Wat leuk dat je wat meer over ons wilt weten!

Er waren eens twee moeders die behalve op elkaar, ook heel erg dol waren op wijn drinken en lachen om hun eigen sarcastische grappen. Oh ja, en op hun dochters natuurlijk! En op die goddelijke mannen, schoenen, eten, schrijven, shoppen, lezen en…..

Nadat er jarenlang altijd wel een van de twee zwanger was brak na de geboorte van de jongste fantastic baby eindelijk het moment aan waar wij zo lang op gewacht hadden. Er kon weer samen geborreld worden. En al zeggen we het zelf, het was het wachten waard want op die avond werd deze blog geboren.

En we noemen haar….

Logo Fantastic Moms

Niet omdat we onszelf nou zo ontzettend fantastic vinden, al hebben we zo onze momenten. Maar waar het hier om draait dat ben jij! Ja, jij daar! Die toffe chick die alle ballen in de lucht probeert te houden, daar meestal jammerlijk in faalt, maar who cares. Rome is ook niet in één dag gebouwd en als je je kinderen vandaag niet hebt getransformeerd in modelburgers dan is er morgen weer een dag en pssst… wijn helpt ook 😉

Martine (nog lang geen veertig) is gek op Mattijs en hun dochters Noor (9), Saar (7) en Lou (4). Ze leeft voor chocola, haar nagellak stash en heeft shoppen tot een kunst verheven.

Jessica (net dertig) is al jaren zwaar verliefd op Fabian en moeder van dochter Juul (3). Haar dierbaarste bezit is een paar Louboutins en een Beagle.

DSC_1489

Hi there!

Wij zijn Martine en Jessica!

Niet dat we onszelf nou fantastic vinden, al hebben we onze momenten. Maar waar het hier om draait dat ben jij!