Win een Kobo Glo HD e-reader!

0 0 0 107 comments

De oplettende lezer had misschien al door dat deze dag ging komen… Ook deze mooie maandag is het Manic Monday en om ons zomerrooster te vieren hebben we deze week een prachtige winactie, al zeggen we het zelf. Je maakt namelijk deze week kans op een Kobo Glo HD e-reader! Vorige week kon je al lezen wat wij er van vonden!

Namens Kobo mogen we een fantastic mom blij maken met een prachtige Glo HD e-reader. Op die manier kun je nog steeds de hele zomer lezen, ook als je even geen verbinding hebt om Fantasticmoms.nl te lezen ;). Dus kom maar door met die heerlijke zomerboeken, een van jullie is er vanaf deze week helemaal klaar voor!

Wat moet je doen om kans te maken? Gewoon even laten weten dat je mee wilt loten voor deze mooie prijs! Je weet het, wij houden niet van teveel ingewikkelde eisen, dus laat een leuke, grappige, sarcastische, fantastische, lieve of hilarische comment achter en wij doen dan je naam in de grabbelton.

Aanstaande woensdag om 12.00 uur grabbelen we een winnaar! Veel succes lieve moms!

 
DEZE WINACTIE IS INMIDDELS VERLOPEN – maar check zeker iedere maandag de site voor een nieuwe winactie!

Fantastic Moms

Written by

  • Charlotte
  • juli 9, 2015

  Heel graag! Dan hoef ik niet meer te letten op het maximumgewicht voor mijn bagage door de 20 boeken die ik wil meenemen op reis.

   • Charlotte
   • juli 9, 2015

   Oh, te laat πŸ™

  • Heleen
  • juli 8, 2015

  Ik houd van lezen maar sinds ik 8 weken geleden moeder werd heb ik geen boek meer aangeraakt… Deze ereader is een uitkomst voor ’s nachts naast de wieg. Kan ik lezen zonder groot licht en toch elke 5 minuten die fopspeen er weer in drukken als mijn kleine draakje weer zo’n bui heeft… Ik hoop dus dat ik win!

  • Marthe
  • juli 7, 2015

  Hebbuh, hebbuh, hebbuh!!!

  • Colleen
  • juli 7, 2015

  Ja doe mee! Durf geen eigen boeken bij de bieb mee te nemen op het pasje van m’n dochtertje :p

  • Femke
  • juli 7, 2015

  Ik doe mee, want op zo’n fantastic e-reader wil de fantastic me ook wel kans op maken πŸ™‚
  Superleuke winactie!!

  • Claudine
  • juli 7, 2015

  Oeeee super ik hou van boeken!

  • RenateG
  • juli 7, 2015

  Ooooh graag!!
  Misschien kan ik me dan even afsluiten zo nu en dan, van het gekibbel van onze 3 kids (12, 8 en 3).
  Mijn man heeft helaas geen volle 3 wkn vrij dus ik mag ze vermaken de
  weken dat ze vrij zijn…..
  Beetje ontspanning voor mijzelf met Kobo is dus een welkom geschenk!

  • Anneloes
  • juli 7, 2015

  Ik loot graag met jullie mee! Dit jaar houden we een staycation omdat ik herstellende ben van een zware aandoening. Alles om ons verblijf te veraangenamen is meer dan welkom!
  Ennnn…met een ereader mag ik wel lezen in bed, in tegenstelling tot mijn trouwe tablet πŸ˜‰

  • Hester
  • juli 7, 2015

  Graag….misschien dat ik dan ook eens toe kom aan andere boeken behalve nijntje en gonnie het gansje…

  • Marjolein
  • juli 7, 2015

  Ja!!!! Ik doe heel graag mee!!!!! Ik weet hoe super een Kobo e-reader is…Ik had er echt een geweldige.. vol heerlijke boeken.. maar toen lette ik eens niet goed op en besloot mijn peuter mijn e-reader in het bad te gooien.. En ook bakken vol met rijst om te drogen kregen de e-reader niet meer aan de praat.

