Winnen! 5 x een limited edition gerbera swaddle

0 0 0 32 comments

Hydrofiele doeken… Als zwangere heb je geen idee, als newborn moeder kan je niet zonder en als ervaren moeder weet je niet beter. Die dingen zijn een must en hoe meer hoe beter. Tijdens mijn tweede zwangerschap ontdekte ik de reuze hydrofiele doeken, oftewel, de swaddle. ZO FIJN! Deze week mogen we 5 prachtige, limited edition swaddles weggeven. Deze swaddles zijn speciaal ontworpen ter ere van de gerbera <3.

Multifunctioneel!

Swaddles bleken voor mij en mijn baby een uitkomst na het badderen (je rolt ze er helemaaaaal in, lekker warm), als lakentje tijdens zomernachten, als onderlaken voor het spugen, als dekentje in de kinderwagen, op het strand. Maar ook mijn kleuter droogt zich er graag mee af na het douchen of zwemmen, dus ze zijn ook nog eens jaren te gebruiken.

En omdat ik die doeken zo handig vond, kreeg ik een kleine obsessie voor het verzamelen van de mooiste prints. Nog steeds gaat mijn hart sneller slaan als ik een persbericht met swaddles voorbij zie komen, dus je snapt wat er gebeurde toen deze op mijn beeld verscheen…

Een limited edition: de gerbera swaddle

Mooiwatbloemendoen.nl heeft ter ere van de gerbera de handen ineens geslagen met illustratrice Hyshil Sander. Hyshil ontwierp een swaddle met de meest vrolijke bloem die er te vinden is in het voorjaar. En dit zegt ze er zelf over: “Als moeder weet ik hoe magisch de eerste periode van een kindje krijgen is. De illustratie is geïnspireerd op het bijzondere, beschermende gevoel dat zo nieuw, maar ook natuurlijk is. Dit is uitgebeeld met de gerbera, die waakt over haar kleine bloemetjes. Een vrolijke uitstraling vond ik ook belangrijk, want zonder zon geen groei – en plezier hebben met je kleintje is het allerbelangrijkste!” 

Winnen!

Helemaal tof, wij mogen 5 van deze limited editions gebera swaddles weggeven! Meedoen is simpel, laat hieronder in een reactie aan ons weten voor wie jij er eentje wilt winnen. Vergeet niet je correcte e-mailadres in te vullen (wordt niet gepubliceerd). Meedoen kan tot dinsdag 10 april 12.00 uur. Daarna worden er 5 winnaars gekozen. De winnaars ontvangen van ons een persoonlijk berichtje.

Written by

  • Sharon
  • april 11, 2018
  Beantwoorden

  Heel mooi!! Zou deze graag voor mezelf willen winnen ben over een paar weken uitgerekend 😀

  • manna
  • april 10, 2018
  Beantwoorden

  Wat een prachtig design! Ik ben in verwachting van ons eerste kindje, en heb nog geen idee wat ik er allemaal mee moet gaan doen straks. Het begrip ‘hydrofiele doeken’ heb ik nu zo vaak gehoord en gelezen dat ik er van overtuigd ben dat ik er strak niet zonder meer kan en deze dolgraag wil winnen.

  • Bianca
  • april 10, 2018
  Beantwoorden

  Deze zijn mooi zeg! Doe graag mee voor een lieve collega van mij!

  • Dorien
  • april 9, 2018
  Beantwoorden

  Super, supertof! Ik ben dol op Gerbera’s, kan daar zo van genieten…… en dan op een Swaddle! Hoe leuk! Ben zwanger van ons derde kindje, na ruim 7 jaar…… in heel blijde verwachting dus :-)! En wat lijkt het me heerlijk ons kleintje straks in een Swaddle te kunnen bakeren. En de doek voor nog veel meer doeleinden te gebruiken. Ik ga duimen!

  • Melina
  • april 9, 2018
  Beantwoorden

  Ik doe mee voor mijn dochter! Wat is die super mooi en gaaf. Liefde!

  • Anita H.
  • april 8, 2018
  Beantwoorden

  Ik doe mee voor een zwangere collega.

  • Kimmy
  • april 6, 2018
  Beantwoorden

  Pssst…..geheimpje: Ik doe mee voor mijn zwangere dochter maar niemand mag het nog weten..
  Over 2 weken kan ik het eindelijk vertellen…:-)

  • Ike
  • april 6, 2018
  Beantwoorden

  Mijn dochter slaapt niet zonder swaddle dus deze zou enorm goed gebruikt worden!!

  • Lydia
  • april 6, 2018
  Beantwoorden

  Super cute voor onze derde baby #juni2018 Want ook voor de derde mag er best iets nieuws in de kast liggen <3

  • Marian Zw
  • april 6, 2018
  Beantwoorden

  Oh dat zou een fijn kado zijn voor mijn komende kleinzoon…nog een paar maandjes en dan wordt hij al geboren.

