You’re never fully dressed without a bag!

0 0 0 No comments

Wat is dat toch met vrouwen en tassen? Mijn man kan altijd vol verbazing kijken als hij me weer eens betrapt terwijl ik een prachtexemplaar aan het aaien ben in de winkel. Maar er is iets met tassen waardoor ze zorgen voor instant happiness. Zo passen ze altijd, zelfs als je op vakantie helemaal los bent gegaan met de kaas en de wijn. Of wat dacht je van de instant oppepper die een lekkere tas aan je outfit kan geven. Ik kan er kort over zijn, tassen en ik zijn een match made in heaven!

Nieuwe look

Sinds een paar maanden zit ik voor een opdrachtgever weer twee dagen per week op kantoor. Met echte collega’s op hakjes en in jurkjes. Tijd dus om mijn ZZP joggingbroek vaarwel te wuiven. En laten we eerlijk zijn, hij begon ook een beetje vaal te worden. Don’t judge, it happends😉. Gelukkig ben ik niet vies van een potje office dressing op zijn tijd en alle rokken en jurken in mijn kast maakten sprongetjes van geluk. Alleen op de tassenplank beef het stil. Ik val namelijk altijd voor tassen van poezel zacht leer in onmogelijke formaatjes. Pinpas, lippenbalsem, huissleutel ‘klein’ zeg maar. Beetje jammer als je laptop, harde schijf en stapel papieren ook mee willen.

Gelukkig kwam Brandfield to the rescue. Naast horloges, zonnebrillen en sieraden vind je bij deze fijne webshop namelijk ook een prachtige collectie tassen. En zo gebeurde het dat ik voor het eerst van mijn leven klikte op het tabje ‘Laptoptas’. Stijf kneep ik mijn ogen dicht omdat ik allerlei gruwelijks verwachte van grijs polyester. Mijn mond viel echter open van verbazing toen ik zag wat er allemaal voor tassen tevoorschijn kwamen. Stuk voor stuk waanzinnige exemplaren van mooie merken en materialen. Oh dear, waarom heb ik me hier nooit eerder in verdiept..?!

Fabienne Chapot

Nu kan ik over sommige dingen eindeloos twijfelen (Penne of Fusilli of toch gewoon Spaghetti of… arghhhh!). Als het op tassen aankomt ben ik echter een zeer besluitvaardig type. Een blik en dan weet ik direct of ik te maken heb met een gevalletje instant verliefd of doorklikken maar. En die ene blik was alles wat ik nodig had om verliefd te worden op dit prachtige exemplaar van Fabienne Chapot. Noem me oppervlakkig, maar ook voor een zakelijke tas vind ik het uiterlijk toch echt het aller belangrijkste 😉. Gelukkig zit dat helemaal goed met deze beauty. Het leer is boterzacht en de details zijn perfect afgewerkt, zoals we gewend zijn van Fabienne Chapot. Mijn laptop (11 inch) past prima in het daarvoor bedoelde vak en door de praktische indeling met verschillende compartimenten is er ruimte zat voor de rest van mijn zooi/benodigdheden. En wat dacht je van het kleine tasje dat er bij hoort… I LOVE IT!

Wat ik ook een groot voordeel vind is dat de tas stevig genoeg is en dus niet gaat ‘hangen’ onder haar soms toch wel zware last. Kortom, ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe vriendin aan mijn arm en ik hoop dat we nog heel lang en gelukkig leven.

Written by

Leave a Comment