 1. Dat is nou pas fijn
  geen boeken slepende mama te zijn

  Ik zie ook leuke verhaaltjes die ik voor kan lezen voor het slapen gaan
  Deze mooie prijs kan ik niet weerstaan

  Even mama time off , dat is lang geleden
  Op de bank met thee beneden

  • Gre
  • juli 7, 2015

  Wil ik een Kobo Glo HD e-reader winnen? JAAAAAA IK WIL! Sjouw me namelijk elke vakantie helemaal suf aan boeken van de kids en van mezelf….. en dan nog hebben we altijd weet te weinig boeken bij ons of wil ik een boek lezen dat ik net niet bij me heb. Zou dus een uitkomst zijn voor ons boekenwurmpjes-gezin!

  • Annelie
  • juli 7, 2015

  Dat is nog eens iets leuks om te winnen! Zie me al zitten op vakantie: op de camping, jongens in de speeltuin en ik met mijn hoogzwangere buik zit lekker op een bankje een ebook te lezen πŸ™‚

 2. Wauw, wat een gave actie! Ik ben al tijden aan het twijfelen of ik een e-reader aan zal schaffen en welke dan een goede keuze is, dus ik doe graag mee!

  • Marit
  • juli 7, 2015

  Dit zou ideaal zijn,je sleept al zoveel mee naar het vakantieadres en boeken nemen zoveel plek in.

  • Esther
  • juli 7, 2015

  Gaaf! Weinig winacties waar ik aan mee kan doen . Had ik hem nu maar mee….. #vacation

 3. Whaaaa die zou ik graag winnen! Heerlijk lezen thuis, maar ook op vakantie. Altijd genoeg boeken bij je zonder dat het teveel ruimte in neemt. Met een kind erbij is de auto zo vol met spullen en nu hoef ik geen boek meer thuis te laten als ik hem win. Kan ik mooi hele dag rustig aan doen, lezen en minder harde buiken hebben. Nu heel hard duimen haha.

  • Marinda Karens
  • juli 7, 2015

  Ik heb een peuter van 2.5 en twee hondjes. Mijn liefste mini-me vindt mijn boeken rete interessant.. maar het nadeel is dat hij zijn frustratie door het ontbreken van felgekleurde plaatjes laat merken door de bladzijdes er uit te scheuren.. mijn hondjes houden ook van boeken. Het liefst in 10.000 snippertjes. Deze e-reader zou DE oplossing zijn. Deze mom ontspant door te lezen.. en zou het geweldig vinden om dit te winnen!! Top winactie weer!

  • Conny eeltink
  • juli 6, 2015

  dat is echt m’n droom
  Heerlijk in het zonnetje al die boeken lezen.

  • Sonja
  • juli 6, 2015

  Fantastic for moms!!

  • Gisou
  • juli 6, 2015

  Mijn kobo ligt bij moeders omdat zij door haar boeken heen is. Het gemis is groot maar als zij zelf zo’n schatje heeft dan kan ik mij herenigen

  • Marina
  • juli 6, 2015

  Super handig dan hoef ik geen zware boeken mee te zeulen op vakantie, dat betekent dat er weer meer ruimte overblijft voor schoenen en kleding! Yeaahh

  • bonita
  • juli 6, 2015

  Wat een leuke prijs. Komt goed van pas als ik straks verlof heb!

  • Dorien van Nijhuis
  • juli 6, 2015

  Ik doe met alle plezier mee, zou echt een fantastisch begin zijn van de zomervakantie!

  • Lotte
  • juli 6, 2015

  Als een echte boekenwurm verslind ik wekelijks een stapeltje boeken… En die e-reader vond ik gewoon niet kunnen, ik moet gewoon een boek in m’n handen hebben…. Maar ja, je kunt lekker eigenwijs blijven of er ook de voordelen van in zien, en dat is dus dat die boodschappenkrat vol met boeken straks niet meer mee hoeft in ons sleurhutje… En niet meer ellenlang moeten wachten op je boeken die je gereserveerd hebt bij de bieb… Ja ik wil het echt proberen, die e-reader!