  • Ramona Bruijgom
  • april 6, 2018
  Beantwoorden

  Precies wat wij nu nodig hebben! Ons zoontje is pas 3 maanden oud en slaapt heel onrustig. Deze swaddle lijkt me onwijs handig en zou voor heel veel rust kunnen zorgen bij onze knul denk ik… Wij maken heel graag een kans!!

  • Laura
  • april 6, 2018
  Beantwoorden

  Voor een lieve vriendin die net is bevalllen en die alle vrolijkheid wel kan gebruiken.
  Lijkt me een tof cadeautje!

  • berendina
  • april 6, 2018
  Beantwoorden

  Lijkt mij fijn om mijn zwangere dochter mee te verrassen

  • anna
  • april 6, 2018
  Beantwoorden

  Ik doe mee voor mijn schoonzus die binnenkort gaat bevallen…

  • Laura
  • april 6, 2018
  Beantwoorden

  Doe graag mee voor mijn jongste zoontje <3

  • Sanne
  • april 6, 2018
  Beantwoorden

  Heel graag voor mijn zwangere zusje! Ze verwacht haar eerste kindje. Toen ik mijn eerste kindje verwachtte werd ik verwend met babyspulletjes door onze moeder, maar die is er helaas niet meer. Ik probeer er te zijn maar mijn budget is helaas anders. Deze swaddle zou ze prachtig vinden!

  • Marilyn Mintjes- van Ussen
  • april 6, 2018
  Beantwoorden

  ! Deze wil ik wel winnen voor mijn kleine Kick! Love Gerbera’s!

  • dorien
  • april 6, 2018
  Beantwoorden

  super leuk voor de zomer, als ons 3e kindje komt! 🙂
  eindelijk weg met al die sombere motiefjes van de winter

  • Inge versluis
  • april 6, 2018
  Beantwoorden

  Deze wil ik graag winnen voor mijn schoonzusje haar baby spuugt de hele dag en kan deze dus heel goed gebruiken

 1. Beantwoorden

  Heel mooi! Ik zou deze graag winnen, over ongeveer 3 weken wordt ons tweede kindje geboren. Met deze keer meer kennis en rust hoop ik op (in ieder geval een licht)roze wolk voor de kraamweek 🙂

  • Ylisha
  • april 6, 2018
  Beantwoorden

  jaaaa, wat een ontzettend gaaf patroon! Ik zou deze heel graag winnen voor mijn lieve kleine nichtje. Ze is zo dol op swaddelen! En wat een feest zou het zijn met deze prachtige swaddle!

  • Janneke
  • april 6, 2018
  Beantwoorden

  Gaaf! Als dochter van 2 bloemisten is zo’n swaddle helemaal leuk! Ons meisje komt in juli en grote doeken heb ik nog niet. Ik doe graag mee

  • Iris
  • april 6, 2018
  Beantwoorden

  Wat een gave print! Voor mij extra bijzonder omdat de hele familie van mijn vader in de bloemen werkt. Ik zou deze willen winnen voor onze dochter die heerlijk in grote swaddles gewikkeld wordt na het badderen

  • Marita
  • april 6, 2018
  Beantwoorden

  Graag,zo fijn. Mijn baby wordt in juni geboren,dus hij komt goed van pas

  • Diana
  • april 6, 2018
  Beantwoorden

  Gaaf! Zou er graag 1 willen winnen voor m’n vriendinnetje die zwanger is van haar eerste..! Zon prachtige doek is een mooi cadeau!

  • Miss M
  • april 6, 2018
  Beantwoorden

  Mijn jongste (nu 4) slaapt nog steeds met zijn “sterrendoek” die we kregen bij zijn geboorte. Als ik deze prachtige swaddle zou winnen zou ik hem aan mijn vriendin geven. Zij is nu zwanger van haar eerste kindje.

  • Ineke
  • april 6, 2018
  Beantwoorden

  Ohhh zo mooi! Ik zou er graag 1 willen winnen voor mijn homestart cliënte.
  Deze hele jonge mama is zo’n doorzetter. Ik ben ook zo trots op haar. Dit verdient ze!

  • Annemiek
  • april 6, 2018
  Beantwoorden

  Jaaaa. Zou het heel graag winnen voor onze kleine meid die elk moment geboren kan worden. Als moeder van twee meiden hebben ik alleen ervaring met de gewone hydrofielen. Voor de derde meid zou ik de swaddle graaf uitproberen!

  • Marijke van Kleinwee
  • april 6, 2018
  Beantwoorden

  Wat een prachtig ding! Ik wil er graag 1 winnen voor mijn achternichtje die net bevallen is van een prachtige dochter: Nanja Ploeg-Korff.

  • Indy
  • april 6, 2018
  Beantwoorden

  Voor als we op Curacao zijn met de vakantie. Lijkt me ideaal

  • Suzanne
  • april 6, 2018
  Beantwoorden

  Wat leuk! Ik zou er graag eentje voor mijn zusje winnen. Ze is vorige week voor het eerst moeder geworden. Dat de hydrofiele doeken óveral goed voor zijn mag zij nog ontdekken 🙂

Leave a Comment