. Jummie!

  • Monique
  • november 16, 2015

  Wat een leuke actie. Hema heeft veel leuke en vooral lekkere dingen. Heel graag zou ik iedereen uit ons gezin willen verrassen met iets leuks. Voor mijn zoontje en dochtertje zou ik iets leuks van houten speelgoed kopen. De keus is enorm. Mijn man kan zeker wel een nieuwe portemonnee gebruiken. Ook daar heeft Hema een grote keus in. En zelf zou ik heel graag een mooi lingerie setje willen. En om deze geweldige prijs te vieren zou ik er ook een heerlijke vlaai kopen. Dat wordt smullen.

 13. Ik zou heel graag deze bon winnen voor cadeautjes te kopen én ook voor nog een lichtlamp voor in de klas :-)))

 14. HEMA is echt mijn favoriete winkel; bijna alles is er te vinden en heerlijk om rond te snuffelen! Helaas momenteel geen werk, dus wat minder te besteden. Ik zou de €50,- besteden om wat kleine kadootjes voor de komende feestdagen te kopen en daarnaast wat leuke decoratie voor in huis en lingerie voor mijzelf.

  • Mamavanluna
  • november 16, 2015

  Een keer een leuke outfit voor mezelf(voor de kerst ofzo). Normaal loop ik de hema in. Kijk voor mezelf. Loop daarna naar de kinderkleding en kom met niets voormezelf terug.

  O en een lekkere taart om het te vieren dat ik de kadobon gewonnen heb natuurlijk

  • Marloes
  • november 16, 2015

  Alles!!!
  Ik kan de Hema niet uitlopen zonder iets te kopen… Leuk gekleurde notitieboekjes waar ik er al 4 van heb, nagellak waarvan ik nog maar 6 kleurtjes mis, petit fourtjes; gewoon omdat ze er zo leuk en lekker uitzien, super leuk speelgoed en kleding voor de kinderen; ik kan nog wel even doorgaan!
  Alles!

  • Esther
  • november 16, 2015

  Ja! Leuk! De kerst spullen van Hema in huis en in de kast. Zou top zijn

  • anne
  • november 16, 2015

  Gave winactie! Ik zou gaan voor babykleertjes (té leuk zijn ze daar) x

  • Ashley
  • november 16, 2015

  Te leuke winactie! Ik zou wel raad weten(net alles alle 86 anderen) met deze bon:-) ik zou voor mezelf een hippe outfit scoren, immers heb ik hem dan ook gewonnen en daarnaast zou ik nog een rondje op de kinderafdeling doen want daar gaat toch het meeste geld aan op!

  • Winny
  • november 16, 2015

  Oooooh, dan ga ik puur voor mezelf die gave sportbh kopen die ik zo niet nodig heb met bijpassend onderbroekje. Misschien neem ik er wel 2! En een zak overheerlijke pepernoten voor de kindjes. I❤️HEMA!

  • brenda
  • november 16, 2015

  Lijkt me super om te winnen. Ik zou er hele leuke mokken van kopen en heke leuke cadeautjes voor mijn dochtertje lynn

 15. Ik zou er, bij de Hema, een Kerstkadootje voor mijn 3 studerende kinderen voor kopen.
  Zij hebben al zolang niets meer gekregen….

  • Vanessa Raffaela
  • november 16, 2015

  Hema is mijn favo winkel, vooral nu ik een baby heb. Alles onder 1 dak. Graag maak ik mijn babyshowerpakket af voor mijn zwangere zus. Leuke rompertjes etc….

  • Janneke
  • november 16, 2015

  Ik zit in december meestal met 12 handen in mijn haar hoe ik iedereen weer feestelijk hip aangekleed krijg, bij hema Hebben ze ook zulke leuke kleren voor m’n kinderen dus zon bon zou hier heel goed van pas komen.

  • marc de raden
  • november 16, 2015

  ik zou er nieuw beddengoed of handdoeken / washandjes etc voor kopen

  • Marieke
  • november 16, 2015

  Ik wil al zó lang een polaroid camera! En he, raad eens wat er vaak uitverkocht is bij de hema. Ze zijn echter wel 65€ dus deze 50 zou zooo goed van pas komen!