  • jen
  • juli 6, 2015

  Oh die zou ik graag winnen. Heerlijk tijdens onze staycation in de tuin lezen terwijl onze drie meiden heel lief samen spelen zonder gekibbel, de hond die ligt te rusten in de schaduw zonder gaten te graven of slippers stuk te bijten, mijn mannetje die mij voorziet van flesjes jillz en ijsjes zonder dat ik honderd keer hoef op te staan.
  En dat ik niet eens mijn arm hoef te bewegen om een bladzijde om te slaan!!

  • Silke
  • juli 6, 2015

  Zon Zee…Kreta…grexit? Maar wel e reader inclusive!

  • eva
  • juli 6, 2015

  Nou ik hoop dat ik m win want dan heb ik een goede reden om meer te lezen en geen excuus om dat niet te doen

  • Maike
  • juli 6, 2015

  O my! Dan kan zoonlief eindelijk de iPad stuk rammen (hij drukt nogal graag op de knopjes van het toetsenbord en dat heeft een iPad niet). En kan ik eindelijk eens ongestoord een boek lezen.

  • Alja van den Berg
  • juli 6, 2015

  Ik doe graag mee, mijn oude ereader is aan vervanging toe

  • Claudia
  • juli 6, 2015

  wow wat een super leuke prijs. Ik doe heel graag mee.
  Wie niet waagt, wie niet wint toch?!

  • suzanne
  • juli 6, 2015

  … Na het lezen van alle reacties.. nou.. Daar kan ik niet tegen op! Maar toch… gooi mijn naam maar in the box..

  • Alicia Hofman-Voshol
  • juli 6, 2015

  Bijna jarig, cadeautje voor deze mama! Ik zie 1 (en hopelijk meer) heerlijk ontspannen middag(en) in de tuin voordat ons tweede kindje word geboren in het verschiet!

  • Eva
  • juli 6, 2015

  Zon, zee, wijntje, kobo….. Ja graag! β˜€β˜€β˜€

  • Trudy
  • juli 6, 2015

  Oooo dit zou fantastisch zijn zeg!! Zou ik dan toch aan een e reader kunnen beginnen

  • Marloes
  • juli 6, 2015

  Joehoe!! Dat zou leuk zijn. Net de kobo van mijn moeder geleend om te testen! En die test is geslaagd! Nu zou het natuurlijk super leuk zijn als ik er eentje win! Kan hij gelijk mee op vakantie volgende week!
  Ik ga duimen!!!!

  • Jarina
  • juli 6, 2015

  Wauw dit zou ideaal zijn voor de vakantie! In plaats van sjouwen met boeken, gewoon maar 1
  e-reader meenemen!

  • Wilma
  • juli 6, 2015

  Wat ontzettend gaaf dit!! Ik wil heel graag winnen! Zaterdag ga ik op vakantie en mijn man is nu al pissig omdat ik een stapel boeken mee wil nemen. Voor mij is het pas echt vakantie als ik, zodra de kinderen eindelijk in bed liggen, met een glas wijn en een boek lekker kan lezen! Uiteraard lees ik liever jullie blog maar boeken zijn een goede nummer 2!

  • Ilse
  • juli 6, 2015

  Wauw wat een grote prijs! Het lijkt me mega leuk om deze te winnen, want natuurlijk, winnen is altijd leuk alleen dit lijkt me ook een hele makkelijke prijs! Geen stapels zware boeken meer meesjouwen op vakantie maar alles downloaden. Ideaal! Ik wil heel graag een lootje!
  X een fantastic girl, geen moeder dus maar wel een trouwe blogleester (duh!)

