Zwemles? Yes please!

0 0 0 No comments

Zo ergens rond het vijfde jaar van mijn dochter begon mij wat duidelijk te worden. Wellicht was zo’n family planner, je weet wel zo’n mega agenda voor de hele familie, niet zo’n gek idee. Mijn eigen agenda bijhouden lukte prima, maar die van haar werd steeds drukker. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en hebben ook haar zusjes zo hun eigen bezigheden. Zwemlesje hier, musical-koor daar en laten we de Judo training op zaterdagochtend (!) vooral niet vergeten. Reuze leuk allemaal natuurlijk, want hoe fijn is het als je kinderen een hobby vinden die ze te gek vinden. Maar deze mom moest wel even wennen aan al die nieuwe verplichtingen. De middelste is nog te jong om alleen te fietsen. De judo training is niet in onze eigen stad. En de jongste heeft mijn morele ondersteuning hard nodig in de kleedkamer😉 Kortom, ik ben de moeder die heel wat uurtjes wachtend op haar kinderen doorbrengt.

Voordat je nu geneigd bent om ontzettend met mij mee te leven, don’t! Want eerlijk? Dit zijn mijn favoriete uurtjes van de week. Zolang ik mijn telefoon tenminste niet vergeet. Een van mijn beste beslissingen dit jaar was namelijk om mijn data abonnement bij Tele2 te wijzigen naar ‘Unlimited’. Ik had altijd best een ruime data bundel, maar toch ging ik er regelmatig overheen. Met dank aan al die uurtjes die ik lurkend aan een cappuccino doorbreng in de muziekschool. Die dagen liggen gelukkig defintief achter me sinds ik een Unlimited data abonnement heb. Dit houdt in dat ik onbeperkt kan bellen en internetten. En als we bij mijn schoonouders in diep donker Drenthe zijn, ben ik de enige die bereik heeft hehehe.. Daarnaast kun je maandelijks opzeggen (ook bij Sim Only!) wat me een vrij gevoel geeft en naar mijn idee vertrouwen uitstraalt.

martine3

Die verloren uurtjes die ik in ‘wachtstand’ spendeerde zijn dus helemaal niet meer verloren. Ik bestel mijn boodschappen (inclusief veel te veel chocola 😉) online. Ik plan nog even snel een blogje in of duik in de never ending story van mijn inbox. En soms geniet ik gewoon in alle rust van een me-momentje met een koffietje en een serie op RTL XL. Eindelijk tijd om ongestoord te genieten van Holland’s Next Top Model en je wil niet weten hoe snel zo’n uurtje voorbij is. Ik ben mijn telefoon echt anders en een stuk vrijer gaan gebruiken, heel erg fijn! Ook thuis is Tele2 regelmatig mijn lifesaver. Sinds afgelopen zomer werk ik als zzp’er veel thuis en weet je hoe irritant het is als je WIFI er telkens uit ligt terwijl jij een deadline probeert te halen? Hier echter geen gevloek en getier meer want door de Unlimited data kan ik mijn telefoon heel makkelijk koppelen aan mijn laptop. Kind kan de was doen… Bij wijze van spreken dan, want die berg was ligt er nog steeds.

Martine

Er zijn overigens meer mensen in dit gezin zeer enthousiast over mijn Unlimited data. Weet je hoe fijn het is om na een uurtje intensief sporten of zingen op de achterbank je schoenen uit te schoppen en te genieten van je favoriete filmpje?  Zeg maar dag tegen de moeder die zeurt dat je niet op internet mag. Sinds ik onderweg mijn telefoon aan de meiden geef en ze hier samen op kunnen kijken verlopen de ritjes naar huis een stuk gezelliger. Als ik zeg ‘Mia and Me anyone..?!’ dan roepen zij ‘YEP!’ en ook het Klokhuis Kantoor is favoriet. Dat rijdt een stuk rustiger naar bijvoorbeeld diep donker Drenthe.. Wij kunnen niet meer zonder!

martine 2

Dit artikel is een samenwerking met Tele2

Written by

Leave a Comment