  • Noa
  • november 16, 2015

  Oh wat leuk! Ik zou van die superleuke blijmakers kopen, omdat ik daar toch zo blij van word:) maar ik denk dat er dan ook nog wel wat overblijft voor een lekker wijntje en een stukje chocolade

  • Jessica van Hinthem
  • november 16, 2015

  Fudge, en die heerlijke stretch rompers met lange mouwen voor mijn kleine bink. De zelfmaak cadeautjes voor mijn meiden in hun schoen en het houten taartje is aan vervanging toe, als er nog wat over blijft zou ik een heerlijk warm vest voor mijn mannetje kopen en voor mezelf een lekkere chocolade letter!

  • Marleen
  • november 16, 2015

  Fudge natuurlijk!

  • Kim peperkamp
  • november 16, 2015

  Broeken voor mn jongens en misschien nog een nieuw dekbedovertrek voor mn grote bink!

  • Annelie
  • november 16, 2015

  Met een derde knul, nog geen 3 weken oud, zou ik vooral nieuwe kleertjes kopen bij de Hema. Niet alles kan een derde ronde mee, en de kleine mag ook wel iets nieuws ☺️ En voor mijn grote jongens heeft de Hema leuke teken- en knutselspullen.

  • Tamara
  • november 16, 2015

  Helemaal super!! Rompers voor de jongste, douchekrijt voor de middelste, knutselspullen voor de oudste… en is er nog iets over, dan wijn en chocolade voor de alleroudste! ;-))

  • Jessica
  • november 16, 2015

  Een heerlijke vlaai! Om te vieren dat ik ook een keer iets heb gewonnen!

  • Merel
  • november 16, 2015

  De (corrigerende)body in het zwart 😉
  Weg buikje én alles kunnen eten tijdens kerst…. Need I say more?!

  • Marlon
  • november 16, 2015

  Wat gaaf! Ik zou sowieso de stolpen van de Hema kopen, gaaf om te decoreren met de kerst! En ze hebben gave rode nagellak die ik dan niet meer hoef te lenen van mijn vriendin 🙂 kortom , ik zou wel raad weten met die 50 euro!

  • Letje
  • november 16, 2015

  Heb je die magnum flessen bubbels gezien? Nou die dus! En verder kerstversiering, sokken, leuke potten, kaarsen, …. Zo kan ik nog wel even doorgaan! Love it!

  • Nancy
  • november 16, 2015

  Een waardebon van 50 euro daar kan je veul mee bij de Hema. Ik zou gaan voor nagellak, sokken voor de jongens en leuke accesoires voor de kerst.

  • Fleur
  • november 16, 2015

  Oehhhh Hema 🙂 Heerlijke winkel! Op mijn wish list staat het zwart witte wand rekje voor in m’n keuken, maar ja er moeten natuurlijk ook leuke Sint cadeautjes gekocht worden en 3 X raden waar ik dat wilde gaan doen……. 😉

  • Inge
  • november 16, 2015

  Ik zou sowieso twee stolpen kopen! Eentje voor de kinderen om er een leuk Sinterklaas tafereeltje in te maken en eentje voor mezelf waar ik met o.a. mos en lichtjes een gezellig herfsttafereeltje ga maken!

  • Rowena
  • november 16, 2015

  Ja graag!! Kan ik eindelijk dat Stoere vest met sterren kopen voor mezelf! Ik vind dat ik (net als vele thuis mama’s) wel een ster heb verdiend aangezien ik ook al ruim een jaar in de ziektewet loop en daarbij voor onze prachtige zoon mag zorgen die groeit als kool, dus wellicht voor hem ook wat leuks, en uiteraard voor vriend lief gevulde speculaas, omdat die daar geen genoeg van kan krijgen 🙂

  • Cindy
  • november 16, 2015

  Wat ik zou shoppen bij Hema? Wat een lastige vraag, ik kom namelijk NOOIT met lege handen uit de Hema. Maar ik zou voor ons kindje, wat in maart geboren gaat worden, heel veel kopen: van rompertjes tot aankleedkussenhoezen en een voedingskussen voor mijzelf. En een chocoladeletter voor mijn vriend haha.