  • Melissa Engbers
  • juli 6, 2015

  Ik loot graag mee voor mijn Oma! Zij loopt tegen iedereen te verkondigen dat zij een digibeet is maar weet maar al te goed haar laptop EN smilies te gebruiken! Nu had zij het toevallig vorige week over dat zij graag een E-reader zou willen hebben, nou mijn oren klapperden. Vanwege haar kleine pensioen is de aanschaf aan de prijzige kant voor haar, dus bij deze loot ik graag mee voor mijn lieve Oma die daar erg blij mee zou zijn πŸ™‚

 4. Whoooooooooow, wat een mooie prijs! Dilemma, ik heb al vaker wat gewonnen. Maar hΓ©, dit is zo leuk! Doe er lekker toch aan mee. Er doen zoveel fantastic moms mee. Maar stel je voor dat…dan gaat een stapel oldskool boeken ook naar een nieuwe eigenaar (een fantastic mom misschien?) hahahaha πŸ˜‰

 5. Ik zie mezelf al dobberen op een luchtbed met die e-reader. Heerlijk!

  • Patricia
  • juli 6, 2015

  Jaaaa superleuk, ben een ontzettende boekenworm, aangezien mijn kleine man mijn tablet in beslag heeft genomen komt deze loting heel goed uit. Ik loot graag mee. Leuke actie.

  • Kris Gysels
  • juli 6, 2015

  Ik wil hem gewoon lekker voor mezelf,niet omdat ik die nodig heb,maar gewoon,omdat ik hebberig ben !

  • Christa
  • juli 6, 2015

  Ik slijm wel mee in mijn eentje of met ze twee! Een e reader heb ik nooit gehad dus zit ik nu op mijn gat! Dus doe mijn naam op een lootje in die ton of pan zodat ik een e reader winnen kan! Het LOT zal dan bepalen of ik mijn e reader kan halen…jeeeeee!! πŸ™‚

  • Lisa
  • juli 6, 2015

  Wauuuw! Wat een gave winactie! Ik zou heel graag kans maken. Ik kan niet zonder mijn ereader maar helaas is mijn vorige oververhit geraakt.

  • Shirley
  • juli 6, 2015

  Natuurlijk doe ik mee! Ik heb al ruimte in mijn koffer moeten afstaan voor de spullen van mijn kind en mijn boeken laat ik me natuurlijk niet afpakken. Dus ietsje meer ruimte voor het kind; en moeder tevreden met alle boeken in d’r handbagage. Happy kid, happy mom!

  • Nynke
  • juli 6, 2015

  Yes, geen ruzie meer met mijn dochter over wie er op de e-reader mag. De boekenwurm krijgt er zelf een.

 6. Oeh, die zou ik graag mee willen nemen op vakantie naar ItaliΓ«! Ben alleen bang dat ik de hele vakantie languit ga liggen bij de tent met deze Kobo E-reader. Nou ja, jammer dan! Sorry man en kinderen πŸ˜€

  • Inez
  • juli 6, 2015

  Jaaa ik doe graag mee!! Manlief leent constant mijn e-reader dus als we deze zouden winnen hoef ik ook niet meer op zoek naar goede verstopplekken!

  • Larissa
  • juli 6, 2015

  Deze staat al lang op mijn verlanglijstje!! Scheelt wat gewicht dat ik dagelijks mee op mijn vouwfiets en in de trein moet dragen!

  • Anouk
  • juli 6, 2015

  Nou, kom maar op!
  Want ik heb enorm veel tijd om te lezen. Tussen 2 en 5 ’s nachts ofzo.

  • BurΓ§in
  • juli 6, 2015

  Ja gaahaaaaff!! Lezen is mijn grootste hobby, dus doe mijn naam maar in de grabbelton!

  • Inge
  • juli 6, 2015

  als ik dan iets moet winnen is dit het wel ! We gaan voor de derde keer naar de zelfde camping
  Omdat de kinderen het zo leuk vinden, moeders de e-reader mee ik ook vakantie !

  • Jet
  • juli 6, 2015

  Ik hou van lezen, dus zo’n E-reader zou wel goed van pas komen! Dan moet ik mijn vriend zijn I-pad niet steeds “kidnappen”…

  • Esther
  • juli 6, 2015

  Ik doe het nu uit de doeken,
  Ik lees erg graag boeken,
  Nu wordt het wel eens tijd,
  Dat die mr. Grey mij ook verblijd!

