Witlof for kids!

0 0 0 No comments

Nee, niet de groente. Witlof for kids is een te gek merk met slaap-, verzorgings-, en speelproducten voor kinderen. Opgezet door 2 moeders dus ja, dat schept natuurlijk al een band ;). Maar Witlof for kids bedacht iets wat ik alleen maar kan benoemen als geniaal. Iets waarvan je denkt ‘waarom verzon nooit iemand dat eerder’. En dan bedoel ik het Tuck-Inn beddengoed!

tuck inn deken

Van Witlof for kids ontving ik een prachtige ledikantdeken. Maar niet zomaar een deken, we hebben het hier over een Tuck-Inn deken. Met Tuck-inn beddengoed heb je namelijk nooit geen last meer van losgeraakt beddengoed. De onderkant van het beddengoed is namelijk vergelijkbaar met een hoeslaken, er zit elastiek in! Hiermee doe je de onderkant van het beddengoed makkelijk om het matras en moet je wel heeeeel hard trappen in je slaap om dit weer los te krijgen.

Het kleurgebruik van Witlof for kids is doorgezet in alle producten. Zwart, wit, roze, mint en allemaal in verschillende, mooie prints.

Zoals gezegd, ik vind de ledikantdeken prachtig. Opmaken is super makkelijk omdat je de deken gewoon om het matras doet met het elastiek. De deken ligt op die manier gelijk goed strak, wat voor baby’s natuurlijk erg belangrijk is. Daarnaast heeft de deken een mooie print, maar de binnenkant is voorzien van heeeeel zacht teddy. I love it!

dsc_3671

Uiteraard heb ik de deken eerst even gewassen volgens het voorschrift. Dat ging prima! De deken kwam onveranderd uit de wasmachine en dat heb ik toch wel eens anders gezien… Ook bij andere kwaliteitsdekens; ze blijven gewoon niet altijd mooi in de was, trekken bijvoorbeeld scheef. Deze deken van Witlof for kids bleef mooil! Gelukkig maar, want de deken is niet goedkoop. Voor een ledikantdeken betaal je 74,95. Dit is vergelijkbaar met een aantal andere bekende merken. Dan vind ik de Tuck-Inn echt fijner in gebruik, omdat je geen deken om het matras heen hoeft te slaan.

dsc_3672

De Tuck-Inn deken is ook verkrijgbaar in wiegformaat en daarnaast als dekbedovertrekken en lakentjes. Heb jij een wilde slaper die regelmatig de deken weer kwijt is? Waardoor jij blauwbekkend midden in de nacht een kind weer in staat te stoppen? Dan zou ik zeker even een kijkje nemen bij de Tuck-Inn producten!

En ik ben overigens niet de enige die heel erg enthousiast is over de Tuck-Inn producten, want deze producten zijn genomineerd voor de Baby Innovation Award 2017. Wat mij betreft helemaal terecht, die award moet Witlof for Kids gewoon gaan winnen.

Wil je meer zien? Check dan zeker even de website en het verhaal achter Witlof for kids. Je leest hier ook alles over het stoffengebruik!

witlof tuck inn

 

Written by

Leave a Comment