  • ilsiee prins
  • november 16, 2015

  Woehoe… superleuke actie! 😀 Echt dat zal onwijs welkom zijn die hema waardebon te mogen winnen…. Als je slim boodschappen doet, ben je bij hema vaak veel goedkoper uit.. Laatst viel mijn oog op mandarijntjes, 1 euro per zak…. Eenmaal thuis, mandarijntje in mn mond, bowwwwww mandarijntje chaggerijntje hahaha. Vond ze echt niet te pruimen, maarja het loopje naar de groentenboer was me bespaard gebleven… Nou de mandarijntjes van hema koop ik liever niet weer, wel lekker goedkoop maarja hema is geen groenteboer natuurlijk.. Volgende keer loop ik maar gewoon door naar de groenteboer… Maargoed, uhhhhh wat ik met de cadeaubon zal kopen? koffiepads, shampoo , rompertjes, lampen en sjah misschien nog iets ‘luxe’ voor mezelf…Eerst het praktische 😉 Ik ga vast duimen hihihi…
  Groetje ilsiee

  • Danielle
  • november 16, 2015

  Met sinterklaas, de derde verjaardag van mijn dochter de dag erna en kerst kan ik het goe gebruiken voor leuke cadeaus!

  • iulia van empel-stamate
  • november 16, 2015

  Ik zou chocoladeletters en kleren en speelgoed willen kopen

 16. Ik ga er leuke Sinterklaascadeautjes van kopen! 🙂

  • Gerjanne
  • november 16, 2015

  Ik zou er een paar fotoboeken van laten drukken. Eindelijk de mooie foto’s van m’n dochter eens in albums verwerken en losse foto’s voor in huis afdrukken!
  En als ik dan nog wat over heb een paar basics voor mijzelf erbij halen 🙂

  • Sabrina
  • november 16, 2015

  Hoi! Wat een leuke actie :). Ik zou bij de Hema wat rompers en kleding voor mijn dochter kopen en liefst ook wat nieuwe accessoires voor in huis, zoals kussenhoezen.

  Groetjes

  • hester
  • november 16, 2015

  Oeh een bon van de Hema. Nou in ieder geval kleding voor de kleine man die we eind december verwachten. En de bromtol die onze zoon steeds uit de schappen trekt. Verder denk ik dat wat er overblijft op gaat aan heerlijke banketstaven en andere Sinterklaas snaaierij. Of toch een tompouce?

  • Marloes
  • november 16, 2015

  Als mede-hemaverslaafde moet ik hier wel aan meedoen. Er is weer teveel leuk kerstspul bij de Hema!

  • Patty
  • november 16, 2015

  Oei….. voor 50 euro shoppen bij de HEMA. Dat is geen straf!
  Om te beginnen lekkere cava voor mezelf! En die fudge ken ik niet, dus zou ik graag willen proberen. Verder zal ik waarschijnlijk los gaan op leuke kleuren nagellak, mutsen en wanten voor de kinderen en een maillot zijn ook altijd super!

  • Tamara
  • november 16, 2015

  nieuwe pannen (heb laatst weer eens iets aan laten branden 🙁 ) en chocoladepepernoten hihi 🙂

  • Alyse
  • november 16, 2015

  Superleuk! Een paar sint cadeautjes, panty’s, mokken, kinderkleertjes… die €50 wordt zeker goed besteed hier!

 17. 1001 notitieboekjes, kinderkleding, eten. I <3 Hema

 18. Hier doe ik graag aan mee, leuk! Ik zou voor mezelf leuke spulletjes kopen voor DIY projectjes en voor de kinderen iets leuks van kleding. Hema heeft altijd wel iets leuks 😀

  • Maaike
  • november 16, 2015

  Oh die bon heb ik zo op! Nieuwsgierig naar de fudge, nieuwe nagellak, een sjaal, speelgoed keuken inrichting, nieuwe wijnglazen (er zijn er teveel gesneuveld) en als er nog geld over is wil ik ook nog wel losgaan op kleding voor mijn zoon. ..