  • Ingrid Spijkerboer
  • juli 6, 2015

  iPad voor de kids, ereader voor mama. Laat mister grey maar komen!

  • Mamavanluna
  • juli 6, 2015

  Deze komt aankomende zondag sowieso in Now that’s Fantastic! #3 :))

 7. Wow wat een gave actie! Wij gaan in september voor het eerst sinds twee jaar weer eens heerlijk op vakantie, naar Menorca. Mijn ouders gaan mee dus met een beetje geluk heb ik ook daadwerkelijk tijd om wat te lezen! πŸ™‚ Hoe super zou het dus zijn als ik de E-Reader win!

  Liefs Kirsten

 8. Wow! Wat een super actie! In september gaan wij voor het eerst in 2 jaar weer op vakantie en mn ouders gaan mee wat betekend dat ik ook vast wel wat tijd heb om te kunnen lezen. Hoe gaaf zou het zijn als ik de E-Reader win! Lijkt me top!!

  Groetjes Kirsten

  • annelies
  • juli 6, 2015

  Oh yeah! Grave actie van fantastic moms. Word ik helemaal kobolistisch van :p haha. Ik doe dus heeeeeeel graag mee.

  • Diane Horck
  • juli 6, 2015

  Jaaaaaaa ik doe heel graag mee… Beter dan lezen op mijn telefoon.

  • Lisa M
  • juli 6, 2015

  ik doe mee om deze Kobo Glo HD e-reader aan mijn oma te geven omdat ze momenteel ziek op bed ligt (gordelroos) en wel een boek wil lezen die niet te zwaar is.

  • Renate
  • juli 6, 2015

  Heel graag, dan pakt mijn man tenminste niet meer constant de mijne af..

  • Mamavanluna
  • juli 6, 2015

  Ojeaaaah deze winactie moet ik aan mee doen.
  vorige week ofzo vroeg ik nog aan iemand tips. En kwam deze ook naar voren.
  waarom ik hem wil winnen? Ik lees al mijn boeken vanuit de bieb. Maanden wachten om het nieuwe boek te willen lezen.
  en had ik eindelijk het nieuwe boek die eigenlijk alweer oud is. Scheurt mijn aller aller aller liefste/stoutse dochter het boek ik 1000 stukjes. Had mama beter een nieuw boek kunnen kopen toen hij net uit kwam, kon het bedrag dus fijn bij de bieb gaan betalen.
  Een groot voordeel is dat het lijkt op een tablad Luna weet dondersgoed dat ze daar niet aan mag komen dus taalt daar ook niet naar!

  Duimen tot woensdag? Erg lang hoor. Dus ga maar gewoon hopen dat het snel woensdag is!

  • Merel
  • juli 6, 2015

  Dan kan ik ongegeneerd de kamasutra lezen op het strand!
  Ik blij, vriendlief ook blij πŸ˜‰

  • Vivian
  • juli 6, 2015

  Joehoeeeeee hier ben ik!! Zien jullie mij :D!
  Ohhhhhh een E-reader staat echt zo hoog op mijn verlanglijstje haha. Will it be my lucky day? Ik ga heel hard duimen, super actie dit!

  • Madelon
  • juli 6, 2015

  Ik zou um meenenem naar het toilet…de enige plek waar je ongestoord kunt lezen (als je geluk hebt)

 9. Ik maak graag kans! Mijn Bebook stamt nog uit de prehistorie dus die is wel eens aan vervanging toe!

 10. Jaaaaaa dat zou fantastic zijn! Bedenk goed wat je met de uurtjes dat je kind slaapt doet, nou lezen dus!

  • linda de Bode
  • juli 6, 2015

  Op deze framaandag kan ik wel iets leuks gebruiken. Kan ik eindelijk de vakantiebieb normaal lezen

  • Rianne Bijleveld
  • juli 6, 2015

  Jaaaah, ik lees nu op mijn ipad maar dat leest zo lastig on de zon! Dussss ik loot graag mee πŸ˜‰

 11. Leuk! Deze zomervakantie hoop ik voor het eerst sinds een paar jaar, weer eens tijd te hebben om wat meer te lezen dan de achterkant van een boek en weer ongelezen mee naar huis te nemen.
  Misschien kan ik dan ‘temperamentvolle kinderen’ wel via de E-reader lezen.