  • Miranda
  • november 16, 2015

  Oh wat fijn! Ik hartje hema.
  Ik denk dat ik hem gruwelijk aan mezelf besteed. Een leuk vest, shirt, sjaal. Gewoon even heerlijk in het nieuw.
  Duimen maar!

  • tanja van der valk-partal
  • november 16, 2015

  We Hema. Op het verlanglijstje van mijn kids staan een paar dingen van de hema. Dus deze hulp-sint zou heel blij zijn met deze cadeaubon… Ps en koffie voor mezelf

  • Bonita
  • november 16, 2015

  Oh, daar zou ik wel raad mee weten! Ik zou het gebruiken voor onze kleine meid van 11 daagjes oud ☺

  • Suzanne
  • november 16, 2015

  Ik zou heerlijk losgaan voor kleertjes voor de kleine man en voor mezelf kan ik altijd slagen op de hebbedingenafdeling; de kaarsen-kussens-prullariahoek 🙂

  • Vibeke
  • november 16, 2015

  Vooral leuk speelgoed voor onze meiden. En ze hebben een wel erg schattige slaapzak met sterrenprint die absoluut niet nodig is maar ik toch stiekem erg graag zou willen hebben. Nu ben ik ook wel heel nieuwsgierig geworden naar de fudge! Dat lijkt me zeker het proberen waard!

  • Charlotte
  • november 16, 2015

  Leuk!
  Als ik win, heb ik extra budget om ons nieuwe huisje in te richten. Dan kunnen we leuke dingen kopen voor op dochter haar kamer.

  • Fam Andel
  • november 16, 2015

  Wat een super leuke actie weer! Een Hema bon twv. €50,00 Wat ik ervan ga kopen is: Cadeautjes voor de kinderen. Kleding, lingerie, knutsel spulletjes, spulletjes voor in huis en als we lekker gewinkeld hebben ook nog een warme mok met chocolademelk met slagroom en wat lekkers erbij. Ik droom nu.. Maar eerst proberen te winnen

  • Maartje
  • november 16, 2015

  Super leuke actie! Ik zou er graag een mooi jurkje voor de feestdagen van willen kopen! En natuurlijk de fudge, yum! Nu duimen maar….

  • Patricia
  • november 16, 2015

  Allereerst een grote taart om het te vieren daarnaast kerstspulletjes, onderbroeken, sokken, kleren voor mezelf! Maak me gek!!!

  • Nynke
  • november 16, 2015

  Ik vind de knutselpakketjes van de HEMA zo leuk en een digibird in een kooitje. Mijn dochter is helemaal verliefd…

 19. Maak me gek!! Ik zou los gaan op kleren voor mezelf, kerstspulletjes en leuk spul uit de blijmakerscollectie! Duimen maarrrrr!

  • Aukje
  • november 16, 2015

  Ik ben zo ontzettend benieuwd naar die fudge. En ik wil heel graag een nieuw dekbed, dus dit zou een mooie bijdrage zijn. 🙂

  • Mossika
  • november 16, 2015

  Eh stapels billen doekjes blijf pracktisch

  • Rianda
  • november 16, 2015

  Wat een leuke winactie hebben jullie weer! En een cadeaubon van de Hema is altijd goed. Ik zou het gebruiken voor kinderkleding, knutselspullen, speelgoed en accessoires. Genoeg keus bij de Hema. En met een peuterverjaardag tijdens Sinterklaas in het vooruitzicht zou deze bon heel goed uitkomen…
  Ik ga duimen…

  • Diana
  • november 16, 2015

  Doe graag weer mee…!!

  Allereerst natuurlijk de fudge…!!!! En t gevulde speculaas… Dan het houten make up setje…!! Geurkaarsen…!! Ondergoed & pyama voor de kleine dame… Kortom…komt wel op hoor

  • Patricia
  • november 16, 2015

  Wat ik zou kopen? Wat niet! Mijn handen jeuken als ik alleen nog maar in de buurt ben van een HEMA! Maar met 50 euro zou ik een nieuw vest voor mijzelf kopen of een dekbedovertrek of dan toch maar een kerstoutfit voor de spruiten.