  • Leone
  • juli 6, 2015

  oh, dit zou mijn man zo blij maken – geen stapels boeken meer om in de auto te stoppen. al weet hij er al jaren raad mee hoor, hij vult er lege plekken mee op in de auto. dat dat niet altijd bevorderlijk is voor het uiterlijk van de boeken…. is hem nog niet opgevallen. dus, for the sake of my books….

  • Laura
  • juli 6, 2015

  Jaaaa! Ik lees en koop nog steeds heel graag papieren boeken, maar voel me eigenlijk wel hopeloos ouderwets. En wat zal mijn boekenkast (en mijn man πŸ˜‰ ) blij zijn als er niet nog meer boeken bij komen in ons huis/bibliotheek. Dus ik laat me graag overtuigen van de voordelen van deze ereader!

  • Sonja Hubregtse
  • juli 6, 2015

  Elke vakantie weer hetzelfde drama,
  geen ruimte meer voor een pyjama.
  Want ik wil weer te veel boeken mee,
  want met één boek ben ik niet tevree.
  Maar met de Kobo Ereader is dat geen probleem,
  en hoef ik niet na te denken welke ik mee neem.
  Ze staan allemaal op dat compacte apparaat,
  die ook nog eens jarenlang meegaat.
  Hij is dun, eenvoudig, snel en licht,
  nee ik heb het niet over mijn eigen kwaliteiten of gewicht.
  Deze e-reader zal met mij de wereld over reizen,
  wat zou ik mij hier gelukkig mee prijzen!

 12. Zoals ik bij jullie aankondigingsartikel ook al zei: ik wil m! Whoehoe!

 13. Ik doe heel graag mee!!

  • Merel
  • juli 6, 2015

  Mijn e-reader is absoluut aan vervanging toe, dus een nieuwe zou fantastic zijn!

  • Michelle
  • juli 6, 2015

  Als ik nou eens die e – reader won….. krijgen jullie al mijn romannetjes. .
  Deal

  • Marjolein
  • juli 6, 2015

  Dat lijkt me GE-WEL-DIG, ik hou van lezen en ik wil zoooooo graag een ereader met verlichting zodat ik ’s avonds kan lezen als het donker is. Nu moeten alle lichten aan en is gelijk de hele familie wakker (beetje overdrijven natuurlijk maar jullie begrijpen vast wel wat ik bedoel). Ik doe dus heel graag mee!!!!!!!

 14. Wauw, superprijs zeg! Ik doe graag mee!!

  • Floor
  • juli 6, 2015

  Jaaa ik zou hem graag willen winnen, gewoon omdat het kan en ik heeeeel graag lees

 15. Ja ik doe mee! Ook mijn sonyreader van 4 jaar oud heeft zijn beste tijd gehad en ik word heel blij van een goede vervanger!

  • Linda
  • juli 6, 2015

  Lezen zonder zo’n irritant lampje op m’n ereader lijkt me heerlijk!

  • Yvette
  • juli 6, 2015

  Ja superfijn om niet al die boeken mee te hoeven sjouwen! Kom maar op met dat leesplezier!

  • Els
  • juli 6, 2015

  Oh ja zo graag. Mijn ereader doet het niet meer goed en ik kan niet zonder!!!!!!

  trouwens als je dyslexie s bent zoals ik is dit ideaal. Je kan de lettertype veranderen en groter maken. Dit leest rustiger en makkelijker.
  Alleen bij die ik nu heb,werkt deze functie niet meer altijd goed… πŸ™

  • Margit
  • juli 6, 2015

  Wouw!! Wat een gaaf cadeau om te winnen!! Heerlijk lezen in de tuin, komt goed uit omdat wij niet op vakantie gaan!!