  • Jessica
  • november 16, 2015

  Ik zou sinterklaaskadootjes kopen voor mijn kids. En als er geld over zou blijven dan zou ik voor mezelf een flesje wijn kopen want Hema schijnt lekkere wijn te hebben.

  • Ingrid
  • november 16, 2015

  Ik zou de bon graag winnen voor mijn schoonzus die een heftige periode achter de rug heeft en dit wel verdiend <3

  • Anita H.
  • november 16, 2015

  Om precies te kunnen zeggen hoe ik deze 50 euri zou willen besteden, zou ik eerst een bezoek aan de HEMA moeten brengen. Hoewel ik het filiaal in mijn woonplaats regelmatig bezoek, kan ik dat toch niet precies zeggen. Ik weet in elk geval wel dat het mij geen moeite zou kosten. Sowieso moeten er nog sinterklaas- en kerstcadeautjes worden gekocht. Wellicht heeft de HEMA ook een sinterklaasspel (dobbelspel) in het assortiment. Aankoop daarvan staat op de planning.

  • Yvonne
  • november 16, 2015

  Dol op de rompers van de hema, het ondergoed voor mijn oudste is daar ook top.
  Kleren voor mijn dames haal ik er ook.

  Én met een peuterverjaardag nét na Sinterklaas, komt die bon sowieso vast wel goed van pas.

  • Loes D.
  • november 16, 2015

  Al een hele tijd heb ik het boekenrek van de Hema op het oog. Dat zou ik er in ieder geval van kopen. En van het geld dat overblijft, zou ik nog iets leuks voor mijn kinderen kopen 😀

  • Nienke
  • november 16, 2015

  Oh wat niet! De vazen, de kleden, het speelgoed, de kinderkleding, sokken, make up. Eigenlijk alles dus 😉

  • Carolien
  • november 16, 2015

  Oei wat zou ik kopen… knutseldingen voor de kinderen en aangezien die daar heerlijk goedkoop zijn blijft er ook nog over om voor mama wijn,Chocolade en ander lekkers te kopen!

  • Heidi
  • november 16, 2015

  Ik ben verliefd geworden op het nieuwe houten speelgoed! De föhn, het nagellaksetje en de parfumflesjes. Kind heeft nog een blote pop die aangekleed moet worden. Kan ik er ook nog wat chocoladeletters van kopen? De fudge die je laatst liet zien! Is het al op?

  • Marlien
  • november 16, 2015

  O my god dit is echt een top prijs. Ik zou een takkie dekbed kopen voor mijn zoon en een flanellen jip en janneke pyjama voor hem, ook heb ik nog een houthakkersblouse voor hem op het oog. Voor mezelf zou ik nog een circuslicht willen.

  • Marijke
  • november 16, 2015

  Ik hou van Hema en Hema ook van mij ❤️ Wat ik zou kopen? Van zoetigheid voor Sinterklaas en Kerst tot leuke accessoires die wat warmte kunnen brengen in onze nog ietwat kille woonkamer.

  • Benita van Binsbergen
  • november 16, 2015

  I ❤ Hema!! Op Pinterest heb ik zelfs een bord gemaakt met must haves voor mezelf en 2 lieve&stoere meiden. Wat er dan op die wishlist staat?! Pot om zelf kruidnoten te maken, tompouce dekbed, circus letter lamp en ik kan nog wel even verder gaan ! I ❤ Hema

  • Ellen Commissaris
  • november 16, 2015

  Ik zou heel graag kerstspulletjes kopen! Omdat ik sinds dit jaar uit elkaar ben, wil ik het nog een beetje extra gezelliger maken voor de kinderen!

  • Michelle
  • november 16, 2015

  Met die 50 euro van de hema koop ik zoveel mogelijk chocolade.
  Zodat ik heerlijk misselijk mijn zorgen weg kan snoepen.
  Met al die stress op dit momentzal dat wel lukken.

  • Iris
  • november 16, 2015

  Uiteraard de fugde, ik vind het ook zo’n leuke verpakking! Verder vroeg manlief gister of ik nieuwe boxers wilde kopen (ja, die van de Hema zijn favoriet) en is de kleine man bijna door zijn knutselspullen heen. Ja, die € 50 zou heeeeel snel besteed zijn 🙂

  • Dhemy
  • november 16, 2015

  Oeh i Hema! Ik heb nog wel wat op m’n wishlist staan, ik zou sowieso fudge inslaan want die is heeeeeerlijk #foreverfat

  • Marita
  • november 16, 2015

  babykleertjes en knuffels <3

  • Carolien Zaalberg van Zelst
  • november 16, 2015

  50,- van de HEMA…..nieuwe kleertjes voor onze kinderen!! Ze groeien zo hard en de HEMA heeft zoveel leus!!

  • Natalie
  • november 16, 2015

  Sintcadeautjes voor de kids na deze nare rottijd!!! En rookworst want rookworst is ook worst

  • Claudia
  • november 16, 2015

  Nou die Fudge ken ik nog niet dus die wil ik wel eens proberen dan :))))

 20. Ohhhh deze ga ik sws meedoen!!! Gek op HEMA!!!

  Wat ik ermee ga doen? Kleertjes voor de kleine Puk, want kraamcadeautjes zijn leuk, maar allemaal halve outfits waar je net niks leuks van kan maken .
  Oh en een nieuwe BH, want eerlijk is eerlijk… na mn 4e gaat het echt nooit meer goedkomen.

  Oh ja, en chocola .

 21. Wat niet!!! Alles van Hema is verschrikkelijk leuk! Zo’n gave stolp, en wat leuke mint spulletjes voor verjaardag zoon 6 december!

  • Madelon
  • november 16, 2015

  Meestal als ik naar de Hema ga kom ik thuis met spulletjes voor mijn dochter…ik zou met de cadeaubon gaan proberen iets voor mijzelf te kopen zoals maskertjes /badschuim/nagellak voor een avondje in de badkamer met de deur op slot

  • Corinne de Graaf
  • november 16, 2015

  Ik denk ondergoed of kleding voor de kinderen en natuurlijk de rookworst van de HEMA voor bij de boerenkool!

  • Priscilla
  • november 16, 2015

  Het is hier welkom! Pas verhuisd, financien nog niet rond met als resultaat geen sinterklaas kunnen vieren met m’n zoontje van bijna 2. Met deze cadeaubon zal de sint hem toch wat in zijn schoentje kunnen stoppen en een pakjesavond regelen! Het is dus meer als welkom

  • Alicia
  • november 16, 2015

  Ik werk tegenover een hema dus ik begrijp de verslaving haha.. Afgelopen weekend nog een leuk setje zien hangen voor babylief maar zou ook zeker leuke onderbroekjes inslaan voor onze oudste dochter (zindelijkheidstraining!) voor kerst misschien nog wat speelgoed en heb ik nog tegoed over, iets lekkers voor mij!

  • Dana
  • november 16, 2015

  Woehoeeee het is weer maandag!
  Ik zou kopen………..
  Babykleertjes ! Onze meid mag zich binnen een paar weken laten zien & wie heeft nou genoeg kleertjes? Hihi
  De eerste maat heb ik bijna niet, en snel vooruit kom ik niet meer, ik ben zo blij dat de Hema kort in de buurt ligt! We wagen weer graag een kansje op deze maandag!

  • Moniek
  • november 16, 2015

  Mijn zoontje en ik zouden deze cadeaubon heeel graag willen winnen ! Dan kunnen we alvast een kerst outfit scoren bij onze favoriete winkel, en kan mama weer wat heeeeerlijke chocola kopen. Duimen maar !

  • Linda Smeets
  • november 16, 2015

  Wat leuk! Ik ben ook zo dol op de Hema! Een cadeaubon is ontzettend welkom met de feestdagen in het vooruitzicht! Ik zou er wijn, chocolade, kaas en lekkere hapjes van kopen #metime

  • Wilma Meulendijks
  • november 16, 2015

  Ja graag! Als ik win ga ik heerlijk nieuwe keuken hebbedingetjes scoren, want die heeft de Hema volop en zo’n mooie grote stolp!

  • Alyt
  • november 16, 2015

  Hele grote badhanddoeken kleur mint.
  En als ik er dan toch ben ….neem ik direct voor de familie chocoladeletters mee!

Comments are closed.