  • Corine Daneel
  • juli 6, 2015

  oh ja, super tof! Aangezien de man des huizes nu een week on the road is. ga ik er vanuit dat ik straks een week “vrij” heb om te lezen. Toch? Of werkt dat in “real life” niet zo?

  • Ellen
  • juli 6, 2015

  jaaaa! Precies wat ik nodig heb om onze vakantie/we-gaan-veel-te-rigoureus-verbouwen periode te overleven! Gewoon doen alsof ik niet in een bouwval woon en lezen maar!

  • Jess
  • juli 6, 2015

  Oh yessss I love books! En zou leuk zijn om al mijn boeken bij elkaar te hebben. Lekker handig. Perfect voor de zomer. Ik doe ook mee!

  • Henriette
  • juli 6, 2015

  Yooooo, een kobo!! Die wil ik winnen voor mijn zoon van 7 die zo nog meer kan lezen!!

  • Joyce
  • juli 6, 2015

  Ach je mag best de illusie hebben dat je deze vakantie tijd hebt om te lezen toch?? πŸ˜‰
  Ik zou hem heel graag winnen!!!

  • Marijn
  • juli 6, 2015

  Jaaaaa! Graag! Ik heb zelf een ereader gekocht, maar die is ingepikt door mijn oudste dochter.
  Dus nogmaals: graag!!

  • Ilona
  • juli 6, 2015

  Lijkt me super handig! Geen boeken meer mee sleuren maar fijn op de e-reader lezen. Ideaal! Ik loot graag mee πŸ˜€

  • Laura
  • juli 6, 2015

  Zooooo dat zou veel ruimte schelen in die toch al veel te zware koffer!!

  • Marleen
  • juli 6, 2015

  Vandaag bereik ik het toppunt van burgerlijkheid. Na 3 kinderen, een MPV in de kleur champagne ga ik vanavond een vouwwagen kopen. Dan wil ik wel hip op de camping zitten met een Kobo. Zo houd ik een beetje waardigheid

  • Natasja
  • juli 6, 2015

  Ja heel graag! Out with the old, in eith the new! Kan ik eindelijk die 100 kilo aan boeken kwijt die op zolder staan. Ik lees zelfs melkpakken dus totally hooked aan lezen. En met zo’n ereader heb ik met 1 druk op de knop weer de aandacht voor mijn zoontje. Dit maakt mij een even more fatastic mom!

  • Wilma Meulendijks
  • juli 6, 2015

  Ja ik heb hem al, en hij is ideaal, maar gun hem mijn schoonzusje heel erg! Zij heeft weinig te besteden als alleenstaande moeder en met een eigen bedrijf. En toch weet ze altijd tijd vrij te maken voor haar zoontje. En lezen is haar vorm van ontspanning en helemaal ontspannen lees je met deze Kobo!

 16. Mij naam mag je best in de grabbelton gooien. Lekker lezen met een wijntje erbij, complete ontspanning

  • Martine
  • juli 6, 2015

  Jaaa, die wil ik wel hebben!

  • Diana
  • juli 6, 2015

  Graag…!!! Probeer t huis op te ruimen…. Geen boeken meer scheelt al zoveel ruimte…

  • Marie
  • juli 6, 2015

  Jaaaa graag! Mijn oude ereader is overleden en ik lees heeeeeeeeeel veeeeeeeel! Yes please!

 17. Dat zou wel een heel fijn cadeautje zijn!
  Soms een internet vrije middag met een goed boek hebben is wel heel prettig komende zomer πŸ™‚

  • Shirley
  • juli 6, 2015

  Jaaaaa wil ik hebbeeeeuh!! Kan ik eindelijk zelf ook eens gebruik maken van alle ebooks die ik voor Natalie verzamel moahahaha!! :’)

  • Kimberly
  • juli 6, 2015

  Hell yeah, dag boeken en meer ruimte in mijn koffer voor schoenen en kleren!

Comments are closed.